Martunia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Hehe, no ale z Bona rozrabiak. :cool3: A u mnie coś ładniej się robi. :multi: Quote
Tepes Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [COLOR=Blue]Hah a do mnie burza nadchodzi już z daleka słychać grzmoty:D A miało być tak pięknie:D Miałam fotki porobić a tu klops nie da się:D [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 No nieeeee.... A u mnie też coś się na burzę zapowiada. Słońca nie ma i tylko wiatr... Quote
Tepes Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [COLOR=Blue]No a my już w domu:) Bono spotkał się na polo z Barnim i Saszą:)ucieszył się:) we wtorek znów wybywamy na wieś:D [/COLOR] Quote
Helga&Ares Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Hah a do mnie burza nadchodzi już z daleka słychać grzmoty:D A miało być tak pięknie:D Miałam fotki porobić a tu klops nie da się:D [/COLOR][/quote] przynajmniej masz wymówkę:diabloti: cześć:multi: Quote
Martunia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ale się musiał cieszyć. :) Mam nadzieję, że jutro będzie ładniejsza pogoda i będziesz mogła spokojnie porobić Bonkowi zdjęcia. :cool3: Quote
Tepes Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Helga&Ares']przynajmniej masz wymówkę:diabloti: cześć:multi:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:multi: No tak wymówka świetna:D [/COLOR][quote name='Martunia']Ale się musiał cieszyć. :) Mam nadzieję, że jutro będzie ładniejsza pogoda i będziesz mogła spokojnie porobić Bonkowi zdjęcia. :cool3:[/quote] [COLOR=Blue]Jak pogoda będzie to porobie fotki świętej trójcy:D Już tuż tuż niedługo(w sierpniu:D)Barnuś bedzie u nas na tydzień:loveu: [/COLOR] Quote
Martunia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 O no to fajnie, że Barni będzie u Was! ^^ I będziemy czekać na te zdjęcia. :cool3: Quote
Tepes Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='łapeczek']witamy sie w piatek[/quote] [COLOR=Blue]Hej:multi:[/COLOR] Quote
łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 czesc czesc czytalam wlasnie ze znowu wybierasz sie z Bono na wies ... mam nadzieje ze i tym razem pojawia sie na twojej galerii foteczki psiaka Quote
Tepes Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='łapeczek']czesc czesc czytalam wlasnie ze znowu wybierasz sie z Bono na wies ... mam nadzieje ze i tym razem pojawia sie na twojej galerii foteczki psiaka[/quote] [COLOR=Blue]No tak znów jedziemy na wieś z Bonem tylko musze do liceum świadectwo zawieźć no ba fotki na pewno będą codziennie jak wtedy jak pogoda nas nie zaskoczy:)[/COLOR] Quote
łapeczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 mam do ciebie prosbe czy moge wkleic do ciebie na galerie link dotyczacy psiakow z Jawozna ...to wazne trzeba im znalesc domek tymczasowy albo najlepiej domek Quote
Avaloth Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [url]http://i28.tinypic.com/f0204l.jpg[/url] kocham tą pozycję :evil_lol::loveu: o bardzo podobne robiłam przeszkody Chestkowi ! :eviltong: tyle że z jednej strony było krzesło, a z drugiej barierka od wjazdu dom garażu, a za poprzeczkę robił kij od miotły :D Quote
Tepes Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='łapeczek']mam do ciebie prosbe czy moge wkleic do ciebie na galerie link dotyczacy psiakow z Jawozna ...to wazne trzeba im znalesc domek tymczasowy albo najlepiej domek[/quote] [COLOR=Blue]Jasne śmiało:) [/COLOR] [quote name='Isia & Chester'][URL]http://i28.tinypic.com/f0204l.jpg[/URL] kocham tą pozycję :evil_lol::loveu: o bardzo podobne robiłam przeszkody Chestkowi ! :eviltong: tyle że z jednej strony było krzesło, a z drugiej barierka od wjazdu dom garażu, a za poprzeczkę robił kij od miotły :D[/quote] [COLOR=Blue]Heh chciałam więcej przeszkód zrobić ale nie miałam z czego:D[/COLOR] Quote
Avaloth Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ja też ! dokładnie :evil_lol: jeszcze próbowałam żeby się przeczołgiwał pod kijem, ale średnio mu wychodzi.. Quote
infers Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Martunia']O no to fajnie, że Barni będzie u Was! ^^ I będziemy czekać na te zdjęcia. :cool3:[/quote] Fajnie Barni u Ciebie będzie, ale z Bonem będą rozrabiali:loveu::loveu:;) Quote
zuzolandia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Gratulujee udanego starrtu w kolejnej szkole;-).... burza byla a potem swiecilo sloneczko....przynajmniej tak bylo na Halembie hihiihi pozdro;-) Quote
Tepes Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='infers1995']Fajnie Barni u Ciebie będzie, ale z Bonem będą rozrabiali:loveu:;)[/quote] [COLOR=Blue]ooo tak jak zaczynają szaleć wszystko z szafek leci:loveu: I znów Barnuś będzie ze mną spał:loveu: Bo Bonuś nie lubi na łóżku [/COLOR][quote name='agaciaaa']Witajcie :multi:[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) [/COLOR][quote name='zuzolandia']Gratulujee udanego starrtu w kolejnej szkole;-).... burza byla a potem swiecilo sloneczko....przynajmniej tak bylo na Halembie hihiihi pozdro[/quote] [COLOR=Blue]U nas po burzy było tak niby ciepło ale zachmurzone. I dzięki:) [/COLOR][quote name='basia bonnie']Cześć Bonkowa :)[/quote] [COLOR=Blue]Hej Basia:multi:[/COLOR] Quote
aleb Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Heeej :multi: Fajne fotki! Też muszę kiedyś pomyśleć nad takimi ćwiczonkami Quote
Tepes Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='aleb']Heeej :multi: Fajne fotki! Też muszę kiedyś pomyśleć nad takimi ćwiczonkami[/quote] [COLOR=Blue]Witam:multi: Dzięki:)No od czasu do czasu fajnie tak sobie poćwiczyć z kluskiem:P [/COLOR][quote name='ewka i haker']witamy dzis[/quote] [COLOR=Blue]Hejjjjj:loveu:[/COLOR] Quote
Anka_ZG Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 hej:) [URL]http://i28.tinypic.com/f0204l.jpg[/URL] och jaki bede czysty:) Quote
Recommended Posts