Nayantara Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Czemu straszni? Ja jakoś nie mam nic ani do jednego ani do drugiego ;] Quote
Czarnulka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ja nie lubie chodzic do dentysty ale wle to niz fryzjera.. Bo pojde do frzyjera to za kazdym razem zepsuje;p Quote
Tepes Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Czarnulka napisał(a):Witaamy się trochę spóźnione Stoo Latdla Bona ; ) I oczywiscie fotki są przepiękne.. Wymiziaj Bona ;) A tam fajnie ci w tej grzywcee. ; ] ja sieteraz zastanawiam czy isc do fryzjera grzywke obciąc tez tak jak ty masz. Ale mówie ze jak ma mi popsuc to nikaj nie ida. hej i dzięki;) a idź a włosy nie zeby odrosną:diabloti: CarolineS napisał(a):Nie bójta się tak tych fryzjerów :D tjaaaaaaaaa to już wola sie sama obcinac:cool3: Czarnulka napisał(a):Fryzjerzy są straaszni. ;) wole juz dentyste niz fryzjera;p tak sa straszni ale dentysta jest groszy:evil_lol: CarolineS napisał(a):Czemu straszni? Ja jakoś nie mam nic ani do jednego ani do drugiego ;] są starszni do tego ze zawsze mogą zdupić fryzura jak wmoim przypadku zrobiła mi całkiem co innego z grzywą niż chciałach Czarnulka napisał(a):Ja nie lubie chodzic do dentysty ale wle to niz fryzjera.. Bo pojde do frzyjera to za kazdym razem zepsuje;p no właśnie właśnie:eviltong: Quote
Kaya93 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Hej, hej :loveu: http://wd1.photoblog.pl/lvp1/201004/75/64297320.jpg ej! ;o świetnie wyglądasz! :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Anula & Bono napisał(a):normalnie jak Anuś sprzed 13 lot:evil_lol: już myślałach ze me dziecko o mie zapomniało...bo ani tu nie wpado ani esa nie napisze ani nic hahah wiesz ze ja mam kase raz na ruski rok :lol::evil_lol: a fryzjerów straaaasznie nie lubie .... chodzilam do takiego salonu to za kazdym razem z placzem wychodziłam dosłownie z płaczem .... zmienilam fryzjera teraz i daje babce gazete to ta na nia raz spojrzała przez nie cala sekunde i tyle... nawet nie probowala zrobic nic podobnego do tej na gazecie ... i tak jest zawsze nie zaleznie jaka fryzure wezme z gazety spojrzy przez nie cala sekunde i robi wzgl siebie i caly czas robi mi tak samo ... zawsze jak scinam wlosy to mi robi identycznie jak poprzednio mi scinala o_O :angryy: musze nastepnym razem isc do drugiej ( w jej salonie ) bo podobno ona sie stara robic jak jest na gazecie .... Jeszcze jak by ten fryz z gazety był jakiś z kosmosu to ok mogłaby nie dać rady , ale żeby takiej fryzury mi nie zrobic jak ja chcialam to juz tylko z niechcenia nie zrobila.... I to ma byc fryzjer :roll: :shake: Quote
Tepes Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Kaya93 napisał(a):Hej, hej :loveu: http://wd1.photoblog.pl/lvp1/201004/75/64297320.jpg ej! ;o świetnie wyglądasz! :loveu: heeej:multi::loveu::loveu: dzięki:evil_lol: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hahah wiesz ze ja mam kase raz na ruski rok :lol::evil_lol: a fryzjerów straaaasznie nie lubie .... chodzilam do takiego salonu to za kazdym razem z placzem wychodziłam dosłownie z płaczem .... zmienilam fryzjera teraz i daje babce gazete to ta na nia raz spojrzała przez nie cala sekunde i tyle... nawet nie probowala zrobic nic podobnego do tej na gazecie ... i tak jest zawsze nie zaleznie jaka fryzure wezme z gazety spojrzy przez nie cala sekunde i robi wzgl siebie i caly czas robi mi tak samo ... zawsze jak scinam wlosy to mi robi identycznie jak poprzednio mi scinala o_O :angryy: musze nastepnym razem isc do drugiej ( w jej salonie ) bo podobno ona sie stara robic jak jest na gazecie .... Jeszcze jak by ten fryz z gazety był jakiś z kosmosu to ok mogłaby nie dać rady , ale żeby takiej fryzury mi nie zrobic jak ja chcialam to juz tylko z niechcenia nie zrobila.... I to ma byc fryzjer :roll: :shake: no wiem wiem:D no cóż fryzjerzy są do dupy:eviltong: jo zawsze grzywa se podcinałach sama ale padałach tym razem ze se do fryzjera póda no i dupa:eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Anula & Bono napisał(a): no wiem wiem:D no cóż fryzjerzy są do dupy:eviltong: jo zawsze grzywa se podcinałach sama ale padałach tym razem ze se do fryzjera póda no i dupa:eviltong: no ja sama to bym sie chyba tylko okaleczyć potrafiła :lol: Quote
Tepes Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no ja sama to bym sie chyba tylko okaleczyć potrafiła :lol: haha nie no u mie tak źle nie ma grzywa zawsze se umiałach fajnie obciąć czy tam ogólnie włosy pocieniwować żadyn porblem:D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Anula & Bono napisał(a):haha nie no u mie tak źle nie ma grzywa zawsze se umiałach fajnie obciąć czy tam ogólnie włosy pocieniwować żadyn porblem:D to idz na fryzjerke :razz: Quote
Tepes Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):to idz na fryzjerke :razz: ida ale za psio:evil_lol: Quote
Pestka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Anula & Bono napisał(a):ida ale za psio:evil_lol: O no to wiem, gdzie bede z Benem jeździć niedługo :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Anula & Bono napisał(a):ida ale za psio:evil_lol: o matkooo ... to z psami uciekać jak najdalej ! :D ja juz widze jakiegoś sznaucera z krzywa brodą albo cocker spaniela z łysym grzbietem :lol: Quote
Tepes Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Pestka napisał(a):O no to wiem, gdzie bede z Benem jeździć niedługo :diabloti: ooo jak miło:evil_lol::evil_lol: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o matkooo ... to z psami uciekać jak najdalej ! :D ja juz widze jakiegoś sznaucera z krzywa brodą albo cocker spaniela z łysym grzbietem :lol: Tys jest gupio tyla Ci powiem:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Anula & Bono napisał(a): Tys jest gupio tyla Ci powiem:diabloti::evil_lol::evil_lol: ja?!:niedowia: Quote
Tepes Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja?!:niedowia: nie, tyn za Tobą:evil_lol: Quote
Tepes Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 dog193 napisał(a):Proszę usunąć przedostatnie zdjęcie :diabloti: no dooooobra:evil_lol: Quote
Tepes Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 dog193 napisał(a):Noo :diabloti: Nogi mi do dupy włażą :roll: proszę bardzo skasowane;) włahaha mi tyż włażą nie martw sie PAJĄKU:evil_lol: Quote
dog193 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Phi :diabloti: Ja naprawdę wyglądam jak pająk :diabloti: Quote
Tepes Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 dog193 napisał(a):Phi :diabloti: Ja naprawdę wyglądam jak pająk :diabloti: ja dobra jak pająk nie byda sie wadzić:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Anula & Bono napisał(a):nie, tyn za Tobą:evil_lol: serio?:niedowia: nie widziałam gościa :lol: ohh jakie focisze :loveu: Quote
Tepes Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):serio?:niedowia: nie widziałam gościa :lol: ohh jakie focisze :loveu: no to już nie moja wina ze nie widziałaś:evil_lol: dzięki:) Quote
Recommended Posts