neverend Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 no bidulka...trzęsła sie... ale będzie dobrze... Quote
neverend Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Argat napisał(a):Oby było dobrze... musi być dobrze... Quote
Argat Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Matusz']Bajunia w środę http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=8514381 Ah te powywijane uszka... :evil_lol: Sliczna Bajka szuka domu! Quote
pajunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bajeczko, tak mi przykro, mialas do mnie przyjechac. Nie zdazylam. Przepraszam Cie.:placz::placz::placz: Quote
Matusz Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Tak, Bajeczka odeszła dziś w nocy:placz::placz::placz::placz: dostała już od środy leki na parvo, niestety przegrała walkę :placz::placz: Biegaj szczęśliwa i zdrowa za TM, kiedyś się na pewno tam spotkamy! Quote
gamoń Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Przykro mi ale w schronie maluchy sa bez szans na powrót do zdrowia:shake::shake::shake::shake:. Wypoczywaj maleńka za TM:-(:-(:-( Quote
Aga_Mazury Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bajeczko...roztaczałaś swój urok...jak tylko się wchodziło do pomieszczenia gdzie przebywałaś....<*><*> roztaczasz go pewnie teraz w niebie.... KOCHAMY CIĘ :-( Quote
lidka_park Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ech... znowu nie zdążyliśmy... :placz: :placz: :placz: bądź szczęśliwa maleńka <*> Quote
Kar0la Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 O nie tylko nie to. Dlaczego??? Ja także nie mogę w to uwierzyć... Tak pięknie prosiła o dom, a doczekała się śmierci.:placz::placz: Maleńka Bajeczko tak mi przykro. Quote
Recommended Posts