Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula & Bono']To jest jakoś takoś gąbka xD

Śląski zlot dogomaniaków? Brzmi ciekawie, już odwiedzam ten wątek ;)

Jeszcze żaden golden nie podobał mi się tak, jak Bono :)
Do pyszczka mu w tej niebieskiej obróżce ;)

Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='Ismena']Śląski zlot dogomaniaków? Brzmi ciekawie, już odwiedzam ten wątek ;)

Jeszcze żaden golden nie podobał mi się tak, jak Bono :)
Do pyszczka mu w tej niebieskiej obróżce ;)

Pozdrawiamy!
Im więcy osób pojedzie tym lepi xD
dziękujemy bardzo:loveu:

[quote name='Czarnulka']http://i50.tinypic.com/6y1mqf.jpg pieknie;]

http://i45.tinypic.com/a125gj.jpg :loveu:

http://i50.tinypic.com/r22hpg.jpg boska fota;]
dzięki dzięki:loveu:

Posted

[quote name='Martunia']Śliczny Bono :loveu::loveu::loveu:
Co tam :D?
dzięki;)
a nic tam jutro na turniej:diabloti: ciekawe jak to bydzie w sumie tam grą sie nie przejmuja a czym innym:eviltong: i nie wiem czy na konie zdąża bo nie mom pojęcia ile tyn turniej bydzie trwać na 16 mom konie może akurat sie wyrobia a i myśla że nie bydzie w ty koszuleczce taki jaśniutki niebieski bo jak ja to omg:diabloti::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pestka']http://i45.tinypic.com/a125gj.jpg
Cudowny ten Twój Bono :loveu: Już nie mogę sie doczekać kiedy go na zlocie wyściskam :D
Ale co tak przypadkiem Benek go nie zeżre:evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono']dzięki;)
a nic tam jutro na turniej:diabloti: ciekawe jak to bydzie w sumie tam grą sie nie przejmuja a czym innym:eviltong: i nie wiem czy na konie zdąża bo nie mom pojęcia ile tyn turniej bydzie trwać na 16 mom konie może akurat sie wyrobia a i myśla że nie bydzie w ty koszuleczce taki jaśniutki niebieski bo jak ja to omg:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Aha, aha :) No to może zdążysz :)
Haha, ty masz jaką obsesję xD
Ej wiesz co? Pamiętasz, jak mówiłam coś o liczbach po rusku? One nie są trudne. Naprawdę trudne są określenia wyglądu typu ee twarz taka i siaka, włosy takie i siakie, oczy, uszy itd. :roll: Makabra xD Tego się nie da zapamiętać nawet mówić, o pisaniu nie wspomnę xD

Posted

[quote name='Talia']Przyszłyśmy się przywitać :)
Co tam u Was?
Siemczan xD
a u nos nic ciekawego jutro turniej i dzisiej nie chce mi sie włosów myć to sie umyja jutro rano tata tak sie na mie paczy i godo "Ty tam jedziesz grać czy na randka?" zatkało mie i poszłach:eviltong: i możliwe ze w ferie spotkom sie z Bartiśkowom:loveu:
A Bon siko jak SMOK jo nie wiem jak tyle siurów może sie w nim zmieścić xD a siko tyle po tabletkach :P

[quote name='Martunia']Aha, aha :) No to może zdążysz :)
Haha, ty masz jaką obsesję xD
Ej wiesz co? Pamiętasz, jak mówiłam coś o liczbach po rusku? One nie są trudne. Naprawdę trudne są określenia wyglądu typu ee twarz taka i siaka, włosy takie i siakie, oczy, uszy itd. :roll: Makabra xD Tego się nie da zapamiętać nawet mówić, o pisaniu nie wspomnę xD

Mom nadziaja że zdąza bo jak nie to mie szlag trefi xD
e tam bo Tyś jes cienko z ruskiego wszystko jest banalne:diabloti:

Posted

[quote name='Anula & Bono']Mom nadziaja że zdąza bo jak nie to mie szlag trefi xD
e tam bo Tyś jes cienko z ruskiego wszystko jest banalne:diabloti:

Zobaczysz :D
Phi, ja dopiero zaczynam naukę, więc się nie czepiaj xD Ale te słówka akurat są do bani xD

Posted

[quote name='Martunia']Zobaczysz :D
Phi, ja dopiero zaczynam naukę, więc się nie czepiaj xD Ale te słówka akurat są do bani xD

po prostu sie nie znosz xD ale co sie mi dziwić ruskie nazwisko rusko krew :P
a z tą obsesją to nie jest żem pewno o co Ci chodzi xD

Posted

[quote name='Anula & Bono']po prostu sie nie znosz xD ale co sie mi dziwić ruskie nazwisko rusko krew :P
a z tą obsesją to nie jest żem pewno o co Ci chodzi xD

No widzisz :eviltong:
Obsesja z jego koszulką xD

Posted

[quote name='Martunia']No tak średnio :P

pado średnio nie znosz sie wola go w granacie jak był ostatnio aaaa boja sie:diabloti:
kurde kończy mi sie czarny lakier:placz:

Posted

[quote name='Tina.Sara']kurde musiałam sie cofać bo tu dyskusja żyje :diabloti:

http://i46.tinypic.com/kcidmt.jpg :loveu:
dzięki

[quote name='Martunia']Jeszcze raz - gratulacje! ^^ :multi::multi::multi:
dzięki:loveu:

Ruda Śląska mistrzem Śląska special thanks to A.Suchoplujew:diabloti::evil_lol::evil_lol:
ogólnie było fajniuchno:) puchar jest mi tak mniejwięcy do kolan:eviltong: na począku my z Panem W se padali ino czes bo sie rozgrzewoł to nie chciałach przeszadzać późni było tak jo siedziałach niedaloko dziołch z Piekar(Pan W jest z Piekar) no to łon podszed do tych lasek do mie plecami grrr miałach ochota ciepnąć w nia paletką to mu napisałach z do mie to nie raczysz przyś to zaro przylecioł ino tak niespodziewanie bo jo sie schyliłach i szukałach telefonu w taki a łon do mie podlon no i no:evil_lol: no i my siedzieli godali i jo skończyłach już grać to poszłach do szatni zapomniałach bluzy zabrać i w koszulce taki na ramiączkach wyłaża a tu mie wołają po odebranie pucharu i wgl a jo tako na pół goło leca Pan W podloz objął mie i padoł idź xD późni łon jeszcze groł a jo już miałach wolne:P to godali my jak nie groł na koniec czekałach aż porobią zdjęcia i wgl żeby sie znim pozegnać jo pacza łon wlazi do szatni to zaczepiłach takiego synka i mu godom weź zawołej "Pana W" a tyn ryczy na cały pysk "W!!!!!!!!!!!! koleżanka cie woło" jezu:P wyzol pogratulowałach mu bo 2 zajęły Piekary tango przytulango kusiol w policzek i cya xd

A na koniach szkoda godać...miałach tego trenera od Ewy...durś mi wciepuje durś...no łon niby żartuje KU**A mie jego żarty nie bawią...prawie sie pobeczałach i wgl szkoda godać jak łon mo dali mie uczyć to jo rezygnuja z jazd...:shake: