Ephra Vexator Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 pani woła a pies... w zaroslach fajny kawałek patyka znalazł... ;) Quote
Ephra Vexator Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Bajuch jest teraz "na wczasach" u mojego taty bo mnie jest trudno chodzic o kulach a co dpiero na spacery i po żarełko... Quote
ewatr Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ale super zdjecia :multi: jak juz teraz umiesz wstawiac zdejcia to wiesz........... trzeba to robic częsciej ;) śliczny psiak z Bajerka a kijki to sobie wybiera takie malutkie zgodne z jego wzrostem :evil_lol: Quote
Ephra Vexator Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 a to moje inne gadziny... Bajer "przepada" za kotami :diabloti: a to moje kwiatki, które psisko"pomagało" mi plewić :mad: i wystarczy na dziś, ciekawe czy spodobaja się Wam fotki i Bajer odmieniony na dobre... ;) Quote
malawaszka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 :loveu::loveu::loveu: odmieniony na 100%? :razz: znaczy jest nadzieja dla Tutka na odmianę? :p Quote
Ana_Zbyska Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ojej, cudwony:loveu::loveu::loveu: Ale bym Go chciała zobaczyć na żywo... CUDNY!:):loveu: Quote
Ephra Vexator Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Tak, dziś są pierwsze urodziny mojego psa, to dokładnie rok temu przywiozłam go ze schroniska do mojego domu to moja sunia Bajer tak nie sypia... przeważnie sypia tak mówi się że "czas leczy rany" tak tylko kiedy... Quote
ewatr Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 wszyskiego dobrego Bajerku w twoje 1 urodziny u rodziny ;):loveu: Quote
malawaszka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 i stooo lat stooo lat niech żyją żyją nam :drinking: :loveu: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Faktycznie... to już rok, tak ten czas szybko minął, ale o Bajerze wolontariusze cały czas pamiętają. Tak wspaniale trafił... DZIĘKUJEMY !! !! !! I proszę przekazać Bajerkowi Wszystkiego Najlepszego! ! ! Quote
eria Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Przyłączam się do życzeń STO LAT !!! :multi: Nam z Kreonem w lipcu,trzeciego miną 3 lata od adopcji:multi::loveu: strasznie cieszą takie rocznice:loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Już rok??:-o a ja pamiętam to, jakby to było wczoraj.. Wsyztskiego naj, naj, naj Bajusiu Kochany!!!:loveu: Quote
Ephra Vexator Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 to fotki Bajka z wczoraj dalej nie lubi pstrykania po oczkach tu z Konradem no i oczywiście patyczek musi być :lol: Quote
malawaszka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Zimowy Bajerek :loveu::loveu::loveu: Quote
Ephra Vexator Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 byłam dziś z moim "maluszkiem" u doktora na corocznych szczepieniach, usłyszałam b. miłe słowa na temat wyglądu psiaka aż normalnie noga zrobiła mi się miękka... można powiedzieć że dostałam dobre noty za Bajka ale on sam też był miły dla lekarza, pozwolił sie cały wymacać (węzły brzusio i "nabiał") oraz dał pooglądać ząbki i posłuchac serduszka... ostatnio martwiłam się o niego jak 3 dni nic nie jadł ale tłumaczyłam to sobie tym, że "sąsiadka" ma te dni... ;) teraz nie wyciąga mnie na pole jak dawniej, mrozik i padający śnieg nie są w stanie wygonić go na zewnątrz dlatego śpi słodko w tej chwili w swoim kąciku i chrapie... pozdrawiam wszystkich zaglądających tu czasem... Quote
malawaszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 wielkie gratulacje Ephra :klacz: :loveu::loveu::loveu: Quote
Ephra Vexator Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 dzięki, to bardzo miłe że ludziska widzą zmiany jakie zaszły w Bajerku przez ostatni rok! wymagało to czasu i cierpliwości dlatego kciuki zaciskam za TUTKA żeby nie zrezygnowano z niego i dano mu szansę... Quote
malawaszka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ja też bym chciała, żeby się ułożyła tak jak u Was :kciuki: :loveu: Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Ja też odwiedzam ten wątek i gratuluje... Bajerek z beznadziejnej sytuacji i przegranego życia trafił do raju... na prawdę cudownie. :loveu::loveu::loveu: Quote
Ephra Vexator Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 jak taka pogoda za oknem moje psisko z domku nosa nie chce wystawić... a jak mi sie uda go namówić to jeszcze fochy stroi do aparatu... Quote
malawaszka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 :lol::lol::lol: moje kochają na śnieg wychodzić - wieeelka darmowa wyżerka :evil_lol: tylko jak śnieg mokry to co jakiśczas stają, podnoszą łapki do góry i czekają aż im kule spod łapek pozdejmuję :loveu: Quote
Ephra Vexator Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 czy ktoś widzi tu jego piękne oczy? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Jest cudny !:lol::multi::lol::multi: Quote
Ephra Vexator Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 z Konradem "no dawaj wreszcie tę flaszkę" tu ja nogą przytrzymuję patyk Quote
Recommended Posts