Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[COLOR=blue]no wstydza sie nawet nie wiesz jak!:oops: a pudelka nie odwiedzom nie odczówom taki potrzeby:evil_lol:
haha widzisz Apo są zajebiści:loveu: a jako piosenka?
no bo większość to faktycznie oblesie są:D najpiękniejsze może nie dała ale nie widziałaś go na żywo więc zamilcz:diabloti:[/COLOR]

Posted

zdjęcia mi wystarczą w zupełności[COLOR=blue]:diabloti:[/COLOR] i już nic nie mówię bo mnie zlinczujesz

'Not strong enough' muszę to przesłuchać zaraz, bo nie mam pojęcia jak dawno temu to zapisałam i czy nadal uważam ją za godną zainteresowania xd Znaczy teraz i tak słucham w kółko nowych piosenek SP, ale w ramach chwilowej przerwy może znajdę czas xd

Posted

[COLOR=blue]no więc lepi milcz:diabloti:
aaa kochom ta piosenka i ogólnie tekst jest dobry szkoda, ze ji nie zaśpiewali
pff godno zainteresowania jest zawsze i wszędzie:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]no przynajmi jedna normalno sam jest:evil_lol:
no fajno jest choć jo wola Somewhere Around Nothing bądź Quttamo jeszcze Sacra i jezu nie mom ulubiony chyba:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]wiesz co jo jakoś tyż nigdy nie byłach za taką muzyką, ale teroz słowa nie są najważniejsze również ważny jest przekaz samy muzyki co słów czasem i większy

dzisiej miałach iś na spacerek z KOLEGĄ i psem a tu dupa od rana leje i zimnoo[/COLOR] [COLOR=blue]:angryy:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]wiesz co jo jakoś tyż nigdy nie byłach za taką muzyką, ale teroz słowa nie są najważniejsze również ważny jest przekaz samy muzyki co słów czasem i większy

dzisiej miałach iś na spacerek z KOLEGĄ i psem a tu dupa od rana leje i zimnoo[/COLOR] [COLOR=blue]:angryy:[/COLOR][/QUOTE]

Coż to za kolega? :diabloti::cool3:
Na pewno zgodzi sie przełożyć i poczekać na poprawę pogody ;)

Posted

[quote name='Sweet']Coż to za kolega? :diabloti::cool3:
Na pewno zgodzi sie przełożyć i poczekać na poprawę pogody ;)[/QUOTE]
[COLOR=blue]z podstawówki:diabloti:
w tako pogoda mi sie nawet nie chce myśleć o wyjściu[/COLOR]

[quote name='Avaloth']Właśnie dzisiaj mówiłam, że się idealnie wstrzeliliśmy w pogodę na zlot. U mnie tez kicha cały dzień..[/QUOTE]
[COLOR=blue]No a kto wybroł taki dobry termin haa?:diabloti:[/COLOR]

Posted

[img] http://img200.imageshack.us/img200/5517/dogov.jpg[/img]

[COLOR=blue]kurde nie mom żadnych zdjęć niech ta pogoda sie poprawi!
ida dali oglądać Skins[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue][B]z podstawówki:diabloti:[/B]
w tako pogoda mi sie nawet nie chce myśleć o wyjściu[/COLOR]

[COLOR=blue]No a kto wybroł taki dobry termin haa?:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
aaa! Anula pedofil! :evil_lol:

Posted

[quote name='dogomanka_']aaa! Anula pedofil! :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=blue] hahaha:evil_lol: tam bo ja lubię małych chłopczyków:diabloti:[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]a tam nie mosz sie czego obawiać, chyba żeś jest chłopczykiem:evil_lol:

matko ta pogoda serio mie dobijo...mom nadzieja, że jak pojada do Niemiec to bydzie fajnie -.-[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]no widzisz:loveu: bo Apo sa swietni:loveu:[/COLOR][/QUOTE]
tylko dziwne, bo mnie za bardzo nie kręcą takie nieśpiewane piosenki, a tu proszę. :eviltong:

kiedy do Niemiec spadasz? :D

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]a tam nie mosz sie czego obawiać, chyba żeś jest chłopczykiem:evil_lol:

matko ta pogoda serio mie dobijo...mom nadzieja, że jak pojada do Niemiec to bydzie fajnie -.-[/COLOR][/QUOTE]

w sumie, mam zamiar zmienić płeć coby się już nigdy do mnei nie dowaliła sąsiadka mówiąc mi, że jestem przyszłą kobietą więc... :evil_lol:

mnie tak samo, a w ten weekend miałam jeszcze pod namioty jechac. :roll:

Posted

[quote name='bianka19']tylko dziwne, bo mnie za bardzo nie kręcą takie nieśpiewane piosenki, a tu proszę. :eviltong:

kiedy do Niemiec spadasz? :D[/QUOTE]
[COLOR=blue]no widzisz:diabloti:
19 sierpnia[/COLOR]

[quote name='dogomanka_']w sumie, mam zamiar zmienić płeć coby się już nigdy do mnei nie dowaliła sąsiadka mówiąc mi, że jestem przyszłą kobietą więc... :evil_lol:

mnie tak samo, a w ten weekend miałam jeszcze pod namioty jechac. :roll:[/QUOTE]
[COLOR=blue]uu miło:diabloti:
w tyn weekend godosz to życza Ci powodzenia:eviltong:[/COLOR]

Posted

[COLOR=blue]o Gdynia ogólnie uwielbiom trójmiasto:loveu:
miałach jechać do Sopotu z Isiorem i Ewką ale moi kuzynce sie dziecka zachciało no i dupa:evil_lol:

no pod namiot fajnie sie wydaje jo jeszcze nigdy nie byłach aż wstyd sie przyznać:evil_lol:[/COLOR]

Posted

ja to jeszcze w tamtych okolicach w ogóle nie byłam. najbliżej stamtąd to byłam w Łebie, Ustka i okolice. :cool3: fajnie tak mieszkać nad bałtyckim. :loveu:
no to troszkę coś wam nie wyszło, szkoda bo były takie fajnie plany. :evil_lol:
jam teraz właśnie do Włoch pod namioty jadę, ciekawe czy zdzierżę dwa tygodnie. mam nadzieję, że bez robali. :-o