Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='klaudusia0219']spoko ! za rok ! zapamiętam :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="blue"]zoboczymy:diabloti:[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]zoboczymy:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] ok ! :evil_lol: Quote
A&L Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Przepiękny ten Twój psiak :) Wymiziaj go ode mnie :D Zapraszamy do nas ;) Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='A&L']Przepiękny ten Twój psiak :) Wymiziaj go ode mnie :D Zapraszamy do nas ;)[/QUOTE] [COLOR="blue"]dziękujemy;)[/COLOR] Quote
Avaloth Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ja chcę być świadkiem! I przy okajzi dostaniesz ode mnie laciem, już tyle razy mnie o to prosiłaś, w końcu się doczekasz :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [COLOR="blue"]ja spoko wy mie jeszcze zabijecie na tym zlocie i mój pies zostanie sierotą:evil_lol:[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Avaloth']Ja chcę być świadkiem! I przy okajzi dostaniesz ode mnie laciem, już tyle razy mnie o to prosiłaś, w końcu się doczekasz :evil_lol:[/QUOTE] w grupie siła ! Tepes szykuje się niezły wpierdziel :diabloti: wgl oglądam sobie MP wczoraj i patrze na autora zdj a tu "Antea Suchoplujew" mówie .. "hmm kuźwa skądś kojarze" :D Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [COLOR="blue"]jo tako biedno mało a wy na mie we 2 to nie fair:placz::diabloti: a żeby to 1 roz:diabloti:[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]jo tako biedno mało a wy na mie we 2 to nie fair:placz::diabloti: a żeby to 1 roz:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] my 2 jak ty 1 :D a skąd mnie było to wiedzieć ?! :) Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [COLOR="blue"]taaa oczywiście:evil_lol: a nie wiem może kupujesz co miesiąc ^^[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]taaa oczywiście:evil_lol: a nie wiem może kupujesz co miesiąc ^^[/COLOR][/QUOTE] kupuje, kupuje, ale wiesz wydaje mi się, że wcześniej się nie znałyśmy choć może się mylę ;> Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [COLOR="blue"]a tam fanzolisz:diabloti:[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]a tam fanzolisz:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] wiem, przepraszam :( Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [COLOR="blue"]idź to teroz odpokutuj skaryfikacją na twarzy to może wybacza:evil_lol:[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]idź to teroz odpokutuj skaryfikacją na twarzy to może wybacza:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] chyba cię pojebawszy xd ohydne to jest błeeee! Quote
Avaloth Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Wiesz Klaudia, Anula ma wtyki u tych tam, redaktorów MP czy jakiś tam innych, więc wciskają jej brzydkie zdjęcia często [COLOR=blue]:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]idź to teroz odpokutuj skaryfikacją na twarzy to może wybacza:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Ej ja widziałam dzisiaj w TV jak to robli jakiemuś murzyńskiemu dziecku, bo takie mieli zwyczaje w swoim plemieniu ;/ Okropne to :roll::shake: Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='klaudusia0219']chyba cię pojebawszy xd ohydne to jest błeeee![/QUOTE] [COLOR="blue"]to jest super:diabloti:[/COLOR] [quote name='Avaloth']Wiesz Klaudia, Anula ma wtyki u tych tam, redaktorów MP czy jakiś tam innych, więc wciskają jej brzydkie zdjęcia często [COLOR=blue]:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="blue"]tak tak romans z redaktorem czy redaktorką nie wiem nawet:diabloti:[/COLOR] [quote name='Sweet']Ej ja widziałam dzisiaj w TV jak to robli jakiemuś murzyńskiemu dziecku, bo takie mieli zwyczaje w swoim plemieniu ;/ Okropne to :roll::shake:[/QUOTE] [COLOR="blue"]so sad:diabloti: wiem jo może jest inno ale mi sie to podobo ^^[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"]so sad:diabloti: wiem jo może jest inno ale mi sie to podobo ^^[/COLOR][/QUOTE] Nie no tak jak tatuaże mi się podobają, tak to mi się nie podoba :evil_lol: :diabloti: Wiesz już coś o wiolonczeli? ;D Quote
