Onomato-Peja Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Anula & Bono'] godajś godają a zdjęć nie dają o tak powinno być:diabloti: nie ma pogody na zdj a w domu misie nie che robić:eviltong: To nie miało być po śląsku, tak napisałam, ale dzięki, następnym razem użyję poprawnej pisowni !! :D Fakt w domu to takie nudnawe, no nic, czekamy na lepsza pogodę ;) Quote
Tepes Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 a no chyba że tak:evil_lol: no czekomy nic innego nie pozostało;) kurde wczoraj było fajnie ciepło słoneczko a tu w skzole ciuu weekend zimno... to jest straszne Quote
KT Arts Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wiem kaj jest Pogoria te centrum handlowe:evil_lol: ale pacz bo szło by po wsyatwie a Bytomiu bo to piechty jest około 10 min drogi do mie i tam sa u mie fajne pola i jeziorko;) Musiałabych z rodzicami pogodać:) Zoboczymy co dałoby sie zrobić:) Quote
Tepes Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 no ok;) bo wiesz co problem jest w tym że jo nie mom auta... jakbych miała to bez problemu na ta pogoriaIII bych przyjechała ale bez auta to ciężko Quote
Tepes Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 fot nie ma bo nie ma pogody a ileż zdj mozna w doma robić Quote
KT Arts Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Anula & Bono']no ok;) bo wiesz co problem jest w tym że jo nie mom auta... jakbych miała to bez problemu na ta pogoriaIII bych przyjechała ale bez auta to ciężko Hehe, a no ja..:) pożyjemy , zobaczymy, pewnie nie roz uda nom się jeszcze spotkoć;) http://i32.tinypic.com/wk4rbk.jpg mom taką samą yno z niufem;) jeszcze nie wisi bo drzwi nima:P Quote
Tepes Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Niufciak']Hehe, a no ja..:) pożyjemy , zobaczymy, pewnie nie roz uda nom się jeszcze spotkoć;) http://i32.tinypic.com/wk4rbk.jpg mom taką samą yno z niufem;) jeszcze nie wisi bo drzwi nima:P no coś tam wykombinujemy;) aha no ale na pewno niedługo zawiśnie:evil_lol: dog193 na drzwiach mo z królikiem tako:D Quote
KT Arts Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Anula & Bono']no coś tam wykombinujemy;) aha no ale na pewno niedługo zawiśnie:evil_lol: dog193 na drzwiach mo z królikiem tako:D Jo zem z kurom widzioła:D:D Quote
Tepes Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 o z kurom ooo matko czego to nie wymyślą:evil_lol: kurde pogoda jest teroz no w sumie całkiem przed chwilą świeciło słońce ale zaszło i zaro mo padać matko co za pogoda Quote
halgre Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Anula & Bono']o z kurom ooo matko czego to nie wymyślą:evil_lol: kurde pogoda jest teroz no w sumie całkiem przed chwilą świeciło słońce ale zaszło i zaro mo padać matko co za pogoda [SIZE="4"][FONT="Times New Roman"]A u mnie akurat pięknie świeci słoneczko ... [/FONT] Quote
bianka19 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='halgre'][SIZE="4"][FONT="Times New Roman"]A u mnie akurat pięknie świeci słoneczko ... [/FONT] U mnie tak samo ;) To tylko u ciebie Bonulcowa taka fee pogoda Quote
Tepes Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]A u mnie akurat pięknie świeci słoneczko ... [/FONT] no to fajnie sie mosz [quote name='bianka19']U mnie tak samo ;) To tylko u ciebie Bonulcowa taka fee pogoda no niestety no i my z Ewulcem w tym pięknym deszczu było na koniach i było zajebiscie słowem mówiąc:loveu: Quote
Tepes Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='zuzolandia']mokre włoszki :eviltong::eviltong: :evil_lol: [quote name='Bartiśkowa_']haha xd Fez was zlało? wróciły my całe mokre aż z nos kapało:diabloti: Quote
Pestka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 To sie kapac przynajmniej nie musicie! :cool3: Quote
Tepes Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Pestka']To sie kapac przynajmniej nie musicie! :cool3: hahaha co racja to racje:evil_lol: tata kupił obiektyw Olympus Zuiko 50mm/1.8 z przejściówą:D Quote
Bartiśkowa_ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 no no widze zaszalał, przyznaj się za co A dzisiaj tyak zimno jeszcze przeziębienie murowane, kuruj się. Juz dowiedziałam się czesciowo o dojazd do Bytomia ;p 2 autobusami bym musiała Quote
halgre Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Anula & Bono']no to fajnie sie mosz [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]No już dawno zaszło :diabloti: To tylko tak na chwilę ! Cały czas deszcz kropi, ale nie leje :shake: Kropi - przestaje; znów kropi - przestaje i tak cały dzień od rana :eviltong: No i jest wiatr, zimno ...[/FONT] Quote
Tepes Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']no no widze zaszalał, przyznaj się za co:evil_lol: A dzisiaj tyak zimno jeszcze przeziębienie murowane, kuruj się. Juz dowiedziałam się czesciowo o dojazd do Bytomia ;p 2 autobusami bym musiała no taaak:D może nie a katar już mom od srody jak zmarzłach na przystanku:evil_lol: no to przyjeżdżej cóż za problem:D [quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]No już dawno zaszło :diabloti: To tylko tak na chwilę ! Cały czas deszcz kropi, ale nie leje :shake: Kropi - przestaje; znów kropi - przestaje i tak cały dzień od rana :eviltong: No i jest wiatr, zimno ...[/FONT] czyli jednym słowek pogoda jak u mie do dupy:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Tylko kiedy jest bo ja nie wiem, hah xd I jest tam gdzieś w pobliżu przystanek? zebym wiedziała gdzie wysiąść bo jak ja się wybioer to już bsd kabaret Quote
Tepes Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Tylko kiedy jest bo ja nie wiem, hah xd I jest tam gdzieś w pobliżu przystanek? zebym wiedziała gdzie wysiąść bo jak ja się wybioer to już bsd kabaret 23 maj jo jest w pobliżu przystanek koło takiego parku i z przystanku widać boiska i tam jest wystawa;) abo zawsze moga na Ciebie np poczekać na tym przystanku;) Quote
Recommended Posts