Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Heja! :D
Mnie również się uczyć nie chce. ^^" Podobno dostanę z fizyki 4, a myślałam, że będzie 2! :multi: Poprosiłam o poprawę, a po tym słyszę od pani, że wcale mi źle nie poszło i mam 4 podobno. :multi:
Co u WaS? :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']witam

sliczny baner:loveu: :loveu:
Witam i dziękuję bardzo:)

[quote name='ewatr']Bonuchna śliczota i z kwiatuchem za uchem i bez :eviltong:

pozdrawiamy i na dalsze zdjecia czekamy ;)
No no ale rymujesz:D

[quote name='Kati16']

Czekamy na nowe fotki :cool3:

:)

[quote name='agaciaaa']Cześć:)

http://i31.tinypic.com/2ev3rj8.jpg ale cudna łapeczka :loveu:

Caly Bonek też ;):loveu:
No a jak inaczej:D

[quote name='Helga&Ares']cześć ;)
ale gorąco...uff!
Witam:)
Ehh no strasznie ciepło...

[quote name='Cheritka']No prosze,
ja dalej nie ide za gorąco
http://i26.tinypic.com/2s83dq1.jpg
ZDECHŁ PIES :eviltong:
No tak zdechł z przegrzania:D

[quote name='gassira']apeluje o jakieś zdjęcia:razz:
Rozpatrzymy apelacje:D

[quote name='Martunia']Heja!
Mnie również się uczyć nie chce. ^^" Podobno dostanę z fizyki 4, a myślałam, że będzie 2! Poprosiłam o poprawę, a po tym słyszę od pani, że wcale mi źle nie poszło i mam 4 podobno. :multi:
Co u WaS? :)
Hej:)
O to fajnie że bedziesz miała 4:)
Ja tam z fizyki bez problemowo 4 dostałam.Już z prawie wszystkiego oceny wystawione.Teraz zamieszanie bo trzeba do "mojego" liceum przyszłego i jeszcze do mojej szkoły dać takie jakby zaświadczenia że jeżdże na urnieje z pingla i trzeba dać do tego dyplomy a my się ze zeszłego roku zgubił gdzieś:Di nie wiem co mam zrobić...dziś może do schroniska pojade po zaświadczenie że jestem tam wolontariuszką...więc kiedy fotki to ja nie wiem...
Już w sobote mam ostatni finał:)
I nareszcie WOLNOŚĆ nie muszę już grać:D

[quote name='Celina12']http://i28.tinypic.com/alm9e8.jpg

Białe Cudo an zielonym tle i z chabrem ...BOSKO!!!!
Dziekuję:loveu:

[quote name='zuzolandia']Hejo...wpadam na chwilke dziendoberek powiedziec i znikam zanim moj mezulo zamknie mi kompa ........a to wszystko w trosce o moje zdrowie naturlisz;-)
No tak zdrowie jest najważniejsze:P

Posted

Nie martw się, jakoś sobie poradzisz z tymi dyplomami itd. ;) Bo za to jest zapewne kilka punktów do liceum, no to warto o to powalczyć. ;)
I wreszcie już nie musisz grać w pingla. :D Co za ulga, nie? ^^
A ja dzisiaj dowiedziałam się, że na ogólnopolskiej olimpiadzie z biologii byłam 26-ta ! :multi: Nie spodziewałam się tego po sobie. ^^ I 6 z biologii, mam nadzieję, że będzie pasek. ^^ Przepraszam, ale chciałam się z kimś podzielić moją radością. :D
Jeszcze 2 dni męki i wszystkie oceny będą wystawione. ^^ Mi większość już wystawili, ale jeszcze niektóre przedmioty czekają.
Co u Bonulcia, mego kochanego? :iloveyou:

