Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam wątek suni która jest u mnie na tymczasie.
Sunia mieszkała ze swoimi siosrtami ale wszystkie juz znalazly domki tylko ona wciaz czeka.
Sunia ma ok. 4 miesiace,jest bardzo grzeczna i kochana.
Jesli ktos mógłby w wolnym czasie pomoc mi pooglaszac gdzies sunie to bede bardzo wdzieczna
Kontakt na pw lub pod nr.tel
gg 8558482
mail:[email protected]

a oto sunia:

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zmierzchnica napisał(a):
O, a wydaje się naprawdę duża :) Śliczna jest. Oby szybko domek znalazła :)

jeszcze nie jest duza :cool3: to juz to co obok lezy jest wieksza troszke od niej ;)

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Ślicznotka na pierwszą. Sunia, szczeniaczek - nic tylko brać, opiekować się i kochać! :)
Ogłoszę ją na kupiepsa.pl - jaki kontakt mam podać? Numer komórki tylko, czy coś jeszcze?

no jeszcze mozna maila:[email protected] i gg 8558482

dziekuje bardzo ;)

Posted

ogłaszam casting na imie dla suni,jak mi sie tu nie posypia propozycje to :mad:

Sunia jest juz coraz bardziej ufna,przyjdzie jak sie ja zawola,nie boi sie juz rak ktore chca ja poglaskac nie reaguje ucieczka na kazdy halas jaki uslyszy.
Poprostu same postepy ;)
A dzis w planach:nauka chodzenia na smyczy :cool3:

Posted

U mnie w domku jest jej siostrzyczka,ta większa na fotkach,bardzo grzeczniusia i kochana,duuużo ładniejsza niż na fotkach i wcale nie taka duża jak się spodziewałam:eviltong: Trzymam kciuki za siostrzyczkę

z opowieści poprzedniej Pani od której psiaki trafiły do Martyny i do mnie,wiem ze mama psiaków umarła bo ktoś w zaawansowanej ciązy przywiązał ją do drzewa w lesie.urodziła i odeszła:-( było 6 szczeniaków,ale tylko 3 przeżyły:placz:. To tak mniej więcej,ale jak coś więcej bede wiedzieć napisze;)

Posted

wlasnie rozmawialam z Panem ktory chcialby pokochac sunie.Niewiem jakos tak na sama mysl ze moze tak byc ze oddam ja w nieodpowiednie rece to az :placz:
Sunia potrzebuje tyle cierpliwosci-ona nic niewie nic nie umie i nic nie rozumie a jak ktos tgo nie zrozumie? :-(