Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bewarka']Naczy w sensie, że pytałam kto jedzie i tylko jeden kol na milion procent, co mnie nie zdziwiło. Myślałam, że "wszyscy" będą tam lecieć i też bym poszła :eviltong: a tak to mi się nie chce :lol:

PS:Tylko tak mówisz, ale przecież każdy mnie loffcia :razz:
Miło, że Ci sie ze mną nie chce jechać;)

[quote name='Avaloth']Anuś ja bym wywaliła Dżaste z galerii na Twoim miejscu, Ty jedziesz na koncert a ona ma to gdzieś i na swoich znajomych patrzy, pfy. Szczyt ignorancji :diabloti:
No wałsnie zaroz ją dom do ignorowanych, usuna ze znajomych z fejsa i bydzie spokój:diabloti:

Posted

Bonczar coś ostatnimi czasy jest jakiś żywiołowy, bryka skacze szaleje.
Dziś na ogródku postanowił się zabrać za destrukcje piłki czego nigdy nie robił w sowim 7 letnim psim życiu:evil_lol:
Coś mu odbija na starość ^^

Posted

[quote name='Avaloth']Anuś ja bym wywaliła Dżaste z galerii na Twoim miejscu, Ty jedziesz na koncert a ona ma to gdzieś i na swoich znajomych patrzy, pfy. Szczyt ignorancji :diabloti:Brutusie...:placz:

Wgl kolega w klasie nazywa mnie "Rasta Dżasta" xD oprócz was nikt mnie nie zdrabnia w ten sposób (podobno nie używa fb to ja nie wiem :D może jednak podgląda mój profil? ^^)

[quote name='Tepes']Miło, że Ci sie ze mną nie chce jechać;)

No wałsnie zaroz ją dom do ignorowanych, usuna ze znajomych z fejsa i bydzie spokój:diabloti:Nie to że nie chce, ale mimo wszystko szkoda mi kasy na band, którego znam może 3 piosenki? I zresztą tradycyjnie nie mam tych pieniędzy w kieszeni :lol: Chociaż wiem, że są spoko i z tobą bawiłabym się najlepiej, bo nie stałybyśmy jak słupy :P

Jesteś taka dojrzała...:puppydog: :diabloti:

[quote name='Tepes']

Bonczar coś ostatnimi czasy jest jakiś żywiołowy, bryka skacze szaleje.
Dziś na ogródku postanowił się zabrać za destrukcje piłki czego nigdy nie robił w sowim 7 letnim psim życiu:evil_lol:
Coś mu odbija na starość ^^

Może ma kryzys...Może uświadomił sobie, że już nic się w jego życiu nie zmieni...:eviltong:

Lepiej wygląda jak jest uciachany, tak smuklej :loveu:

Posted

[quote name='Luzia']Ale mu wisi :evilbat:
https://lh5.googleusercontent.com/-JuUXew-Nagc/UKfB0wuCeBI/AAAAAAAADfE/7p9pbocxjTE/s640/_B177176.JPG
?:niedowia:

[quote name='Bewarka']Brutusie...:placz:

Wgl kolega w klasie nazywa mnie "Rasta Dżasta" xD oprócz was nikt mnie nie zdrabnia w ten sposób (podobno nie używa fb to ja nie wiem :-D może jednak podgląda mój profil? ^^)

Nie to że nie chce, ale mimo wszystko szkoda mi kasy na band, którego znam może 3 piosenki? I zresztą tradycyjnie nie mam tych pieniędzy w kieszeni :lol: Chociaż wiem, że są spoko i z tobą bawiłabym się najlepiej, bo nie stałybyśmy jak słupy :P

Jesteś taka dojrzała...:puppydog: :diabloti:

Może ma kryzys...Może uświadomił sobie, że już nic się w jego życiu nie zmieni...:eviltong:

Lepiej wygląda jak jest uciachany, tak smuklej :loveu:

A tam Iśka dobrze robi:diabloti:
O no no tajemniczy wielbiciel:evil_lol:
Pff szkoda taksy za taki zespołek to jest normalnie jak za darmo!

Haha tak jestem foch z przytupem O!:diabloti:

A dzięujemy dzięujemy choć matka stwierdziła, że jest za bardzo łysy

Posted

A jak się rodzicom Anka podobało jak Wena wróciła z poprzedniego zlotu?:evil_lol::evil_lol:

Zakładałabyś Boczkowi inną obrożę niż Andrzejowi jak zdjęcia robisz, bo mi się mieszają :diabloti: który to ten grubszy? :evil_lol:

Posted

[quote name='Avaloth']A jak się rodzicom Anka podobało jak Wena wróciła z poprzedniego zlotu?:evil_lol::evil_lol:

Zakładałabyś Boczkowi inną obrożę niż Andrzejowi jak zdjęcia robisz, bo mi się mieszają :diabloti: który to ten grubszy? :evil_lol:

Haha grubszy...Andrzej bo siedzi w piwnicy to ruchu ni ma:diabloti:

[quote name='anka11']oj nie podobalo i to bardzo, ciagle narzekali :-D
no co Ty:diabloti:

Posted

[quote name='anka11']beeeeee :P

jak dojda to poka :>
Spoko loko, ale to dopiero gdzieś w grudniu bo Marta mi pisała, że mają dużo zamówień;)

[quote name='Culineo']nie pokazuj jej ! :D
Ale dlaczemu:-(