Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#0000ff]Jeszcze by mi biznesplanu brakowało...na szczęście referat

Dziecko obcięte i zaszczepione matko po za tym jak zdrożało szczepienie na wścieklizną już jest u mnie za 30 zł...[/COLOR]

Posted

[quote name='Luzia']Ja za komplet szczepień płacę 50 zł :eviltong:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Czemu tak:lol:

[/COLOR][quote name='Culineo']nooo i jeszcze stać mnie żeby mu puffi kupić :shake:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Bos Ty burżuazja u mie bida:diabloti:[/COLOR]

Posted

Puffi zawsze spoko :loveu:

Ja nie szczepię psa, więc nie wiem ile u mnie kosztuje :lol: [COLOR=#e6e6fa][SIZE=1](bo tata jest od ł[SIZE=1]ażenia do weta [/SIZE]xddd)[/SIZE][/COLOR]
Andrzej, co z andrzejowymi szelkami dla Bonczara? :diabloti:

Posted

[quote name='Goldi123']Witam :loveu:
Jakie masz śliczne psiaki ;) Ja też mam 2 goldeny ;)[/QUOTE]Chyba Ci się dwoi w oczach albo ja o czymś nie wiem :lol: Lub liczymy Bona+ jego brzusio osobno xD

Posted

[quote name='Bewarka']Chyba Ci się dwoi w oczach albo ja o czymś nie wiem :lol: Lub liczymy Bona+ jego brzusio osobno xD[/QUOTE]

Na pewno o czymś nie wiesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Goldi123']Witam :loveu:
Jakie masz śliczne psiaki ;) Ja też mam 2 goldeny ;)[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]A witam nowych bywalców:)
Ja mam tylko 1 Bono i Andrzej to to samo:diabloti:

[/COLOR][quote name='Avaloth']Puffi zawsze spoko :loveu:

Ja nie szczepię psa, więc nie wiem ile u mnie kosztuje :lol: [COLOR=#e6e6fa][SIZE=1](bo tata jest od ł[SIZE=1]ażenia do weta [/SIZE]xddd)[/SIZE][/COLOR]
Andrzej, co z andrzejowymi szelkami dla Bonczara? :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]No ta puffi zawsze spoko jak mówisz:evil_lol:
znaczy sie wiesz co mój tata tez płaci za szczepienia, ale ja z dziadem łaże to wiem;)
No i o to chodzi, że nic bo NIGDZIE nie potrafię znaleźć gdzie robią plakietki z własnym napisem:-(

[/COLOR][quote name='Luzia']Jakiś problem? :mad:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Nope:diabloti:

[/COLOR][quote name='Bewarka']Chyba Ci się dwoi w oczach albo ja o czymś nie wiem :lol: Lub liczymy Bona+ jego brzusio osobno xD[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Haha ale śmieszne Dżasta idź i nie wracej:evil_lol:
Po za tym jedziesz na tyn Sabaton?

[/COLOR][quote name='Luzia']Na pewno o czymś nie wiesz :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Wie o wszystkim mi tam 2 golden do szczęścia nie potrzebny:diabloti:

[/COLOR][quote name='Avaloth']Anula trzyma drugiego goldena w piwnicy, jako odstrzaszacz na szczury, nie wiedziałaś Dżasta? :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]I sie wydało...czy Ty musisz wszystko zawsze wypaplać...:angryy::angryy: :diabloti:

[/COLOR][quote name='Bewarka']Niestety, piwnicy mi nie raczyła pokazać :D[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]No jeszcze cie u mie w piwnicy nie widzieli;evil_lol:[/COLOR]

Posted

Hahahaha :)

Na dzień dzisiejszy nie jadę, myślałam, że więcej chętnych będzie :diabloti: Ewentualnie zmienię zdanie po urodzinach (ktoś cudem wymyśli, żeby mi dać bilet albo mi się zachce i uda pojechać :P)

Posted

Naczy w sensie, że pytałam kto jedzie i tylko jeden kol na milion procent, co mnie nie zdziwiło. Myślałam, że "wszyscy" będą tam lecieć i też bym poszła :eviltong: a tak to mi się nie chce :lol:

PS:Tylko tak mówisz, ale przecież każdy mnie loffcia :razz: