Tepes Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Martunia']Fajnie by wyglądało, jakby Bonek dał. :D No nie... mam nadzieję, że w końcu da sie go jakoś namówić, bo rzeczywiście byłoby lepiej i dla Was i dla Bonka. Heh:D Nie no na zlot niestety nie moge...szkoda [quote name='Helga&Ares']ale tu nagadane:P znowu muszę nadrabiać ;):loveu: No tak troszkę się zgadałyśmy:D [quote name='Kati16']http://i27.tinypic.com/feje40.jpg piękne :loveu: :):) Fotek wczoraj nie robiłam bo byłam od 18 do 20 w Kościele:/ na spotkaniu z bierzmowania. Dziś nie wiem czy będa bo ide na trening(jutro mam turniej) Postaram się porobić jak dotrę na pole z treningu:D Quote
Rahl Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 jaka szkoda, że nie możesz jechać na zllot:( czekamy na fotosy ;) Quote
Tepes Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='agaciaaa']Nagadałyście a fot nie ma :mad: ;) Bo mówie że czasu nie mam!!!!!!!!!! Co chwile coś tu zamieszanie ze szkołami rekrutacją itd tu na trening jutro turniej...musiałam się uczyć... Quote
agaciaaa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ale na gadanie miałaś czas :eviltong: Nie no, przecież żartuje ;) Quote
Tepes Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Helga&Ares']jaki turniej?;) Tenisa stołowego:) Już ostatni i nie będe już musiała grać:multi::multi::multi: Trenuję od zerówki,na turnieje jeżdże od 3 podstawówki i w 3 gim kończe:D nareszcie:) Quote
Helga&Ares Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Acctiually']Tenisa stołowego:) Już ostatni i nie będe już musiała grać:multi::multi::multi: Trenuję od zerówki,na turnieje jeżdże od 3 podstawówki i w 3 gim kończe:D nareszcie:) oj, widzę, że coś nie bardzo to lubisz? :eviltong: Quote
Tepes Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Marta_Ares']czekamy na zdjecia:eviltong: No to czekajcie:p [quote name='Kincia']Bryy:loveu: Witam [quote name='Helga&Ares']oj, widzę, że coś nie bardzo to lubisz? O matko pingla nie nawidze!!!!!!!!!!!!!! [quote name='Kati16']Cześć goldeniaki Hej hej:multi: [quote name='aneta_zyleta']Co tam u was słychać? [quote name='Martunia']Wstawać! Co u Was? [quote name='Asia&gordonisko']Śpiochy...;) Hello No nie i od śpiochów do mnie:D Kochane ja od 7:00 na nogach bo dziś turniej miałam... Jestem strasznie zła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zajełam 3 miejsce:/grałam BADZIEWNIE!!nie wiem czemu ale dziś strasznie się bałam i trząsłam się jak galareta...moje granie było tandetne.Już koniec turnieji a ja takie coś odstawiłam, z leksza jestem rozczarowana.Ale z 1 strony dobrze bo to już był ostatni turniej i nie będe już musiała grać:) Statuetka taka sobie jakaś baba ze skrzydłami Dostałam jeszcze czekoladę i gumy na deskę do paletki...na nic mi się to nie przyda no ale już to wszystko walić:D Najważniejsze żę już nie muszę grać:multi::multi: Quote
Martunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Nie przejmuj się tym tak. :) 3 miejsce też jest dobre, mimo tego gratuluję! :klacz: No i wreszcie masz spokój, to najważniejsze. ;) No i nagrody dostałaś na koniec. ;) Gratuluję. ^^ Co u Bonusia? Quote
Tepes Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Martunia']Nie przejmuj się tym tak. :) 3 miejsce też jest dobre, mimo tego gratuluję! :klacz: No i wreszcie masz spokój, to najważniejsze. ;) No i nagrody dostałaś na koniec. ;) Gratuluję. ^^ Co u Bonusia? Heh dzięki:D Zaraz wkleje co dostałam:P A u Bonka ok:) Nie wiem czy dziś będa fotki bo mamuśka na ogródku jest o i dobrze bo chyba potem do niej pójde i porobie fotki:) Wczoraj zapomniałam aparatu na pole:P Quote
Martunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Acctiually']Heh dzięki:D Zaraz wkleje co dostałam:P A u Bonka ok:) Nie wiem czy dziś będa fotki bo mamuśka na ogródku jest o i dobrze bo chyba potem do niej pójde i porobie fotki:) Wczoraj zapomniałam aparatu na pole:P No to czekamy, pokazuj! :D No i również na fotki z ogródka. :) Bonek też będzie? :D Quote
Tepes Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Martunia']No to czekamy, pokazuj! :D No i również na fotki z ogródka. :) Bonek też będzie? :D Ale nie wiem czy na 100% pójde do mamuśki:D Jak tak to Bonek bedzie na bank sekundka już wklejam:P Quote
Tepes Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Guma jest czarna ale nie będe otwierała bo najprawdopodobniej ją sprzedam bo mi niepotrzebna jest:D Quote
Martunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 O jakie fajne nagrody. ;) Jeszcze raz gratuluję, miszczuniu! :cool3: Quote
Recommended Posts