Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [COLOR=blue]no wstydza sie nawet nie wiesz jak!:oops: a pudelka nie odwiedzom nie odczówom taki potrzeby:evil_lol: haha widzisz Apo są zajebiści:loveu: a jako piosenka? no bo większość to faktycznie oblesie są:D najpiękniejsze może nie dała ale nie widziałaś go na żywo więc zamilcz:diabloti:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 zdjęcia mi wystarczą w zupełności[COLOR=blue]:diabloti:[/COLOR] i już nic nie mówię bo mnie zlinczujesz 'Not strong enough' muszę to przesłuchać zaraz, bo nie mam pojęcia jak dawno temu to zapisałam i czy nadal uważam ją za godną zainteresowania xd Znaczy teraz i tak słucham w kółko nowych piosenek SP, ale w ramach chwilowej przerwy może znajdę czas xd Quote
Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [COLOR=blue]no więc lepi milcz:diabloti: aaa kochom ta piosenka i ogólnie tekst jest dobry szkoda, ze ji nie zaśpiewali pff godno zainteresowania jest zawsze i wszędzie:evil_lol:[/COLOR] Quote
dog193 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Też lubię Not Strong Enough :) Ale z nieśpiewanych kocham Farewell, po prostu mogę tego w kółko słuchać :loveu: Quote
Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [COLOR=blue]no przynajmi jedna normalno sam jest:evil_lol: no fajno jest choć jo wola Somewhere Around Nothing bądź Quttamo jeszcze Sacra i jezu nie mom ulubiony chyba:evil_lol:[/COLOR] Quote
Avaloth Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Mi się piosenki nieśpiewane straszliwie szybko nudzą, jednak dla mnie głos i słowa są za ważne. Quote
Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [COLOR=blue]wiesz co jo jakoś tyż nigdy nie byłach za taką muzyką, ale teroz słowa nie są najważniejsze również ważny jest przekaz samy muzyki co słów czasem i większy dzisiej miałach iś na spacerek z KOLEGĄ i psem a tu dupa od rana leje i zimnoo[/COLOR] [COLOR=blue]:angryy:[/COLOR] Quote
Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [COLOR=blue]ale to jest straszne z tą pogodą... dobrze, że na zlocie było całkiem fajnie:)[/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 no właśnie udało nam się na styk z tą pogodą na zlocie. :) Quote
Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [COLOR=blue]np rok temu jak byłach w Sopocie na 2tyg to ino roz byłach na plaży tak pizdzica i deszcz;)[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]wiesz co jo jakoś tyż nigdy nie byłach za taką muzyką, ale teroz słowa nie są najważniejsze również ważny jest przekaz samy muzyki co słów czasem i większy dzisiej miałach iś na spacerek z KOLEGĄ i psem a tu dupa od rana leje i zimnoo[/COLOR] [COLOR=blue]:angryy:[/COLOR][/QUOTE] Coż to za kolega? :diabloti::cool3: Na pewno zgodzi sie przełożyć i poczekać na poprawę pogody ;) Quote
Avaloth Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Właśnie dzisiaj mówiłam, że się idealnie wstrzeliliśmy w pogodę na zlot. U mnie tez kicha cały dzień.. Quote
Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='Sweet']Coż to za kolega? :diabloti::cool3: Na pewno zgodzi sie przełożyć i poczekać na poprawę pogody ;)[/QUOTE] [COLOR=blue]z podstawówki:diabloti: w tako pogoda mi sie nawet nie chce myśleć o wyjściu[/COLOR] [quote name='Avaloth']Właśnie dzisiaj mówiłam, że się idealnie wstrzeliliśmy w pogodę na zlot. U mnie tez kicha cały dzień..[/QUOTE] [COLOR=blue]No a kto wybroł taki dobry termin haa?:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [img] http://img200.imageshack.us/img200/5517/dogov.jpg[/img] [COLOR=blue]kurde nie mom żadnych zdjęć niech ta pogoda sie poprawi! ida dali oglądać Skins[/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue][B]z podstawówki:diabloti:[/B] w tako pogoda mi sie nawet nie chce myśleć o wyjściu[/COLOR] [COLOR=blue]No a kto wybroł taki dobry termin haa?:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] aaa! Anula pedofil! :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='dogomanka_']aaa! Anula pedofil! :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=blue] hahaha:evil_lol: tam bo ja lubię małych chłopczyków:diabloti:[/COLOR] Quote
polciuaa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue] hahaha:evil_lol: tam bo ja lubię małych chłopczyków:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] zaczynam sie Ciebie bać. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [COLOR=blue]a tam nie mosz sie czego obawiać, chyba żeś jest chłopczykiem:evil_lol: matko ta pogoda serio mie dobijo...mom nadzieja, że jak pojada do Niemiec to bydzie fajnie -.-[/COLOR] Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no widzisz:loveu: bo Apo sa swietni:loveu:[/COLOR][/QUOTE] tylko dziwne, bo mnie za bardzo nie kręcą takie nieśpiewane piosenki, a tu proszę. :eviltong: kiedy do Niemiec spadasz? :D Quote
polciuaa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]a tam nie mosz sie czego obawiać, chyba żeś jest chłopczykiem:evil_lol: matko ta pogoda serio mie dobijo...mom nadzieja, że jak pojada do Niemiec to bydzie fajnie -.-[/COLOR][/QUOTE] w sumie, mam zamiar zmienić płeć coby się już nigdy do mnei nie dowaliła sąsiadka mówiąc mi, że jestem przyszłą kobietą więc... :evil_lol: mnie tak samo, a w ten weekend miałam jeszcze pod namioty jechac. :roll: Quote
Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='bianka19']tylko dziwne, bo mnie za bardzo nie kręcą takie nieśpiewane piosenki, a tu proszę. :eviltong: kiedy do Niemiec spadasz? :D[/QUOTE] [COLOR=blue]no widzisz:diabloti: 19 sierpnia[/COLOR] [quote name='dogomanka_']w sumie, mam zamiar zmienić płeć coby się już nigdy do mnei nie dowaliła sąsiadka mówiąc mi, że jestem przyszłą kobietą więc... :evil_lol: mnie tak samo, a w ten weekend miałam jeszcze pod namioty jechac. :roll:[/QUOTE] [COLOR=blue]uu miło:diabloti: w tyn weekend godosz to życza Ci powodzenia:eviltong:[/COLOR] Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no widzisz:diabloti: 19 sierpnia[/COLOR][/QUOTE] ja 19 sierpnia też jadę, ale do Gdyni. :cool3: no, no fajnie tak pod namioty. ;) Quote
Tepes Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [COLOR=blue]o Gdynia ogólnie uwielbiom trójmiasto:loveu: miałach jechać do Sopotu z Isiorem i Ewką ale moi kuzynce sie dziecka zachciało no i dupa:evil_lol: no pod namiot fajnie sie wydaje jo jeszcze nigdy nie byłach aż wstyd sie przyznać:evil_lol:[/COLOR] Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ja to jeszcze w tamtych okolicach w ogóle nie byłam. najbliżej stamtąd to byłam w Łebie, Ustka i okolice. :cool3: fajnie tak mieszkać nad bałtyckim. :loveu: no to troszkę coś wam nie wyszło, szkoda bo były takie fajnie plany. :evil_lol: jam teraz właśnie do Włoch pod namioty jadę, ciekawe czy zdzierżę dwa tygodnie. mam nadzieję, że bez robali. :-o Quote
Recommended Posts