Culineo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'] [COLOR="blue"]tak tak romans z redaktorem czy redaktorką nie wiem nawet:diabloti:[/COLOR] [COLOR="blue"] wiem jo może jest inno ale mi sie to podobo ^^[/COLOR][/QUOTE] redaktorką :diabloti: mi się podoba, ale u kogoś :D Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='Sweet']Nie no tak jak tatuaże mi się podobają, tak to mi się nie podoba :evil_lol: :diabloti: Wiesz już coś o wiolonczeli? ;D[/QUOTE] [COLOR="blue"] a mi wręcz przeciwnie choć sama bych sie obawiała bólu przy orbieniu tego na razie nie wiem jutro sie dowiem coś więcy:diabloti:[/COLOR] [quote name='klaudusia0219']redaktorką :diabloti: mi się podoba, ale u kogoś :D[/QUOTE] [COLOR="blue"]o matko! wydało sie...:shake::diabloti:[/COLOR] Quote
Culineo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'] [COLOR="blue"]o matko! wydało sie...:shake::diabloti:[/COLOR][/QUOTE] lesbijka !!!!!! :scared: już wiem to twoje LOVE niby po alko to takie tłumaczenie ! ee ja się bólu nie boje tylko potem ... a idź ! nie zrobiłabym Quote
Sweet Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR="blue"] a mi wręcz przeciwnie choć sama bych sie obawiała bólu przy orbieniu tego na razie nie wiem jutro sie dowiem coś więcy:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Nie no nawet pomijając ten ból to mi sie nie podoba :P zresztą samo robienie tego jest okropne :P O to daj znać, bo jestem ciekawa :D :diabloti: Quote
Avaloth Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 O żesz ja pierdziele. Nie powiem żeby to brzydko wyglądało, jak kolorowy tatuaż, jak ktoś ma narąbane i lubi to niech se robi, ale robić to komuś, dziecku, z przymusu, bo kuźwa taka tradycja to jest chore. W ogóle te wszystkie obrzędy plemienne, w jakiejś Afryce, u jakiś muzułmanów i nie wiem jeszcze gdzie są chore, jak się słyszy to po prostu aż mi się wierzyć nie chce że mamy XXI wiek i cywilizację mamy. Skończyłam mądrości. A co do romansu, było od dawna już wiadome[COLOR=blue]:diabloti:[/COLOR] kurde, ale ostatnio redaktorka się zmieniła, to z którą Ty? z obiema? [COLOR=blue]:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='klaudusia0219']lesbijka !!!!!! :scared: już wiem to twoje LOVE niby po alko to takie tłumaczenie ! ee ja się bólu nie boje tylko potem ... a idź ! nie zrobiłabym[/QUOTE] [COLOR="blue"]włahaha i już wszystko wiecie:diabloti: jo akurat mom niski próg bólu jak mi robili tatuaż myślałąch, że umra:evil_lol:[/COLOR] [quote name='Sweet']Nie no nawet pomijając ten ból to mi sie nie podoba :P zresztą samo robienie tego jest okropne :P O to daj znać, bo jestem ciekawa :D :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="blue"]eeee fajne łik łik skórka wycinosz se:diabloti: dom znać:D[/COLOR] [quote name='Avaloth']O żesz ja pierdziele. Nie powiem żeby to brzydko wyglądało, jak kolorowy tatuaż, jak ktoś ma narąbane i lubi to niech se robi, ale robić to komuś, dziecku, z przymusu, bo kuźwa taka tradycja to jest chore. W ogóle te wszystkie obrzędy plemienne, w jakiejś Afryce, u jakiś muzułmanów i nie wiem jeszcze gdzie są chore, jak się słyszy to po prostu aż mi się wierzyć nie chce że mamy XXI wiek i cywilizację mamy. Skończyłam mądrości. A co do romansu, było od dawna już wiadome[COLOR=blue]:diabloti:[/COLOR] kurde, ale ostatnio redaktorka się zmieniła, to z którą Ty? z obiema? [COLOR=blue]:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="blue"] no to już jest chore ale nic nie poradzisz...od zawsze było to robione i dali bydzie tak do nich XXI wiek... łoni niestety stoją w miejscu... ze wszystkimi naroz:diabloti:[/COLOR] Quote
Recommended Posts