Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OOooooooooo
w końcu! Jaka szczęsliwa sunia w łóżeczku Pańciów...
A gdzie szczęśliwa "mamusia" JoannaK? Bo to chyba głowa Jej TZa na zdjęciu? Jadwiga jaka uśmiechnięta! Czy ona reaguje na to imię? Macie jakieś zdrobnienia?

Posted

Dzisiaj Leila jedzie na sterylizacje do Radosci.

Gdyby znalazl sie jakis dobry duszek, zeby nas troche dofinansowac, byloby super... Bede jeszcze noegocjowac opuszczenie ceny - moze za 200pln sie uda, zwlaszcza, ze bez pobytu..

I trzymajcie mocno kciuki - dzwonil Pan spod Sierpca i jesli wszystko dobrze pojdzie, w przyszlym tygodniu sunia ma szanse na dom !
Bedzie mieszkac z dwoma duzymi sukami ON na wielkim terenie z ocieplanymi budami. I mysle, ze to bedzie dla niej dobry dom, panienka zdecydowanie woli przebywanie na zewnatrz..

Gdgt, dzieki za ogloszenia !!!!!! To Twoja robota :loveu:

Posted

gdgt napisał(a):
trzymam kciuki za szczęśliwą sterylkę! kiedy leila mogłaby pojechać do nowego domu?

Jakos w przyszlym tygodniu, ale szukam transportu - z nami bedzie roznie z jazda..

Posted

Czy to ten Sierpc za Płockiem?
Mam działkę około 30 km od Płocka czyli około 45-50km od Sierpca. Być może (zależy od pogody) w przyszłym tygodniu będą jechali tam moi rodzice. Mogliby ewentualnie sunię zabrać i umówić się gdzieś z Panem w okolicy Wyszogrodu albo coś. Zapytam jutro.

Posted

Wilejkaros napisał(a):
, cCzy to ten Sierpc za Płockiem?
Mam działkę około 30 km od Płocka czyli około 45-50 od Sierpca. Być może (zależy od pogody) w przyszłym tygodniu będą jechali tam moi rodzice. Mogliby ewentualnie sunię zabrać i umówić się gdzieś z Panem w okolicy Wyszogrodu albo coś. Zapytam jutro.

Byloby genialnie !!! Tylko ja tez musze zapytac, dokad moga dojechac po nia.
Daj znac, prosze.

• 2 weeks later...
Posted

Domek czeka na sunie, ale jeszcze nie pojechala, bo jakas niewyrazna byla i jeszcze szwy dzisiaj wyciagalismy.

Szukamy yransportu dla niej dalej.
Wilejkaros - a w tym tygodniu Twoi jada moze na dzialke ? :-)

Posted

kurcze, trzymam kciuki, by domek sobie nie znalazł w międzyczasie innej leili...
Jayo, dziś nie odbierałam telefonów, bo miałam urwanie. teraz tez pracuję, ale czasem sobie odskakuję na dogo...

Posted

gdgt napisał(a):
kurcze, trzymam kciuki, by domek sobie nie znalazł w międzyczasie innej leili...
Jayo, dziś nie odbierałam telefonów, bo miałam urwanie. teraz tez pracuję, ale czasem sobie odskakuję na dogo...

Domek juz popedza, wiec chyba sobie nie znajdzie.

a z telefonem nie ma sprawy, chcialam tylko opowiedziec o wizycie pani od terrierowatego :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

diabelkowa napisał(a):
i co ?? suczka juz w domku
?

Dzis sunieczka pojechala do domu.
Bedzie miala super warunki do biegania, na pewno jakis czas bedzie mieszkac w domu. Jej kolezanka ONka jest duza i puszysta :-) I bardzo przyjazna. Ludzie fajni i zyczliwi.
I moze jeszcze jakas biede wezma do siebie...

Posted

jayo napisał(a):
Bedzie miala super warunki do biegania, na pewno jakis czas bedzie mieszkac w domu. Jej kolezanka ONka jest duza i puszysta :-) I bardzo przyjazna. Ludzie fajni i zyczliwi.

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
czy mi się wydaje, czy wasz inwentarz niebezpiecznie stopniał?
mam dla Was posłanie!

• 3 weeks later...
Posted

jayo napisał(a):

To wspaniale !:multi: