Martunia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Nie zauważyłaś mojego posta. :placz: Cudowne zdjęcia, ile psów! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 podobni troche:P hehe:) nie wiem kto pokazuje zabki ale ma ładne:D to papa Quote
Tepes Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Martunia']Nie zauważyłaś mojego posta. :placz: Cudowne zdjęcia, ile psów! :loveu: :loveu: :loveu: Zauważyłam kochana nie martw się:) [quote name='xxSweetGirl93xx']podobni troche:P hehe:) nie wiem kto pokazuje zabki ale ma ładne:D to papa Zumek pokazuje ząbki:D Quote
Tepes Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 No i już po inhalacji Bonciowej:) Grzecznie siedział i się inhalował:D Siedziałam z nim nad miską i przykryłam sie ręcznikiem. Potem chwileczka przerwa i znów:)niezbyt mu się zapach podobał ale chłop grzeczny niuchał:D Quote
Sweet Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 o to dobrze że był grzeczny:) ty tez sie inhalowałas jak z nim siedziałs pod tym recznikiem:P hehe:) czy jak to było:P a jestem nie w temacie i nie przczytałam co jest bonkowi że musi sie inhalowac?? Quote
infers Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Jak ja Wam zazdroszczę tych spacerów:shake::shake::shake:;). Quote
agaciaaa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Trzymam kciuki za Bonowe zdrówko ;) http://i32.tinypic.com/15hfw4o.jpg dwie śliczności :loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 witamy dzis i trzymamy kciuki za zdrowko Quote
Tepes Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']o to dobrze że był grzeczny:) ty tez sie inhalowałas jak z nim siedziałs pod tym recznikiem:P hehe:) czy jak to było:P a jestem nie w temacie i nie przczytałam co jest bonkowi że musi sie inhalowac?? No tak praktycznie inhalowałam się z nim:D A Bono kicha i byliśmy u weta zastrzyk dostał tabletki i inhalacje żeby mu przeszło:) [quote name='infers1995']Jak ja Wam zazdroszczę tych spacerów:shake::shake::shake:;). To proszę nie zazdrościć tylko do nas wpadać:D [quote name='agaciaaa']Trzymam kciuki za Bonowe zdrówko ;) http://i32.tinypic.com/15hfw4o.jpg dwie śliczności :loveu::loveu: Dzięki:) [quote name='ewka i haker']witamy dzis i trzymamy kciuki za zdrowko Thx [quote name='xxSweetGirl93xx']i co wiesz ile juz masz pkt z testu??:D Mało...tylko 62 ale w sumie do szkoły mam 116:) Quote
Tepes Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 No to ok ja wstawiam fotki bo byliśmy z Bonem u mojej cioci w odwiedziny:) Przechodziliśmy obok stadniny a tu niespodzianka urodził się źrebaczek:) Jest prześliczny:loveu: Ale niestety jego fotek nie mem:P Quote
Tepes Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Jutro mam bierzmowanie o 18:00 ze 2 godziny to bedzie trwało jak nie więcej:P A na 3 imię biore sobie Gabriela:) Quote
Izabela124. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witanko Wsio nadrobiłam Spóźnione gratulacje 200stronki i 3lat razem z Bonem Quote
Mi. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ojej! Koniki! To dla mnie pretekst by zaglądać częściej :evil_lol: hihih Witam :razz: Quote
Tepes Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Wsio nadrobiłam Spóźnione gratulacje 200stronki i 3lat razem z Bonem Witam:) Dzięki dzięki:D [quote name='Mi.']ojej! Koniki! To dla mnie pretekst by zaglądać częściej :evil_lol: hihih Witam :razz: Witam i dzięki za zaglądnięcie do nas:) Quote
Tengusia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 koniki widzem :mdrmed: a ja to oprocz tego ze psiara to i koniara jestem nawet jezdzilam konna z kilkanascie latek :grins: choc teraz jak wsiadam na konia to rzuca mna jak woreczkiem kartofelkow :evil_lol: ostatnio zrobilam sobie rundke na kucyku (na wystawie starych samochodow) i jakos lobuz wogole mnie nie chcial sluchac ale fajnie bylo :diabloti: Quote
Tepes Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 No to kochana witaj w klubie.Nie dość ze psiara to koniara:D Ja bym się strasznie chciała uczyć jezdzić ale niezbyt na to mamy kase.. Quote
Martunia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Jakie piękne koniki. :) I jeszcze piękniejszy Bono. :loveu: Ładne 3 imię. :) Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 koniki:D:D:D: ja tez mam podobna ilosc punktow Quote
basia bonnie Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 http://i25.tinypic.com/34ysket.jpg Ślicznie pozuje :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='basia bonnie']http://i25.tinypic.com/34ysket.jpg Ślicznie pozuje :loveu: :loveu: :loveu: Hah siedzi jak menda:D Quote
Tengusia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Acctiually']No to kochana witaj w klubie.Nie dość ze psiara to koniara:D Ja bym się strasznie chciała uczyć jezdzić ale niezbyt na to mamy kase.. no jazda konna to dosc droga zabawa, ja uczylam sie jezdzic w podstawowce ... za czasow mieszkania u rodzicow i bycia na ich utrzymaniu :diabloti: teraz nie mam ani czasu ani kasy zeby jezdzic ale czasami sporadycznie jezdze na stadnine zeby poczuc wiatr we wlosach siedzac na konskim grzbiecie :diabloti: Quote
Avaloth Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ile Boniasty ma znajomych :evil_lol: mi się osobiście basety trikolorowe bardziej podobają, ale ten spotkany przez was też ładniusi :) śliczne koniki :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Piękne konie :) http://i25.tinypic.com/34ysket.jpg ale Bonek i tak najpiękniejszy ;) :loveu: Quote
Recommended Posts