dog193 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Martunia napisał(a):E tam, tylko tak o mówicie... :-(:-(:-( A co tobie, masz kryzys wieku średniego, czy co? :evil_lol: Quote
Tepes Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Martunia']E tam, tylko tak o mówicie... :-(:-(:-( wiesz co...klupnij sie w łeb zanim coś napiszesz:diabloti: [quote name='dog193']A co tobie, masz kryzys wieku średniego, czy co? :evil_lol: hahaha dobrze powiedziane xD Quote
Martunia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Anula & Bono']wiesz co...klupnij sie w łeb zanim coś napiszesz:diabloti: Ja się tylko z wami droczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dog193']A co tobie, masz kryzys wieku średniego, czy co? :evil_lol: Zgadłaś :evil_lol::evil_lol: Quote
LadyK Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"]http://i36.tinypic.com/35mpovl.jpg Krótszych się nie dało? :diabloti:[/FONT] Quote
Tepes Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='LadyK'][SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"]http://i36.tinypic.com/35mpovl.jpg Krótszych się nie dało? :diabloti:[/FONT] dało sie ale wola takie:diabloti: A tak nawiasem jest smiley:multi::multi::multi::multi:nie bolało nawet jest cudooowny:loveu: Quote
Tepes Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 łii:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']dało sie ale wola takie:diabloti: A tak nawiasem jest smiley:multi::multi::multi::multi:nie bolało nawet jest cudooowny:loveu: pokaz :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://i34.tinypic.com/plidx.jpg jak dla mnie to fuuu :roll::diabloti: Quote
Tepes Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i34.tinypic.com/plidx.jpg jak dla mnie to fuuu :roll::diabloti: do mie mioooodzio:loveu::loveu: Quote
Tepes Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Ta fajnie Pan W skytykowoł...stwierdził żem jest jeszce bardzi dziwno niż myśloł...aha dzięki:shake: a ogólnie szkoda godać i wyniko z tego że jest to człwoiek mało tolerancyjny i newarto sie przejmowac... Jest żem dziwno i jest mi z tym DOBRZE!:diabloti: a co:eviltong: Quote
LadyK Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://i34.tinypic.com/plidx.jpg gdzie Ty jeszcze nie masz kolczyka? :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 o fee.....Mnie się niepodoba :eviltong: Taka ładna dziołszka z Ciebie a takie coś sobię robisz :placz: Nie łądnie ja już Cię tego oduczę na zlocie :loveu: i będziesz antykolczystka :evil_lol: Quote
Tepes Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='LadyK']http://i34.tinypic.com/plidx.jpg gdzie Ty jeszcze nie masz kolczyka? :diabloti: jo mom ino tu i w uszach xD [quote name='Bartiśkowa_']o fee.....Mnie się niepodoba :eviltong: Taka ładna dziołszka z Ciebie a takie coś sobię robisz :placz: Nie łądnie ja już Cię tego oduczę na zlocie :loveu: i będziesz antykolczystka :evil_lol: a mi przeciwnie:diabloti: nie byda nie udo Ci sie to NIGDYYY:evil_lol: Quote
C&B Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mi też się średnio podoba, ale grunt że ty jesteś zadowolona :diabloti: Gadam jak stara babka :shake: Quote
Martunia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Hejo :loveu: O zrobiłaś już sobie ;) A ja mam jutro 2 kartkówki i sprawdzian i poza tym, że się uczyłam z dnia na dzień to nie mogę się niczego wyuczyć :diabloti: haha :diabloti: Quote
Sweet Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To ja niestety muszę dołączyć do większości że mi nie podoba;P Fuj:P Quote
Talia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A mnie sie podoba :p Ja lubię piercing, sama chciałam sobie zrobić kilka kolczyków, np w wardze ale u mnie mogłoby się to źle skończyć:evil_lol: Jeden koncert, pogo i połowy wargi bym nie miała:diabloti: Quote
Tepes Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='C&B']Mi też się średnio podoba, ale grunt że ty jesteś zadowolona :diabloti: Gadam jak stara babka :shake: babciu ale mi sie podobo xD [quote name='Martunia']Hejo :loveu: O zrobiłaś już sobie ;) A ja mam jutro 2 kartkówki i sprawdzian i poza tym, że się uczyłam z dnia na dzień to nie mogę się niczego wyuczyć :diabloti: haha :diabloti: A no zrobiłach xD i nawet dzisiej nic nie boli nic nie spuchło jem i godom normalnie;) [quote name='Sweet']To ja niestety muszę dołączyć do większości że mi nie podoba;P Fuj:P Bo po prostu sie nie znocie i tyle:D [quote name='Talia']A mnie sie podoba :p Ja lubię piercing, sama chciałam sobie zrobić kilka kolczyków, np w wardze ale u mnie mogłoby się to źle skończyć:evil_lol: Jeden koncert, pogo i połowy wargi bym nie miała:diabloti: No przynajmi jedna normalno xD dzięki:diabloti: haha nie no fajnie by to wyglądało i ktoś idzie do dom paczy na sewterku jakiśk olec przyczepiony i to z mięskiem:evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Mom takie pytanie do osób którym sie to nie podoo czy za to że zrobiłach se smileya za to że mom tatto powiecie o mie żem jest ochydno, dziwno, nie bydziecie chcieli ze mną godać i mie za to znienawidzicie jak jedna osoba? Marta wie kto... Quote
Sweet Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nie ja i tak cię będę kochać choćbyś sobie zrobiła kolczyk w oku:P nie wiem co kolczyki czy tatuaże maja do znienawidzenia;/ ;/ Quote
Tepes Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Sweet']Nie ja i tak cię będę kochać choćbyś sobie zrobiła kolczyk w oku:P nie wiem co kolczyki czy tatuaże maja do znienawidzenia;/ ;/ dziękuję bardzo:loveu::loveu: w sumie jo tyż nie wiem...przecież i tak jest żem i byda durś tą samą osobą Quote
Martunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Anula & Bono']A no zrobiłach xD i nawet dzisiej nic nie boli nic nie spuchło jem i godom normalnie;) Właśnie wczoraj się chciałam zapytać, czy ci nie przeszkadza ani nic ;) Jeju, kobieto, weź się tym nie przejmuj, skoro komuś się to nie podoba i tak zaczyna dziwnie oceniać, to ma problem i tyle ;) Nie przejmuj się!!!!!!! Jak jeszcze tej osobie coś nie będzie pasowało, to sobie chętnie z nią pogadam :diabloti::diabloti: Będę twoim bodyguardem :diabloti: Quote
C&B Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja cię tam trochę lubię :diabloti: Zawsze cię trochę lubiłam :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja też Cię nie przestanę lubić nawet jak się zatatuujesz cała :diabloti::loveu: Quote
Tepes Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Martunia']Właśnie wczoraj się chciałam zapytać, czy ci nie przeszkadza ani nic ;) Jeju, kobieto, weź się tym nie przejmuj, skoro komuś się to nie podoba i tak zaczyna dziwnie oceniać, to ma problem i tyle ;) Nie przejmuj się!!!!!!! Jak jeszcze tej osobie coś nie będzie pasowało, to sobie chętnie z nią pogadam :diabloti::diabloti: Będę twoim bodyguardem :diabloti: no na szczęście nie przeszkadzo;) Ok nie przejmuja sie starom sie przynajmi na gadu pośla CI odpis od Ty osoby i raczy to tyczy sie mie Ty i mój bodygard już to widza haha xD a tak wgl Tyś sie nie wypowiedziała na tyn temat czy CI sie smiley podobo czy nie:diabloti: [quote name='C&B']Ja cię tam trochę lubię :diabloti: Zawsze cię trochę lubiłam :diabloti: no przynajmi trocha to tyż sie ciesza:evil_lol::evil_lol: [quote name='Bartiśkowa_']Ja też Cię nie przestanę lubić nawet jak się zatatuujesz cała :diabloti::loveu: Nie no cało to zaś bez przesady ale dzięki:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts