Jump to content
Dogomania

To był straszny widok !!! Spaniel Rubi z Orzechowców k/Przemyśla . MA DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anula, to nie o finanse chodzi. Od jakiegoś czasu czuję się żle i jestem w trakcie badań diagnostycznych, które zakończą się we czwartek.
Żyję w wielkim stresie i nie mam teraz głowy do niczego.........:shake::shake::shake:

Posted

becia66 napisał(a):
Od jakiegoś czasu czuję się żle i jestem w trakcie badań diagnostycznych, które zakończą się we czwartek.
Żyję w wielkim stresie i nie mam teraz głowy do niczego.........:shake::shake::shake:

Beciu to oszczędzaj się kochana cioteczko.....wszystko musi być dobrze....dogo cioteczki są z Tobą.....i czekamy tylko na dobre wyniki.
Buziaczki dla Ciebie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Matko jedyna niech mu się uda! niech mu się uda!!!!
Beciu jutro do Ciebie zadzwonię z pracy, jak trzeba za Ciebie z tym ogłoszeniem to ja wszystko zrobię. Wiem, że jesteś zmęczona, sporo ostatnio się działo ale wytrzmaj i kuruj się! DAMY RADĘ SŁOŃCE!

Posted

Dzwoniłam do schroniska i prosiłam kierowniczke o zbadanie Rubiego przez weta, czy jest zdrowy itp. bo takie pytanie dzisiaj padło, a ja muszę umieć na nie odpowiedzieć...:roll: Pewnie że nigdy nie ma pewności co do stanu faktycznego psa, niemniej pewne nieprawidłowości widoczne gołym okiem można stwierdzić bądż wykluczyć...