Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogomanka_']śliczny Boncz. :loveu:

mam pytanie, czy u Was dgm tak dziwnie wygląda jakoś? jakby się strona zmniejszyla?[/QUOTE]

właśnie się chciałam zapytać..:( ja nawet nie widzę całych zdjęć.:(

ale z tego co widzę to jeszcze z tamtego spacerku ? :)

Posted

[quote name='Tepes']dziękujemy;)

taaa, tak jakby te reklamy z prawej były szersze czy coś

no dokładnie, a zdjęcia mi ucina w połowie i muszę każde oddzielnie sobie suwaczkiem przesuwać. :roll:

Posted

[quote name='Aleksandra95']właśnie się chciałam zapytać..:( ja nawet nie widzę całych zdjęć.:(

ale z tego co widzę to jeszcze z tamtego spacerku ? :)

nie, nie fotki świeżutkie z dziś;)
ze Saszorkiem i Kamcią chodzimy codziennie

[quote name='dogomanka_']no dokładnie, a zdjęcia mi ucina w połowie i muszę każde oddzielnie sobie suwaczkiem przesuwać. :roll:

hmm to akurat u mnie zdjecia mogę oglądać normalnie

[SIZE="3"]KTO SPÓŹNIALSKI KILKA ZDJĘĆ NA POPRZEDNIEJ STRONIE;)

Posted

a no fajnie fajnie, dużo lepiej spaceruje się z kimś kto ma jeszcze psy niż samemu;)
wieczorem też z nimi chodzimy czasem jest też seterka i reszta labów

Posted

[quote name='Tepes']a bo Iś jest gUpia i się nie zno:evil_lol:

po za tym Wy tez macie takie dziwne ułożenie dogo Oo?

to se szukaj teraz noclegu po Apo albo śpij na dworcu :eviltong::eviltong:

Tak, od wczorajszego późnego wieczora.. takie trochę nieprzejrzyste jak dla mnie.

PS nie pasuje adresówka do obroży :diabloti:

Posted

[quote name='Avaloth']to se szukaj teraz noclegu po Apo albo śpij na dworcu :eviltong::eviltong:

Tak, od wczorajszego późnego wieczora.. takie trochę nieprzejrzyste jak dla mnie.

zgadzam się. :diabloti:
Ten kolor i kształt adresówki co ma Bono...to ja dostaje takie same jak wychodzę od weterynarza, jak psy mają szczepienia na wścieklizne. :evil_lol: :lol:

A zdjęcia baardzo fajne. I modele też. :)

Posted

[quote name='darii_iia']zgadzam się. :diabloti:
Ten kolor i kształt adresówki co ma Bono...to ja dostaje takie same jak wychodzę od weterynarza, jak psy mają szczepienia na wścieklizne. :evil_lol: :lol:

A zdjęcia baardzo fajne. I modele też. :)
nananana :diabloti:

ja po szczepieniu dostaje tylko jakaś brzydką srebrną blaszkę albo i nic, a Wy takie ładne koniczynki?

Posted

[quote name='Avaloth']to se szukaj teraz noclegu po Apo albo śpij na dworcu :eviltong::eviltong:

a spadaj:diabloti:
nie podobo mi sie to, że nad postem jest tyn avatar itd a nie jak wcześnie obok:roll:

[quote name='darii_iia']zgadzam się. :diabloti:

A zdjęcia baardzo fajne. I modele też. :smile:
zamknąć sie gUpie babole:diabloti:
my na wściekliznę dostajemy zwykłe malutkie kółeczko srebrne
grunt, że mi się podoba o!:diabloti:

[quote name='Avaloth']nananana :diabloti:

ja po szczepieniu dostaje tylko jakaś brzydką srebrną blaszkę albo i nic, a Wy takie ładne koniczynki?
idź do gnoju Tyle Ci powiem:diabloti:

Posted

Mnie też, jest tak strasznie napaćkane wszystko. Btw Polka masz niewymiarowy baner:eviltong:

Ja dostałam tylko raz takie metalowe, brzydkie.. nawet nie wiem co się z tym stało.

Jupikowi zdjęcia porób Andrzej :loveu:

Posted

A my zawsze dostajemy zieloną kończynkę. Kiedyś było zielony kwadracik, potem kołeczko...teraz kończynka. :razz:
Ale jakoś zawsze jak to dostane to to gubie. :diabloti:

Pamiętaj o zdjęciach ! I zrób zdjęcie jak Jupi gwałci Bona bo jakoś trudno mi uwierzyć. :evil_lol:

Posted

[quote name='Avaloth']Mnie też, jest tak strasznie napaćkane wszystko. Btw Polka masz niewymiarowy baner:eviltong:

Ja dostałam tylko raz takie metalowe, brzydkie.. nawet nie wiem co się z tym stało.

Jupikowi zdjęcia porób Andrzej :loveu:[/QUOTE]

wiem, że jest niewymiarowy ale nie chce mi się z nim nic robic. :diabloti:

Posted

[quote name='dogomanka_']ej to jest nie fair, ja za szczepienie nie dostaje nic :( :diabloti:

co do wyglądu godo mnie to strasznie irytuje, jakoś tak nie moge się przestawić.

my raz nie dostaliśmy nic bo kółek nie było tylko wpis;)
no strasznie jest to irytujące -.-

[quote name='Avaloth']Mnie też, jest tak strasznie napaćkane wszystko. Btw Polka masz niewymiarowy baner:eviltong:

Jupikowi zdjęcia porób Andrzej :loveu:

porobione spokojnie;)

[quote name='darii_iia']A my zawsze dostajemy zieloną kończynkę. Kiedyś było zielony kwadracik, potem kołeczko...teraz kończynka. :razz:
Ale jakoś zawsze jak to dostane to to gubie. :diabloti:

Pamiętaj o zdjęciach ! I zrób zdjęcie jak Jupi gwałci Bona bo jakoś trudno mi uwierzyć. :evil_lol:

no to macie full wypas:evil_lol:
to spytaj sie Ewki bądź wbij do jej galerii, to powie Ci że go gwałci:D