olenka_f Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 co z tym transportem bo nic nie rozumiem Quote
brazowa1 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 olenka_f napisał(a):co z tym transportem bo nic nie rozumiem :lol: nie transportu,a tymczasu :) dla Millarcki,bo kotka Irma wlasnie jest pod najlepsza opieka.Moze bezpiecznie szukac domu-bedzie zyła i zime spedzi w cieple. Quote
olenka_f Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 to przez zmeczenie:oops::oops::oops::oops: Quote
irma Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 czy ja dobrze zrozumiałam, że Irma ma DT ale millarca może stracić DS i wtedy będzie potrzebowała DT? bo ja millarce moge wziąć na BT :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Poinformuje Ewe,ze BT stoi dla Niej otworem-ucieszy sie.:evil_lol: Quote
akucha Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :huh: Matko... prawdziwa mafia... nadmorska na dodatek. Quote
irma Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 akucha napisał(a)::huh: Matko... prawdziwa mafia... nadmorska na dodatek. hhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm ... że co ??????????????? Quote
brazowa1 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Akucha sugeruje,ze jestes ojcem chrzestnym pewnie wiesz,irmo,ze dogomaniakow zrzeszkonych wokol schroniska w Sopocie nazywaja mafia nadmorska :) Quote
irma Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 a i owszem wiem ale z pewnych zupełnie ode mnie niezaleznych powodów (mój tatus tez reklamacji nie przyjmuje) moge byc co najwyżej matką chrzestną ciotką, siostra no bo ja wiem kim jeszcze ale ojcem NIE Quote
brazowa1 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Millarca nie nadaje sie na tymczas,Irma zostala tak mocno pokochana przez cała rodzine,ze nikt nawet nie pomyslal,aby kotka mogla sie wyniesc do innego domu.Podobno Ci,ktorzy jej nie wzieli,moga tylko załowac-jest do tego stopnia fenomenalna,ze u weterynarza pytaja Millarcki,jak takiego kota sie wychowuje. Dogaduje sie z dwoma kotami i dwoma psami. A Mira dzis opuscila schron.Wszystkiego najlepszego Mira! badz szczesliwa i nie wracaj! Millarca bedzie oczywiscie miala kontakt z nowym domem Miry. Quote
Recommended Posts