Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Witam wszystkich:) Bonuś dziś wymiotował... Kicha dalej...trzymać kciuki żeby mu przeszło musze mu temperaturkę zmierzyć Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Ok temperature ma w porządku 37,8 Na razie jest taki słaby,i smutny:( Zeby tylko mu przeszło Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jej, biedaczek mój. :( Powrotu do zdrówka mu życzę, wymiziaj go ode mnie. :loveu: Trzymam mocno kciuki! :kciuki: Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Dzięki:* Dziś bierzmowanie...szczerze nie chce mi się iść,nie chce zostawić Bona w domu bez pańciów(moja mama jest świadkiem)ale mam ndzieje że chłopy se poradzą z biednym Bonem Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Witanko Ja bierzmowanie miałam 2czerwca Zdrówka życzę Boniemu Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='agaciaaa']Bonuś trzymam kciuki! :calus: Dzięujemy:multi: [quote name='Izabela124.']Witanko Ja bierzmowanie miałam 2czerwca Zdrówka życzę Boniemu Ja mam dziś i mi się nie chce isć:D A jak masz na 3 imię?:) Dzięki:) Na wakacje do szczyrku jedziemy na 99%:) Jeszcze trzeba podzwonić pozałatwiać itd:) Będzie 5 bab i jeden chłop(czyli Bono:D) Jadę z mamuśką,kuzynkami i ciocią:) Samochodzik będzie kombi więc Bonuś będzie miał luzik:) Już się cieszę,tylko wpierw mój Sznupselek niech wyzdrowieje:*:* Quote
Izabela124. Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ja mam tylko dwa imiona Izabela i z bierzmowania Zuzanna Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Aha tak jak moja mama tylko ma 2:D A ja będę brzmiała tak:D: Antea,Daria,Gabriela(o ile mi nie zmieni:D) Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 O no to super, widzę, że wakacje będą extra. :D I wreszcie z Bonkiem pojedziecie. :) Zdrówka mu życzę. :loveu: Quote
zuzolandia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No to zdrowka Bonkowi zyczymy!!!! ......swietnie zapowiadają sie wakacje..... .......my juz te 30 czerwca na urlop i hejka do CZORSZTYNA ;-)..... POZDRAWIAMY !!!!! Quote
basia bonnie Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jak z Bonem? Mam nadzieje,że lepiej :) A na wakacjach to Ty będziesz nie daleko mnie hehe ;) Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='Martunia']O no to super, widzę, że wakacje będą extra. :D I wreszcie z Bonkiem pojedziecie. :) Zdrówka mu życzę. :loveu: Mam nadzieję że będą extra:) Dzięki:* [quote name='zuzolandia']No to zdrowka Bonkowi zyczymy!!!! ......swietnie zapowiadają sie wakacje..... .......my juz te 30 czerwca na urlop i hejka do CZORSZTYNA ;-)..... POZDRAWIAMY !!!!! Dzięki:*:* No no to też wakacje fajne:):) [quote name='Tengusia']jak sie Bono czuje ??? [quote name='basia bonnie']Jak z Bonem? Mam nadzieje,że lepiej :) A na wakacjach to Ty będziesz nie daleko mnie hehe ;) No kicha jak kichał ale jest bardziej radosny:) Na spacerku już kija obgryzał w domu szalał z zabawką:) [quote name='Martunia']I jak tam po bierzmowaniu? ;) Czuje się święta:D Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No to chyba pozytywnie. ;) Ja to bierzmowanie za rok będę miała. Mizianeczko dla Bonciulka mego. :iloveyou: Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Oho zaraz będzie truskawkowy koktajl:D Kto chce?:D Mmmm pycha:) Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 No wiecie tylko Iza się skusiła jak nie to nie same wypijemy:D Quote
Martunia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ejj dla mnie też coś zostawcie! Wcześniej nie mogłam się zjawić. A truskawkowy to mój ulubiony!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Okamia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Acctiually']No wiecie tylko Iza się skusiła jak nie to nie same wypijemy:D Koktajl ... mniamciu :morning::knajpa: Quote
Tepes Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Oho więcej chentnych:D Jutro postaram się o jakieś Bonciowe fotki:P Quote
Okamia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Acctiually']Oho więcej chentnych:D Jutro postaram się o jakieś Bonciowe fotki:P Mam nadzieje :mad: Quote
Recommended Posts