Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='sator_k_']Widzę, że u Was też już się wiosna pokazuje :)

w sumie już dawno ładnie słońce świeci i ciepło jest;)

[quote name='dogomanka_']cicho.. zepsułaś mój misterny plan :diabloti:
młahaha:diabloti:

Posted

no to po spacerku było fajnie:)
pobawili się z Bonem (czyt Jupi obgryzał Bona a Boncz uciekał jak głupi:evil_lol:)
kochany jest młody ale ja bym chyba nie wytrzymała z takim żywiołowym psem cieszę się, że mam taką sirotę:D
Ewka zgubiła telefon, ale istnieję jeszcze uczciwi ludzi i zadzwonili do jej mamy a później do mnie ugadaliśmy się gdzie czekamy i oddali telefon
Bonczar zmordowany a Jupi a gdzie tam szaleć dalej ^^

Posted

dogomanka_ napisał(a):
hahaha w ogóle nie skroiłam się, że napisałam "stoi", byłam święcie przekonana, że napisałam "siedzi" :diabloti: spostrzegawczość blodnynki :stupid: :evil_lol:

brawa dla tej pani ! :roflt:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
ty się lepiej nie odzywaj culineo :mad: :diabloti:

bo co ? :D teraz to wgl już się nie boje nikogo całkowicie bo trenuje kickboxing i jestem jeszcze większy kozak niż byłam :roflt: i teraz te górale, które mi psa zaczepiały moga mi naskoczyć :diabloti:

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
bo co ? :D teraz to wgl już się nie boje nikogo całkowicie bo trenuje kickboxing i jestem jeszcze większy kozak niż byłam :roflt: i teraz te górale, które mi psa zaczepiały moga mi naskoczyć :diabloti:

mam gdzieś twój kick boxing :diaboti: JA trenowałam karate! nie ważne, że na treningu byłam tylko dwa razy :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
mam gdzieś twój kick boxing :diaboti: JA trenowałam karate! nie ważne, że na treningu byłam tylko dwa razy :diabloti:

moje karate też się tak skończyło xD chyba każdy kiedyś trenował karate :lol:

Posted

jakby ktoś chciał kolczyki bądź zawieszkę decoupage ze swoim psem pisać:)
to akurat Nikusia(*) od Bewarki

(świeci sie tak bo lampa odbiła się do lakieru)

Posted

[quote name='klaudusia0219']moje karate też się tak skończyło xD chyba każdy kiedyś trenował karate :lol:
ej, ja bym trenowała dłużej ale mi nie pasował dojazd i terminy zajęć :diabloti:

[quote name='Tepes']ciachaj nie bić mis ie tu:evil_lol:
kto mówi o biciu? :diabloti: