Izabela124. Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='Acctiually']Wpisz Acctiually w wyszukiwaniu znajomych:)Wyskakuje, że nieznaleziono:-( Quote
Martunia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ej, ja Ciebie tam widziałam, ale nie z tą koszulką! Mam pomysła: umieść na nk zdjęcie z nią i będziesz miała spokój! :cool3: Quote
zuzolandia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Dobrywieczorek ;-) kolczyki tu i ówdzie??? hihiihi ja tak se na stare lata chce zrobic w pepku...albo jakies fajowe tatoo ...ale juz rok sie do tego zabieram ...i jakos efektu ni ma....moze w tym roku w koncu sie przelamie / hihih..........bo potem taka pomarszczona jak rodzynek i kolczyk ..to niesmaczne bedzie hihihi buziowanko frelko ;-) Quote
agaciaaa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ja kiedyś chciałam kolczyka w brwi :lol: oczywiście rodzice sie nie zgadzali, a jak już nie mieli nic do gadania, to mi sie odechciało :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Wyskakuje, że nieznaleziono:-( :D To nie wiem czemu:P To wpisze Antea(nie aneta!)i miejscowość Ruda Śląśka:P [quote name='Martunia']Ej, ja Ciebie tam widziałam, ale nie z tą koszulką! Mam pomysła: umieść na nk zdjęcie z nią i będziesz miała spokój! :cool3: No nie co Ty się tak tego domagasz kurde koszulka jak koszulka jak się wkurze to wale nie wtsawie:evil_lol: [quote name='zuzolandia']Dobrywieczorek ;-) kolczyki tu i ówdzie??? hihiihi ja tak se na stare lata chce zrobic w pepku...albo jakies fajowe tatoo ...ale juz rok sie do tego zabieram ...i jakos efektu ni ma....moze w tym roku w koncu sie przelamie / hihih..........bo potem taka pomarszczona jak rodzynek i kolczyk ..to niesmaczne bedzie hihihi buziowanko frelko ;-) A to se zrób i będzie fajnie:D [quote name='Izabela124.']O Zuzolandia nasz krew hihi I tak trzymać:diabloti: [quote name='agaciaaa']Ja kiedyś chciałam kolczyka w brwi oczywiście rodzice sie nie zgadzali, a jak już nie mieli nic do gadania, to mi sie odechciało :evil_lol: Heh:D Quote
Tepes Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='panienkabubu']melduję, że jestem :cool3: Witam witam:) Można odmaszerować:P [quote name='Marta_Ares']dawno zdjec chyba nie widzialam:cool3: E no nie tak dawno,wczoraj wklejałam fotki Bona z kością:D No i świadectwa oddane nareszcie koniec można spać do 12:D Jak już się tak domagacie fot może dziś porobię ale nic nie obiecuję:evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 oo :) mi się najbardziej podobają w wardze właśnie, bo w brwi nie, a w języku tak sobie ^^ ale fotkę byś dała :D Quote
Tepes Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Mam kilka fotek to wkleje:) mmmm:p Duża truskawa:evil_lol: :diabloti: Ze co do mnie mówiłaś bo nie słyszałam:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Jesteś podła! :mad: odczuwam teraz ogromną potrzebe zjedzenia truskawki i snickersa..:roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Heja. :D Jaką fajną minę strzelił Bono na ostatniej fotce! Mmm jaka truskawa i snickers.. :roll: I jak, zadowolona ze świadectw? Płakało się? ;) Quote
ewka i haker Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 no nie ja chce ogladac zdjecia a tu mi jedzenie pokazuja az sie jesc chce Quote
Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hej To nie wiem czemu:P To wpisze Antea(nie aneta!)i miejscowość Ruda Śląśka:PI dupa, nadal nic nima :P Ale smaka mi narobiłaś Quote
Tepes Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Przed chwilką przyszedł list z płytą ze zdjęciami od mojej cioci:) Pokażę wam jej pieska:)-Drako,jest prześliczny:loveu: Quote
Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Jakie cudne maleństwo. Skąd ciocia je ma? Quote
Tepes Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Od takiego gostka... Rozmnożył psy i debil ma ucieche... A tam jakiś gostek na wsi miał szczeniaki i podobno miały się źle i ciocia wzieła jednego do domu bo było jej go szkoda ale śliczny jest:loveu: mieszanka jamika Quote
Izabela124. Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 A to wredny gościu, takiemu to tylko przywalic Quote
infers Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 http://i29.tinypic.com/j8kx9t.jpg Temperuje kredki:loveu::loveu::loveu:;) Quote
agaciaaa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Przesłodkie maleństwo :loveu: w jakim jest wieku? Quote
Recommended Posts