Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale super zdjecia :multi:
jak juz teraz umiesz wstawiac zdejcia to wiesz...........
trzeba to robic częsciej ;)

śliczny psiak z Bajerka a kijki to sobie wybiera takie malutkie zgodne z jego wzrostem :evil_lol:

Posted

a to moje inne gadziny... Bajer "przepada" za kotami :diabloti:

a to moje kwiatki, które psisko"pomagało" mi plewić :mad:

i wystarczy na dziś, ciekawe czy spodobaja się Wam fotki i Bajer odmieniony na dobre... ;)

• 4 weeks later...
Posted

Tak, dziś są pierwsze urodziny mojego psa, to dokładnie rok temu przywiozłam go ze schroniska do mojego domu

to moja sunia Bajer tak nie sypia...

przeważnie sypia tak

mówi się że "czas leczy rany" tak tylko kiedy...

Posted

Przyłączam się do życzeń STO LAT !!! :multi:
Nam z Kreonem w lipcu,trzeciego miną 3 lata od adopcji:multi::loveu:
strasznie cieszą takie rocznice:loveu:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

byłam dziś z moim "maluszkiem" u doktora na corocznych szczepieniach, usłyszałam b. miłe słowa na temat wyglądu psiaka aż normalnie noga zrobiła mi się miękka... można powiedzieć że dostałam dobre noty za Bajka ale on sam też był miły dla lekarza, pozwolił sie cały wymacać (węzły brzusio i "nabiał") oraz dał pooglądać ząbki i posłuchac serduszka...
ostatnio martwiłam się o niego jak 3 dni nic nie jadł ale tłumaczyłam to sobie tym, że "sąsiadka" ma te dni... ;)
teraz nie wyciąga mnie na pole jak dawniej, mrozik i padający śnieg nie są w stanie wygonić go na zewnątrz dlatego śpi słodko w tej chwili w swoim kąciku i chrapie...
pozdrawiam wszystkich zaglądających tu czasem...

Posted

dzięki, to bardzo miłe że ludziska widzą zmiany jakie zaszły w Bajerku przez ostatni rok! wymagało to czasu i cierpliwości dlatego kciuki zaciskam za TUTKA żeby nie zrezygnowano z niego i dano mu szansę...

Posted

:lol::lol::lol: moje kochają na śnieg wychodzić - wieeelka darmowa wyżerka :evil_lol: tylko jak śnieg mokry to co jakiśczas stają, podnoszą łapki do góry i czekają aż im kule spod łapek pozdejmuję :loveu: