Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula & Bono']no na pewno xD następnym razem hmm keidy byda miała jakiś turniej( to dopiero za rok gdzieś xD) to zaś zadzwonia:diabloti:
Czym sie skończy??bo szczerze mówiąc se nie przypominom:evil_lol:
a to sie kuruj jo jutro mom spr z chemi na kery nic nie umia:/ kartkówa z histy na kero tyż nie umia i dzisiej z bioli rozszerzony bioli mie spytała ale dostałach 7/10 i jest git
i m\jak dostana jakieś zdj od Pana W z tego turnieju z nidzieli to wstawia bo jego tata pełno robił:diabloti:

Ok chętnie odbiorę :D
Wrzodami!!! :diabloti:
No to dobrze :) Trzymam kciuki, by ci się poszczęściło dzisiaj :D
Aaaa no to wstawiaj jak coś :D I masz mi się nie przejmować :D!

Posted

[quote name='Martunia']Ok chętnie odbiorę :D
Wrzodami!!! :diabloti:
No to dobrze :) Trzymam kciuki, by ci się poszczęściło dzisiaj :D
Aaaa no to wstawiaj jak coś :D I masz mi się nie przejmować :D!
aaaa wrzodami a no faktycznie moga mieć bo nie mom xd
a dzisiej okazało sie żę jest ino z chemi z hsty w piątek i z chemi bydzie kapa bo nie napisałąch nic;)
ta na razie nie mom co wtsawiać padoł że poszuko ale coś mi sie zdaje że nie bydzie mu sie chciało

Posted

[quote name='Martunia']Zobaczymy :D
Ty cały czas pesymistycznie nastawiona :eviltong: Masz to po mnie :diabloti:
I w ogóle już mi się esy skończyły xD
ta pożyjemy zoboczymy ale jakoś dzisiej mi już lepi zaro ida na pingla
jo jo jest pesymista bardzo mi przykro taaa po Tobie mosz racja:P
to sie kule doładuj nie mom w szkole z kim pisać xD

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']hej :buzi:
jessu cały czas jakaś nauka :placz: a jak u ciebie ??:p

( sorki ze wtedy nie weszlam w niedziele na gg ale poniedzialek mialam zawalony i sie cala niedziele praktycznie uczylam :angryy:)
heeejjjj:*:*:*
nareszcie:loveu: szkoda ze dłuży nie mogły my pogodać :P
noo spoko u mie tyż nauki doś dużo ale jakoś biera sie to na lajcie już nieługo święta późni ferie późni szybko przeleci i wakacje:)

Posted

jo chta tako kiecuszka na pingla i żadny inny:loveu: z tatuśkiem pojadymy do Gliwic jak bydzie mioł wolne i zakupia takie co ;p

cena jest fajno no ale cóż:diabloti:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Ale fajno bd Ci pasować a pan W padnie jak Cię zobaczy xd
zarąbisto ino nie wiem czy dostana z Buttrefly bo jest drogo jak nie to zostaje m i Andro abo Donic ale z Butterfly są najładniejsze:diabloti:
oooo matko no chyba by padnył jakby mie obadoł:evil_lol:

Posted

[video=youtube;awwLQOOQQBA]http://www.youtube.com/watch?v=awwLQOOQQBA[/video]
Tyż fest mi sie podobo ta piosenka!;)

I jutro już weekend szybko to leci niedługo mikołaj święta ferie wakacje i jest super:diabloti:
za tydzień jak dobrze pódzie jada do ciotki na wieś z Bonolem
niestety jutro kartkóa z histy na kero nic nie umia trzeba se ściagi porobić:diabloti:

Posted

Hej :loveu:
Ale fajna ta spódniczka, podoba mi się :D
O tą piosenkę śpiewała taka mała dziewczynka w 'mam talent' ^^ Też mi się podoba, tylko w refrenie takie jej wysokie wyciąganie nie bardzo, te 'e-ee' :evil_lol:
Nie no wiesz, pisać mi możesz, tyle, że nie odpiszę :diabloti: Udawaj, że masz odp :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Hej :loveu:
Ale fajna ta spódniczka, podoba mi się :D
O tą piosenkę śpiewała taka mała dziewczynka w 'mam talent' ^^ Też mi się podoba, tylko w refrenie takie jej wysokie wyciąganie nie bardzo, te 'e-ee' :evil_lol:
Nie no wiesz, pisać mi możesz, tyle, że nie odpiszę :diabloti: Udawaj, że masz odp :diabloti:

hejo:loveu::loveu::loveu:
mi tyż sie podobo i nie ma bata musza ją mieć!! boże tyn pulpet beczoł jak baran i śpiewała to po to żeby Chyliński sie przuchlebić i tyle
kurde a tyn puchar to dopiero w pon moga odebrać chyba sie zdenerwuja:p
napisoł do mie taki gosciu z pingla co widza go na kazdym treningu zchwyco sie moim imieniem i wgl:diabloti:i nie zaprzecza ze jest przystojny:diabloti:

[quote name='WeronikaM']a gdzie fotki /?? Prosimy ;)

Niestety nie mom zdjęć ale jutro idziemy na urodziny do ciotki to coś porobia:)

Posted

[quote name='Anula & Bono']hejo:loveu::loveu::loveu:
mi tyż sie podobo i nie ma bata musza ją mieć!! boże tyn pulpet beczoł jak baran i śpiewała to po to żeby Chyliński sie przuchlebić i tyle
kurde a tyn puchar to dopiero w pon moga odebrać chyba sie zdenerwuja:p
napisoł do mie taki gosciu z pingla co widza go na kazdym treningu zchwyco sie moim imieniem i wgl:diabloti:i nie zaprzecza ze jest przystojny:diabloti:

Jeszcze raz sorry, że ci nie odpisywałam :calus:
Nonono też jestem tego zdania (jeśli chodzi o tą dziewczynkę w mam talent :P).
Oj tam, ale przynajmniej go odbierzesz i go zdobyłaś ^^
Łaaał Anulcia, i jeszcze mi gadasz, że żaden cię nie chce, sranie w banie xD xD Musisz mi go pokazać (ma nk :D?)

Posted

[quote name='Martunia']Jeszcze raz sorry, że ci nie odpisywałam :calus:
Nonono też jestem tego zdania (jeśli chodzi o tą dziewczynkę w mam talent :P).
Oj tam, ale przynajmniej go odbierzesz i go zdobyłaś ^^
Łaaał Anulcia, i jeszcze mi gadasz, że żaden cię nie chce, sranie w banie xD xD Musisz mi go pokazać (ma nk :D?)
Booziu spoko xD
hahaha widzisz zagdzomy sue w pewnych rzeczach xD
No w końcu musza go odebrać no heloł powiedzioł że w pon moga przyś ja ino że jo w pon o 3 kończa a łon przyłazi o 4 to mi sie nie chce godziny na niego czekać ani jezdzić tam i nazot, no bo mie nie chce żę do mie napisoł to znaczy że mie chce no gupioś jest:eviltong: ok pokoża:P

[quote name='WeronikaM']cieszę się i czekam ;) ;)
to fajnie:evil_lol:

[quote name='deer_1987']Nie zapominaj o nas :( juz tyle fajnych ujec sherry i niuni w biegu dalam a Ty nie widzialas:(

Ani Martusia...
Nie zapominom i widziałach Shery jak dumbo na uszach lotala i wgl ale nie pisałąch nic wybacz

[quote name='Bartiśkowa_']Czesc :loveu:
I jak tam Ci leci ? nareszcie weekend
hejoł:loveu:
a nijak se leci :P już mi lepi sama wiesz co:diabloti: chyba...xD
dzisiej na urodzinki ale jakoś nie chce mi sie iś:D fajnie bybyło jakby słońce świeciło jak teroz to foty by fajne były ale zoboczy sie jeszcze

Posted

[quote name='deer_1987']Ani Martusia...

Przepraszam, zaraz do Was wpadam :loveu: Tak to jak mam czas, wpadam średnio na 3 wątki, a na resztę czasu nie mam :(

[quote name='Anula & Bono']Booziu spoko xD
hahaha widzisz zagdzomy sue w pewnych rzeczach xD
No w końcu musza go odebrać no heloł powiedzioł że w pon moga przyś ja ino że jo w pon o 3 kończa a łon przyłazi o 4 to mi sie nie chce godziny na niego czekać ani jezdzić tam i nazot, no bo mie nie chce żę do mie napisoł to znaczy że mie chce no gupioś jest:eviltong: ok pokoża:P

Heloł :loveu:
No i to wcale nie niewielu rzeczach xD
Hahaha chce cię, chce :diabloti: Zaraz lecę go zobaczyć :D
Ej zrozum to, uczyłam się cały weekend na historię i mam 2 :shake: (jak i większość z klasy, były tylko dwie 3 i dwie 4, a reszta 2 i 1 :P). I jeszcze teraz się uczę na kartkówkę w pon i nie wiem, jak mi to wyjdzie, chciałabym mieć 3, to jest moje marzenie ;( Bo jak na razie wychodzi mi 2 na koniec, tak więc ciekawie :eviltong:
I teraz cię załamię - byłam na Zmierzchu, wyobraź sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja! xD