tigrunia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Kasia napisał(a):To super :loveu: Noo .. myślę teraz jak spożytkować ten dzień :loveu: Takie ładne słoneczko świeci :loveu: Quote
Pegaza Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Cze Blondi kurde odwykłam od Was..nie wiem co pisać..:roll: Quote
tigrunia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Blondi kurde odwykłam od Was..nie wiem co pisać..:roll: Cze Darusia :multi: Ale mam dzis humorka :loveu: Kurcze .. fajnie spożytkowałam tą niedziele :loveu::loveu: Quote
Magda Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No hej!:lol: Daria masz racje... tak rzadko rozmawiamy, że nie wiadomo o czym pisać. No to fotki poproszę:eviltong: Quote
tigrunia Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Magda_Miki napisał(a):No hej!:lol: Daria masz racje... tak rzadko rozmawiamy, że nie wiadomo o czym pisać. No to fotki poproszę:eviltong: Noo .. jak fajnie,ze ktoś wreszcie do Jessiny zajrzał :loveu: Cześć Władka :multi: No fotek niestety nie ma .. ale jutro chyba kąpiel się szykuje wiec cos zrobie mamy aparatem Quote
madziasto4 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ooo, zrób z kąpieli, zrób. Lubię kąpielowe fotki :grins: Quote
Kasia_zg Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Witamy sie milusio i cieplusio zostawiamy tulaski dla Panienki Jessi:loveu: Pozdrawiamy :lol: Quote
tigrunia Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 madziasto4 napisał(a):Ooo, zrób z kąpieli, zrób. Lubię kąpielowe fotki :grins: Jak będzie kąpiel to i fotki będą :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Kasia_zg']Witamy sie milusio i cieplusio zostawiamy tulaski dla Panienki Jessi:loveu: Pozdrawiamy :lol: Cześć Kasieńka :multi: Quote
tigrunia Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 madziasto4 napisał(a):Cze 2B :cool1: Była ta kąpiel czy nie? Cze Madzka .. No nie było jeszcze .. chyba dopiero w przyszłym tyg ją wykąpie bo czasu brak :shake: Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Cze Beatrycze! :lol: Nie wiem co napisac, weny nie mam jakoś... Quote
Kasia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Juz wiem co chciałam napisać: Wesołych Świąt! Quote
tigrunia Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Cze Kasiu! Dziękujemy bardzo :loveu: Powiedzcie mi dziołchy co sie robi z tymi kulkami śniegowymi ?? :crazyeye: Bo siedziałam wczoraj z Jessi i jej wybierałam :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 tigrunia napisał(a):Cze Kasiu! Dziękujemy bardzo :loveu: Powiedzcie mi dziołchy co sie robi z tymi kulkami śniegowymi ?? :crazyeye: Bo siedziałam wczoraj z Jessi i jej wybierałam :crazyeye: Ooo nasz spec ma pytanie :evil_lol: hihi Ja myję łapki z kulkami letnią wodą, kulki szybko się rozpuszczają. Quote
tigrunia Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 madziasto4 napisał(a):Ooo nasz spec ma pytanie :evil_lol: hihi Ja myję łapki z kulkami letnią wodą, kulki szybko się rozpuszczają. :loveu::loveu: Dzięki Madzka :loveu: Quote
koregra Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Witam śliczną Jessi :loveu: Czekm na fotki;) Quote
tigrunia Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 koregra napisał(a):Witam śliczną Jessi :loveu: Czekm na fotki;) Witaj Kamilko :multi: Jessi pojechała dziś z babcią na wycieczke :loveu: A ja dostałam dziś mandat :angryy: Radarem mi fotke zrobili :placz: Tylko jeszcze nie wiem ile bo musze jakieś oświadczenie odesłać, ale od 200-300 zł i 6 pkt karnych :placz: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 tigrunia napisał(a):Witaj Kamilko :multi: Jessi pojechała dziś z babcią na wycieczke :loveu: A ja dostałam dziś mandat :angryy: Radarem mi fotke zrobili :placz: Tylko jeszcze nie wiem ile bo musze jakieś oświadczenie odesłać, ale od 200-300 zł i 6 pkt karnych :placz: Powiedz, że to nie Ty prowadziłaś :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 madziasto4 napisał(a):Powiedz, że to nie Ty prowadziłaś :evil_lol: No tak, bo zdjęcie jest od tyłu - nie widać mojej twarzy :evil_lol: A mandat przyszedł do mamy bo auto jest na nią :evil_lol: Ale i tak zapłacić muszę ja :placz: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 tigrunia napisał(a):No tak, bo zdjęcie jest od tyłu - nie widać mojej twarzy :evil_lol: A mandat przyszedł do mamy bo auto jest na nią :evil_lol: Ale i tak zapłacić muszę ja :placz: Jak mama ma prawko, a nie prowadzi, to niech na jej konto idą punkty, co jej tam zależy :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 madziasto4 napisał(a):Jak mama ma prawko, a nie prowadzi, to niech na jej konto idą punkty, co jej tam zależy :evil_lol: Mama ma prawko i prowadzi , ale swoje auto - to jest moje i niestety punkty też moje :placz: Ale co tam punkty - buty chciałam sobie kupić a tu mandat trzeba zapłacić :placz: Quote
Ola164 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Witamy.. cos zaniedbaliśmy wasza galerie :( ŻYCZYMY WESOŁYCH ŚWIĄT! :loveu: Quote
Kasia_zg Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Beatko życzymy Ci Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiejnocy smacznego jajka i mokrego Dyngusa:loveu: Quote
Patikujek Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Dzień doberek:) Tak do tego dodam "Wesołych Świąt" A tak poza tym to rozglądam się ale coś fotków nie widzę:mad: gdzie one się podziały:roll: Quote
Recommended Posts