Tepes Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 [quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]świetny Bonuś z tym tortem i tym prezentem ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] dzięki;) [quote name='Bartiśkowa_']hehe aleś go zamęczyła ta piłeczką:evil_lol::evil_lol: jooo?;D to piłka go wymęczyła:diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ach, cudownie, cudownie, cudownie! :loveu: Quote
Tepes Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='Aga&Ganja']Ach, cudownie, cudownie, cudownie! :loveu: taaaak wiem:loveu: nie chce mi sie tu jakoś zaglądać:evil_lol: Quote
KT Arts Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 http://i42.tinypic.com/2i82li.jpg Jaki słodziak:loveu: Ale ma fajna piłeczkę:loveu: Fotki u nas;) Quote
Tepes Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='Niufciak']http://i42.tinypic.com/2i82li.jpg Jaki słodziak:loveu: Ale ma fajna piłeczkę:loveu: Fotki u nas;) dziąks:D nie chce mi sie oglądaś:evil_lol: ogólnie ostatnio mom MEGA lenia:D Quote
Sweet Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Anula & Bono'] ogólnie ostatnio mom MEGA lenia:D Ej ja też... Tak mi sie nie chce że to koniec.... Może umieram to dlatego..;):P Quote
Tepes Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='Sweet']Ej ja też... Tak mi sie nie chce że to koniec.... Może umieram to dlatego..;):P no ale weź mi sie tak perfidnie nie chce nic!! czas umierać...:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 1,2,3 Anita zdjęcia tu widzi :evil_lol::evil_lol::mad: Przełam lenia :loveu: Quote
Sweet Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='Anula & Bono']no ale weź mi sie tak perfidnie nie chce nic!! czas umierać...:evil_lol: Mi bardziej się nie chce;P No.. chyba już tak:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dziołszki no co wy, taka pogoda a wy z leniem mi tu wylatujecie Quote
WeronikaM Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 no właśnie ;) trzeba wyjść na świetrze powietrze , porobić psiakom troche zdjęć , wstawić na dgm i bedzie ok zadnych leniów :mad: Quote
Sweet Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ja jestem leń od urodzenia;P Po prostu im wiecej mam do zrobienia tym mniej mi się chce...:P Nawet z domu wychodzić mi się nie chce:P A co do fot to Anula wstawiłabyś coś Bonka;P Quote
WeronikaM Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Sweet napisał(a):Ja jestem leń od urodzenia;P Po prostu im wiecej mam do zrobienia tym mniej mi się chce...:P Nawet z domu wychodzić mi się nie chce:P A co do fot to Anula wstawiłabyś coś Bonka;P szczerze mówiąc ja tez jeste leniwa :evil_lol: tyje od wekendu do wekendu :lol: Quote
halgre Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='WeronikaM']szczerze mówiąc ja tez jeste leniwa :evil_lol: tyje od wekendu do wekendu :lol: [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]hahahaha Czyli od wekendu do wekendu się nic tylko obżerasz ? Ja też się urodziłam leniem Coraz więcej tych leniuchów - co nie ? [/FONT] Quote
Tepes Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']1,2,3 Anita zdjęcia tu widzi :evil_lol::evil_lol::mad: Przełam lenia :loveu: hahaha spadają z tą pałą:eviltong: dzisiej po południu bydą fotki bo idymy z Bonem na dłuuższy spacerek na Fazaniec;) przełamać leniia...no niezbyt bo powodem tego tyż jest żem choro... z nosa lecą mi niekontrolowane gluty:diabloti::evil_lol::evil_lol: czuja że zaroz wykaszla płuca całe i jest super... [quote name='Sweet']Mi bardziej się nie chce;P No.. chyba już tak:evil_lol: mi sie bardzi nie chce:diabloti: plus do tego moja choroba:evil_lol: [quote name='Bartiśkowa_']Dziołszki no co wy, taka pogoda a wy z leniem mi tu wylatujecie :evil_lol: no ja pogoda fajno ale choróbsko w tako pogoda już niezbyt:-( [quote name='WeronikaM']no właśnie ;) trzeba wyjść na świetrze powietrze , porobić psiakom troche zdjęć , wstawić na dgm i bedzie ok zadnych leniów :mad: tak wyjś troszka mie przewieje i póxni byda umierać i nie pojada do Pragi:evil_lol: [quote name='Sweet']Ja jestem leń od urodzenia;P Po prostu im wiecej mam do zrobienia tym mniej mi się chce...:P Nawet z domu wychodzić mi się nie chce:P A co do fot to Anula wstawiłabyś coś Bonka;P nie no to jo mom lenia od urodzenia do wszelki NAUKI a tak to nie ma źle:diabloti: foty Bona bydą dzisiej spokojnie;) [quote name='WeronikaM']szczerze mówiąc ja tez jeste leniwa :evil_lol: tyje od wekendu do wekendu :lol: dooobre jo mom to samo widza:cool3::diabloti: [quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]hahahaha Czyli od wekendu do wekendu się nic tylko obżerasz ? Ja też się urodziłam leniem Coraz więcej tych leniuchów - co nie ? [/FONT] Weronika chyba chciała napisać "tyle" a nie tyje" ale ok:evil_lol: lenie są faaaajne:loveu: ino mój przyszły chop bydzie mioł fest ciężko z takim leniwcem jak jo:diabloti: Quote
Tepes Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 no spoko na Fazaniec nie idymy...bo pewnym osobom sie nie chce...:angryy: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Oj to idź sama :evil_lol: bedę z Toba duchem :cool3: Quote
WeronikaM Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 chcałam napisać 'żyję' :roflt: żyję od weekendu do weekendu :lol: Quote
Tepes Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Oj to idź sama :evil_lol: bedę z Toba duchem :cool3: a tam:D ale na spacerze ogólnie my byli więc fotki są:diabloti: [quote name='WeronikaM']chcałam napisać 'żyję' :roflt: żyję od weekendu do weekendu :lol: aaa to jeszcze inaczy haha:evil_lol: nie chcesz może na zlot jechać?:cool3: Quote
KT Arts Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 http://i39.tinypic.com/2b9wrl.jpg Jaki brudasek:loveu: Śliczne fotki:loveu: Quote
Tepes Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='Niufciak']http://i39.tinypic.com/2b9wrl.jpg Jaki brudasek:loveu: Śliczne fotki:loveu: dziękujemy bardzo:loveu: Quote
Pestka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 http://i39.tinypic.com/2b9wrl.jpg Ale świetne :loveu: Quote
Recommended Posts