tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 To jest pierwszy projekt .. właśnie pisze maila co za poprawki ma zrobić i już mnie głowa boli bo sama nie wiem co chce :cool1: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a):Wymyśliłam .. coś tam :roll: O ładnie, bardzo ładnie :bigok: Smacznego :loveu: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: wymyślaj wymyślaj !!! Wymyśliłam .. coś tam :roll: Idę robić tego obiada bo głodna żem :roll: Quote
Pegaza Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja sie tez glodna robie:roll: ja bym Be wziela braz z jasnym kolorem dla kontrastu ewentualnie przyblizony kolor do brazu.. Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):Ja sie tez glodna robie:roll: ja bym Be wziela braz z jasnym kolorem dla kontrastu ewentualnie przyblizony kolor do brazu.. No czekolada to zbliżony kolor do brązu własnie i dlatego mam problem :evil_lol: Pyrki wstawione :loveu: Quote
dysia-u Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a):No czekolada to zbliżony kolor do brązu własnie i dlatego mam problem :evil_lol: Pyrki wstawione :loveu: oo coś z poznańska pachnie? Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Czekolada ok :thumbs: i muszę się cofnąć do linków... Ps. już wróciłam i wanilia Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 dysia-u napisał(a):oo coś z poznańska pachnie? przypadkowo :evil_lol: Aga76 napisał(a):Czekolada ok :thumbs: i muszę się cofnąć do linków... Ps. już wróciłam i wanilia Wanilia z czekoladą ? Czy wenge ? :roll: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a): Wanilia z czekoladą ? Czy wenge ? :roll: Wolę czekoladę :cool1: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Nie może być .. biorę wenge ! Planuję narożnik w tym kolorze więc będzie cuś pasować chociaż .. Teraz krem, wanilia czy czekolada do tego ? :evil_lol: Z czekoladą chyba faktycznie za mały kontrast będzie :roll: Kurde już sama nie wiem :cool1: Poprawki są na stronie mieciu71 :loveu: Jak kto zmian nie widzi to odświeżyć trza ;) I powiedzcie czy macie różowe tło tam gdzie tekst jest bo ja widzę białe a on poprawił i niby jest różowe :cool1: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):Be link nie dziala.. No właśnie Jak pasuje to kupuj wenge :p Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):hm z krem i wanila to sa chyba podobne nie? ano, krem chyba ciut jaśniejszy tak ogólnie, przynajmniej w podanym linku Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Pegaza']Be link nie dziala.. Jo .. faktiko :cool1: Teraz ? mieciu71 Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):hm z krem i wanila to sa chyba podobne nie? Wenge z kremem lub wanilią D-E :p No i skoro podobne to się nie mogę zdecydować, który wybrać :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='tigrunia']Jo .. faktiko :cool1: Teraz ? mieciu71 Dużo róziu widzę :loveu: tam gdzie tekst jest Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Aga76']Dużo róziu widzę :loveu: tam gdzie tekst jest Noo i tak ma być :loveu: Strona skończona :crazyeye: W 1 dzień :crazyeye: Tu jeszcze intro : www.forumfotograficzne.com/allegro/terier1/intro.png :loveu: Właśnie się ładuje na serwer :multi: Muszę już tylko sama pouzupełniać teksty Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='tigrunia']Noo i tak ma być :loveu: Strona skończona :crazyeye: W 1 dzień :crazyeye: Tu jeszcze intro : www.forumfotograficzne.com/allegro/terier1/intro.png :loveu: Właśnie się ładuje na serwer :multi: Muszę już tylko sama pouzupełniać teksty Intro avatarkowe :loveu: :evil_lol: To szybciutko, super! Teraz na uzupełnienie czekamy, Be do dzieła! Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a):Intro avatarkowe :loveu: :evil_lol: To szybciutko, super! Teraz na uzupełnienie czekamy, Be do dzieła! Nawet nie skojarzyłam :crazyeye: :evil_lol: Już dawno mojego avatarku nie widziałam :placz: :evil_lol: Czekam aż ją załaduje i będę myśleć co dalej :evil_lol: Kazał mi teraz 30 minut czekać :cool1: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Strona jest prześliczna:loveu: Dzięki Zuza :multi: Też mi się bardzo podoba :loveu: Quote
Aga76 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tigrunia napisał(a):Nawet nie skojarzyłam :crazyeye: :evil_lol: Już dawno mojego avatarku nie widziałam :placz: :evil_lol: Czekam aż ją załaduje i będę myśleć co dalej :evil_lol: Kazał mi teraz 30 minut czekać :cool1: :glaszcze: Czekaj dzielnie :p tekst już wymyślaj :wink: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Aga76 napisał(a)::glaszcze: Czekaj dzielnie :p tekst już wymyślaj :wink: Czekam czekam a tekst to na żywca będę jechać :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Pegaza napisał(a):zmienilas na fiolet byl chyba roz nie? Tło było fioletowe. Róż jest tłem zdjęć i tekstów :loveu: Quote
Recommended Posts