Tepes Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='LadyK']Witojcie :diabloti: aaaahoj:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Czego ty jeszcze nie spisz Jakbyś wolne miała oglądałas YCD ? Quote
Tepes Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 no pacz jakbych wolne miała a to pinda nie spi:evil_lol: nie lookom YCD jeszcze ta MUcha tam jest i omg ale lookałach z bracikiem jakiś film na kompie i poszłach spać przed 1 ale ok:D i stwierdzom ze coroz bardzi nie lubia LUDZI...i żem jest ogólnie aspołecznym człekiem... Quote
sandrulka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Hej!!! co tam u Was ciekawego?? widzę że już macie wiosnę na zdjęciach!! super!! pozdrawiam gorąco!! buziaczki dla Bonka!!! Quote
Tepes Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='sandrulka']Hej!!! co tam u Was ciekawego?? widzę że już macie wiosnę na zdjęciach!! super!! pozdrawiam gorąco!! buziaczki dla Bonka!!! hej hej;) a jakoś leci roz jest dobrze a roz nie ale cóż życie;) no wisna pełną parą;) dzięi i również pozdrówka;* Quote
taxelina Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 i kiedy foty? :D u nas byly zamarznietego morza! Quote
Tepes Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Aga&Ganja']Witamy i "spamować" zaczynamy! ;) hej;) a to se spamuj:diabloti: [quote name='deer_1987']i kiedy foty? :D u nas byly zamarznietego morza! hmm sama nie wiem moze jakieś w doma porobia bo na placu na pewno nie bo mi kurde sniegem wali o porsze bardzo:lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 oO:crazyeye: U nas lekko deszcz popadał i spokój. A u was śnieg :diabloti: Jak tam przygotowania Wielkanocne ?? Quote
Onomato-Peja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 http://i43.tinypic.com/2rz2ihy.jpg Bardzo mu do pyska ; ) Quote
Tepes Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']oO:crazyeye: U nas lekko deszcz popadał i spokój. A u was śnieg :diabloti: Jak tam przygotowania Wielkanocne ?? no weź masakra:/ a bo jo wiem jak posprzątane porobione ogólnie jo palcem nie ruszyłach:diabloti: [quote name='deer_1987']eee?? dzisiaj? no dzisiej dzisiej ogólnie jak sie obudziłach rano to mi zimno była wstaja z wyra ida do kuchni pacza przez okno a tam sniegiem wali [quote name='Onomato-Peja']http://i43.tinypic.com/2rz2ihy.jpg Bardzo mu do pyska ; ) dzięki;) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 hehe to tak jak u mnie porzadek jest a kto go zrobił to ja nei wiem Jedyna co dziś zrobiłam to byłam wybiegać psy, i po trzepaczkę do dywanu a i jeszcze na cmentarzu posprzatać i wgl xd zimno strasznie. Quote
Tepes Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 no ale zrobiłaś coś jo siedza durś w doma i durś mi sie spać ino chce:evil_lol: no a zimno jest strasznie a jeszcze z futrem na plac musza iś ale niezbyt mi sie chce:evil_lol: Quote
Martunia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Anula & Bono']i stwierdzom ze coroz bardzi nie lubia LUDZI...i żem jest ogólnie aspołecznym człekiem... wlasnie sie zapisalam do klubu na fejsie, ze nienawidze ludzi w tramwaju xD Quote
Tepes Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Martunia']wlasnie sie zapisalam do klubu na fejsie, ze nienawidze ludzi w tramwaju xD włahahaha fajnie fajnie:evil_lol: Quote
Tepes Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf ;) a fotki nie wiem kiedy jakoś nie mom nastroju do cykania... Quote
Ismena Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Ślicznie dziękujemy za miłe słowa i życzenia! Również życzymy Wesołych Świąt! I oczywiście czekamy cierpliwie na zdjęcia ślicznego kawalera:loveu: Quote
Cavalierkaa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa. Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych, życzą Claudia i Capri. ;* Quote
Tepes Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Ismena']Ślicznie dziękujemy za miłe słowa i życzenia! Również życzymy Wesołych Świąt! I oczywiście czekamy cierpliwie na zdjęcia ślicznego kawalera:loveu: dziękujemy a fotki jutro będą;) [quote name='Lapeno']Ania,zdjęcccccccccccccccccccccia! spokojnie spokojnie fotki jutro;) i Nie Ania ja jestem ANTEA imie nie polskie:diabloti: [quote name='CaneSs'] Skacze zając po lesie i życzenia Tobie niesie. Przez pisanki przeskakuje, Alleluja wykrzykuje. Po czym znika w długich susach, cały mokry od dyngusa. Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych, życzą Claudia i Capri. ;* dzięki bardzo i wzajemnie;) Quote
Recommended Posts