Kasia_zg Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witamy sie Beatko z Wami bardzo cieplusio po długiej nie obecności:) Jessi z każdym dniem piekniejsza ślicznotka a jaki ma piekny włos...cudo :loveu: Ojoj to Ci współczuje wiem co to znaczy kompanko w świezo zrobionych paznokietach ale napewno dasz rade;) Quote
madziasto4 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Halo 2B :grins: Jak poszła kąpiel? Ile paznokci straciłaś? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Kasia_zg']Witamy sie Beatko z Wami bardzo cieplusio po długiej nie obecności:) Jessi z każdym dniem piekniejsza ślicznotka a jaki ma piekny włos...cudo :loveu: Ojoj to Ci współczuje wiem co to znaczy kompanko w świezo zrobionych paznokietach ale napewno dasz rade;) Witaj Kasiasta, dawno Cie nie było :loveu: [quote name='madziasto4']Halo 2B :grins: Jak poszła kąpiel? Ile paznokci straciłaś? :evil_lol: Cze Madzka .. powiedz .. co tak cicho dziś na dogo?? Kąpiel w ogóle nei ruszyła :shake: Najpierw wykąpałam siebie , umyłam swoje włosy, w miedzyczasie zrobiłam pranie no i na Jessi juz nie starczyło czasu :roll: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 tigrunia napisał(a): Cze Madzka .. powiedz .. co tak cicho dziś na dogo?? Kąpiel w ogóle nei ruszyła :shake: Najpierw wykąpałam siebie , umyłam swoje włosy, w miedzyczasie zrobiłam pranie no i na Jessi juz nie starczyło czasu :roll: Cisza na morzu, wicher dmie za chwilę bałwan odezwie się. A tym bałwanem będzie ten, kto pierwszy odezwie się. :grins: :grins: :grins: Quote
Jagodzianka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Najwyższa pora odczarować galeryję Jessi. Nie dziękujcie ;). Quote
tigrunia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Jagodzianka napisał(a):Najwyższa pora odczarować galeryję Jessi. Nie dziękujcie ;). :modla::modla:Dziekuje droga Jagódko, dziekuje :modla::modla: Quote
Kasia_zg Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jak to dobrze że znalazła sie dobra wróżka która odczarowała galerie:) Beatko Pozdrawiamy ciepło:loveu: Quote
Kasia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No, to teraz mogę z powrotem odwiedzać Jessi i Beatrycze :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 :hmmmm: :ghost_2: Cisza na morzu, wicher.....:evil_lol: Cze 2B:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='madziasto4']:hmmmm: :ghost_2: Cisza na morzu, wicher.....:evil_lol: Cze 2B:evil_lol: Madzia Ty już z tą swoją czarną magią tu nie kombinuj :evil_lol: Quote
tigrunia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Kasia_zg']Jak to dobrze że znalazła sie dobra wróżka która odczarowała galerie:) Beatko Pozdrawiamy ciepło:loveu: Cześć Kasieńko :multi: Również pozdrawiamy :loveu: [quote name='Kasia']No, to teraz mogę z powrotem odwiedzać Jessi i Beatrycze :loveu: :evil_lol: :loveu::loveu: [quote name='madziasto4']:hmmmm: :ghost_2: Cisza na morzu, wicher.....:evil_lol: Cze 2B:evil_lol: Ty tu za dużo nie czaruj już :eviltong: [quote name='Kasia_zg']Madzia Ty już z tą swoją czarną magią tu nie kombinuj :evil_lol: Wlasnie :evil_lol: Musze wam powiedziec dziewczynki moje drogie, ze zdjęć Jessi na razie nie będzie .. chyba długo .. :placz: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 tigrunia napisał(a): Musze wam powiedziec dziewczynki moje drogie, ze zdjęć Jessi na razie nie będzie .. chyba długo .. :placz: Jessi aparat zjadła? Quote
tigrunia Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='madziasto4']Jessi aparat zjadła? Niee ..Łuki zabrał aparat juz chyba na zawsze .. KONIEC :-( Quote
iberia Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='tigrunia']Niee ..Łuki zabrał aparat juz chyba na zawsze .. KONIEC :-( Pipo weź się w garsć i zaczynasz od nowa .. Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='iberia']Pipo weź się w garsć i zaczynasz od nowa .. Ach .. żeby to było takie łatwe ... :-( Dziś znowu się nie wyspałam :-( Kolejny dzień spałam only 3 h :shake: Ale za to dziś jadę na zakupy poprawić sobie humor :multi: Dobry wszystkim :multi: Jeszcze tylko jutro i 2 dni wolnego :multi: Quote
Kasia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Cześć i czołem w czwartkowy poranek :lol: A ja se dzis idę na uzupełnienie pazurków :lol: Kminię co se zrobić tym razem ale jakoś brak mi inwencji twórczej... Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Kasia napisał(a):Cześć i czołem w czwartkowy poranek :lol: A ja se dzis idę na uzupełnienie pazurków :lol: Kminię co se zrobić tym razem ale jakoś brak mi inwencji twórczej... Cześć Kasiu :multi: Ja byłam w poniedziałek . mam takie fajne turkusowo-różowe z akrylowym kwiatkiem na serdecznych :loveu: Quote
Kasia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ja chyba sobie zrobie ponownie białą końcówkę ale nie wiem co do tego :shake: Miałam już czerwień, róż, czarny i niebieski.... Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Kasia napisał(a):Ja chyba sobie zrobie ponownie białą końcówkę ale nie wiem co do tego :shake: Miałam już czerwień, róż, czarny i niebieski.... A robisz akryle, czy żele ? :confused: Wtop sobie jakieś kółeczka czy cuś :loveu: Quote
Kasia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Robię żele i ozdoby również żelowe, ewentualnie z brokatu ;) Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Kasia napisał(a):Robię żele i ozdoby również żelowe, ewentualnie z brokatu ;) uuu .. Ja żeli nie lubie :shake: Ciężko coś wtopić a jak sie wtopi to powypada :mad: Quote
Kasia_zg Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Witaj Beatko :) Ja zazwyczaj robie akryle przy mojej pracy są bardziej trwalsze, jak zakładałam żelowe to zawsze najmniejsze pukniecie powodowało że pekały albo wyszczerbiały sie i tak zostałam wierną fanką akrylowych szponków:) Pozdrawiamy i tulasie dla Jessi Quote
tigrunia Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Kasia_zg']Witaj Beatko :) Ja zazwyczaj robie akryle przy mojej pracy są bardziej trwalsze, jak zakładałam żelowe to zawsze najmniejsze pukniecie powodowało że pekały albo wyszczerbiały sie i tak zostałam wierną fanką akrylowych szponków:) Pozdrawiamy i tulasie dla Jessi Cześć Kasiu :loveu: Ja tez jestem wierną fanką akryli :loveu: Z nimi można wszystko :evil_lol: [quote name='madziasto4']Dobry 2B :hand: Dobry Madzka .. Jade zaraz na zakupy w celu poprawy humoru .. mam nadzieje , że się uda .. Drugi dzień nic nie jem ale jakoś żyje ;) Tzn. zjadłam dziś pół marsa Delight :roll: Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dzieńdoberek:loveu: Co tam u małej kudłaczki słychać??? Buziole i pozdrowienia:) Quote
Recommended Posts