Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Wiem, ale nie ma tam fociszy jak przeskakiwał przez tą taśmę, bardzo proszę te fotki wstawić, bo mi się podobają i w ogóle nie obchodzi mnie, że są ucięte :evil_lol:

Znowu mi wcięło baner :mdleje:

Posted

Oj tam, na pewno były ładne, a ty przesadzasz :eviltong:

No wiem, że miałam, ale jakoś wtedy zajęłam się czymś innym i mi z głowy wyleciało :-( A masz go jeszcze?

Posted

[COLOR=#0000ff]Ale to zachowej se te zdjęcia do siebie bo nie nadają sie do publikacji:evil_lol:
Sue na razie nie ma to nie wiem co z banerem musisz poczekać;)[/COLOR]

Posted

[quote name='dogomanka_']a mnie się najbardziej Mokka podoba. :loveu:[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]a mi tam bordery wiszą i powiewają najlepsza byłą kundelka od tego organizatora Pris(?) czy jakoś tak ale niestety nie mam jej fotki
za to imię Mokka mi się podoba;)

[/COLOR][quote name='Avaloth']Iga ma taksówkę, a Zoe aktivdogi?:diabloti:
a Jups dogstyle.. co ten wątek obrożowy robi z moją głową :evil_lol:

Sushi, fajne imię :)[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]Ty widza tak jak jo ledwo tam przyjechałąch zaroz no to9 taksówka to activdog itd:evil_lol:
dużo psów właśnie activy miało
jak fajne co to za imie wgl:lol:[/COLOR]

Posted

[QUOTE]a mi tam bordery wiszą i powiewają [/QUOTE]
oo mi tez, a wlasciwie to nawet nie przepadam za ta rasa
a activdogi chyba najbardziej popularne wsrod bc - zawsze milion zdjec z akcesoriami od ad jest wlasnie na nich

Posted

[quote name='Avaloth']Fajne, tak samo jak Imbir :cool3::diabloti:
nie znasz się[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]o to chodzi, że Ty się nie znasz:diabloti:

[/COLOR][quote name='anka11']oo mi tez, a wlasciwie to nawet nie przepadam za ta rasa
a activdogi chyba najbardziej popularne wsrod bc - zawsze milion zdjec z akcesoriami od ad jest wlasnie na nich[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]niby taki super border a Jupi był je tam przebił wszystkie razem wzięte;)

Po za tym Bocz bawił się dziś frisbee i nawet elegancko wychodziło mu łapanie floaterów[/COLOR]:crazyeye:

Posted

Widzisz, a tak narzekałaś na psa.
Ja za borderami też nie przepadam, ładne bo ładne, nad merlakami niektórymi nawet się pozachwycać mogę, ale nic specjalnego. Nie mój typ psa, ani z charakteru, ani z wyglądu.

No chyba jednak nie, bo Ty [COLOR=#0000ff]:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Avaloth']Widzisz, a tak narzekałaś na psa.
Ja za borderami też nie przepadam, ładne bo ładne, nad merlakami niektórymi nawet się pozachwycać mogę, ale nic specjalnego. Nie mój typ psa, ani z charakteru, ani z wyglądu.

[/QUOTE]

nie znasz sie :diabloti: