Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EwelinaJ napisał(a):
a to osoba która miała amstafa ale zachorował o go oddała :angryy: kurcze do schroniska go z powrotem nie oddamy bo to dla niego pewna śmierć jak bez dużych mrozów pies zachorował dość poważne przeziębienie teraz te uszy strach pomyśleć co by było dalej

a z tego wywnioskowalam, że go ktoś wziąl a jak zachorowal to go oddał....

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie no bo osoba która była zainteresowała się Czarnym miała już w domu amstaffa ale go oddała bo był chory ;)
Hmm przydała by się pomoc ale nie mi tylko p.Eli :roll:
A co do fundacji Ewelina mówiła że pisała i nikt jej nie odpisał....

Posted

sprostowanie Andzia69 źle mnie zrozumiałaś może ja trochę zagmatwanie napisałam , po drugie Czarny nie trafi spowrotem do schroniska p ela która finansuje pobytu psiaka w hoteliku niedopuści do tego żeby wrócił do schronu nawet jeżeli leczenie się skończy, po trzecie Doddy raz napisałam do fundacji ale odpowiedzi nie otrzymała ale było to na samym początku pobytu czarnego w schronie nie wiem może źle wpisałam adres nie ważne , jeżeli czarny dalej widnieje u was na stronie to dziekuje :loveu: Jeżeli fundacja ma środki i chce pomóc pani eli przynajmniej częściowo pokryć koszty leczenie czy szpitalika to prosze o wiadomośc na pw a ja podam nr te do niej i wtedy proszę bezpośrednio się z nią kontaktować ona też będzie wybierać potencjalnego właściciela dla Czarnego i jeszcze jedno nie zwracajcie zbytnio uwagi na Kaśkę jest młoda chce się wykazać a czasami nie zdaje sobie sprawy z tego co pisze i nie wie jakie tego moga być konsekwencje Przepraszam jeszcze raz za jakieś nieścisłości czy nie domówienia

• 2 weeks later...
Posted

:cool3: nareszcie uwaga uwaga Czarny ma dom pojechał do warszawy i będzie nazywał się junior pani Ela znalazła mu świetny domek wszystkim którzy podnosili i śledzili wątek a także tym którzy bezpośrednio zainteresowali sie psiakiem i szukali mu domu chciałabym podziekować jejku jaka jestem szczęśliwa że Czarny wreszcie znalazł konkretnych ludzi huraa :multi:

Posted

Junior ma sie swietnie. Wlasnie rozmawialam z Grzesiem.
Powoli szykuja sie na szkolenie
I Juniorek jest pelnoetatowym pracownikiem bo jezdzi z Grzesiem do pracy.