Edi100 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ciotki zdublowałam Niuni wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92291 Poproszę o zamknięcie tamtego wątku i trzymam kciuki mocno mocno! Quote
enia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cioteczki może macie chętnego na takie cudo z Sochaczewa??? jestem pewna , że należy do jakiejś rasy ozdobnej........:roll: teraz przymrozki on tam zamarznie.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92266&page=2 Quote
iwop Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Jaka ona cudna po fryzjerze...:loveu::loveu::loveu: Quote
Edi100 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 A nie jest jej zimno po zmianie"fryzury"? Ziąb taki brrrrr Quote
Alpina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ciężko mi pokończyć wszystkie sprawy z Dogo... Dostałam takiego maila z ogłoszeń które porobiłam. Wklejam Moja córka była w schronisku i okazało się, że suczka jest szczenna. Ludzie byli tam bardzo niemili i mało pomocni, wręcz opryskliwi. Dopytywali się, skąd wiemy o suczce i tak dalej. Powiedzieli, że kiedy się oszczeni, to ją wysterylizują i będę mogła ją zabrać. Pozdrawiam. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Adopcja suczki została zawieszona. Okazało się, że suczka jest szczenna - zostanie wydana do nowego domu po uśpieniu ślepego miotu i sterylizacji.Jestem w kontakcie z ludźmi, którzy specjalnie po nią przyjechali z Kalisza.I dlatego też szukamy wizytatorów przedadopcyjnych z tego miasta.Jeśli dom okaże się dobry, przetrzymamy ją z Ulv u nas do czasu zorganizowania transportu. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Dzisiaj sunia sie oszczenila, sterylizacja umowiona na 8.11, 9 do adopcji. Quote
Bonsai Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Domek wspaniały, suczka będzie miała jak w raju. :cool3: Quote
Bella11 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Bonsai napisz coś więcej o przyszłym domku Mopki Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Pozwole sobie zacytowac tresc pw od kochanej Bonsai (dziekuje za wizyte!!:loveu:) Hej, właśnie wróciłam od Państwa chcących zaadoptować sunię. Zrobili na mnie bardzo miłe wrażenie, suńka miałaby w domku naprawdę bardzo dobrze. Będzie pod stałą opieką, będzie miała komfort nie zostawania samej w domu - starsza Pani cały czas jest w domu. Nudzi jej się samej, chce pieska, z którym będzie mogła chodzić na spacerki. Mieszka z wnuczką, która również będzie zajmować się pieskiem. Bardzo czule opowiadali o swoim poprzednim piesku, wspominali z łezką w oku jakim był kanapowcem itd. Pokazywali mi miejsce, gdzie sunia będzie mogła spać. Na psa decydują się dopiero dwa lata po śmierci Kapsla, bo długo nie mogli pozbierać się po jego śmierci (żył 2 lata i zdechł na dysplazję). Jak spytałam dlaczego ta sunia: wnuczka znalazła ją w Internecie, spojrzała w smutne oczka i wiedziała, że to ten psiak. Naprawdę o takim domku może pomarzyć każdy! Pozdrawiam, Ola. Quote
Edi100 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Trzymam kciuki, za najwspanialszy domek nba świecie! Napiszcie co nie co:cool3: Quote
Bonsai Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Zapomniałam dodać, że umówiliśmy się na wspólny spacer z pieskami, gdyby sunia do nich trafiła. ;) Jak sie sprawy mają? Jak sunia? Quote
Ishimaru Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ano co do suni to wczoraj jeszcze był problem, że miała trafić w ręce, do jakiejś osiemdziesięcioletniej staruszki... Lecz dzisiaj na szczęście sprawy wróciły do normy ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Bloody, prosze Cie zebys oficjalnie nie pisala o naszej ostatniej rozmowie ;) Quote
Bonsai Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 I jak tam sunia? Myślałam, żeby przy okazji zabrać z Wrocławia do Kalisza 9-tego listopada Kanapkę przeznaczoną do eutanazji, ja bym ją potem do Warszawy dowiozła, co Ty na to Agnieszka? Quote
Ishimaru Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Do Warszawy ? A czemu akurat tak daleko ? Quote
malagos Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Bo w Warszawie miała mieć dom tymczasowy u Gamonia, ale czy to aktualne? Była opcja znalezienie Kanapce domu bliżej Wrocławia. Quote
Bonsai Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 I jak tam? Przygotowani do wzięcia suńki? Tu już lada dzień! :) Quote
Ishimaru Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No cóż... niezbyt lada dzień...sprawy się pokićkały i zostałam bez transportu na dobrą sprawę.... Bylibyśmy w stanie w przyszły czwartek...bo nie mamy samochodu własnego. No niestety nie wiadomo czy wtedy ona jeszcze będzie w schronisku...bo przecież kto pierwszy ten lepszy :( Quote
Ishimaru Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 No dziś można powiedzieć, że to lada dzień ;) Quote
Bella11 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 A więc czekamy na relacje z domku i fotki ;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 i to z niecierpliwością :loveu: Quote
Recommended Posts