Posted

[quote name='Martunia']Nie martw się, jakoś sobie poradzisz z tymi dyplomami itd. ;) Bo za to jest zapewne kilka punktów do liceum, no to warto o to powalczyć. ;)
I wreszcie już nie musisz grać w pingla. :D Co za ulga, nie? ^^
A ja dzisiaj dowiedziałam się, że na ogólnopolskiej olimpiadzie z biologii byłam 26-ta ! :multi: Nie spodziewałam się tego po sobie. ^^ I 6 z biologii, mam nadzieję, że będzie pasek. ^^ Przepraszam, ale chciałam się z kimś podzielić moją radością. :D
Jeszcze 2 dni męki i wszystkie oceny będą wystawione. ^^ Mi większość już wystawili, ale jeszcze niektóre przedmioty czekają.
Co u Bonulcia, mego kochanego? :iloveyou:
No to fajnie na pewno pasek będzie:)
Ja nie będe mieć ,ale mnie to wali:P
Wg mnie mam dobre oceny i takie mi starczą:P
A u Bona dobrze,w nocy była burza i bał się bidulek:-(
A fotki może jutro bo dziś chyba rady nie dam...

Posted

No właśnie, ważne, że oceny są dobre, nie muszą być wcale najlepsze. ;) Ja się w ogóle nie spodziewałam w tej klasie paska, bo bardziej chcę się przyłożyć w 3 klasie. ;)
Oj biedaczek. :( Ale już nie ma i jest na pewno lepiej. :)
Czekamy na jutro, na fotki! :D

Posted

o znowu trzech koleżków:D
a macie bal gimnazjalny?? tańczycie poloneza??:D:D
a jaka bedziesz miała srednia?? i ile pkt potrzebujesz zeby sie dostac do wymarzonej klasy?:D
ale cie wypytuje o wszystko:P
sliczne fotki:D:D
Buziaczki:*:*

Posted

Jej, jaki on cudowny!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: Jego zdjęcia mnie po prostu powalają, nie wytrzyyyyyyymam tuuuuuu! :loveu: Te pierwsze jak z obrazka!

Posted

[quote name='Helga&Ares']jaki zamyślony;)
http://i31.tinypic.com/rsssol.jpg
W przyszłości zostanie wielkim myślicielem:D

[quote name='aneta_zyleta']http://i27.tinypic.com/feje40.jpg
co on tam widział?:roll:
Do pańci leciał:D

[quote name='Martunia']Jej, jaki on cudowny!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: Jego zdjęcia mnie po prostu powalają, nie wytrzyyyyyyymam tuuuuuu! :loveu: Te pierwsze jak z obrazka!
Jak nie wytrzymasz to zapraszam tu na spotkanie z Bonem:D

[quote name='xxSweetGirl93xx']o znowu trzech koleżków:D
a macie bal gimnazjalny?? tańczycie poloneza??:D:D
a jaka bedziesz miała srednia?? i ile pkt potrzebujesz zeby sie dostac do wymarzonej klasy?:D
ale cie wypytuje o wszystko:P
sliczne fotki:D:D
Buziaczki:*:*
Nie nic nie bedziemy tańczyć ani nie będzie żadnego balu:D
A nie wiem jeszcze jaką będe miała średnią ale na pewno nie tak wielką jak Tu kujonie:eviltong:
I nie wiem ile pkt musze mieć:P

Posted

[quote name='Martunia']O tak, fajnie by było Was spotkać. :)
Moje ukochane. ^^ :loveu:
No no super by było:loveu:
Jeszcze z Isią,Adą i innymi:)

Posted

[quote name='Acctiually']Nie nic nie bedziemy tańczyć ani nie będzie żadnego balu:D
A nie wiem jeszcze jaką będe miała średnią ale na pewno nie tak wielką jak Tu kujonie:eviltong:
I nie wiem ile pkt musze mieć:P

aha...
ej no bo sie obraże ja kujon nie jestem....:roll::mad: chyba kujona nie widziałas jeszcze....:eviltong:
łe szkoda ze nie wiesz....

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']aha...
ej no bo sie obraże ja kujon nie jestem....:roll::mad: chyba kujona nie widziałas jeszcze....:eviltong:
łe szkoda ze nie wiesz....
Nie wcale a kto ma srednią przeszło 5???:D

[quote name='Martunia']No właśnie, jej super by było!
Może na wakacje zapiszemy się na jakiś obóz czy coś? :cool3:
Oho super pomysł!!
Mi ciotka proponowała zapisanie na jakiś obóz w siodle czy cuś takie że z końmi:Dale sama nie chciałam iść bo nikogo bym nie znała