Tepes Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='Agata_Roki']Dawno mnie nie było,kurde takie zdjęcia przegapiłam... :shake: http://i47.tinypic.com/34xhwya.jpg http://i47.tinypic.com/aaelgz.jpg umreeee.... boskie :loveu: Bono mój przystojniak :loveu: nie umierej xD dzięki:loveu: jedź na zlot!! xP Quote
Tepes Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Kuuule wzieła mie dzisiej do tablicy z fizu i dostałach 0,5/5:diabloti: szaleństwo normalnie:evil_lol::evil_lol: z bioli tako kartkówa uwaliła ze ino mi sie chciało płakać...jutro spr z fizy i coś czuja zę mi fajnie nie pódzie ale jutrzejszy dzień ogólnie jest spoko bo jutro jakiś konkurs jest o Aids i HIV i jadą z moi klasy 2 osoby i kilka jako widownia i wybrali mie dow idowni i byda ino na fizie:diabloti: I chca kupić Bonowi na święta tako obróżka:diabloti: Quote
taxelina Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 ladnie moze na nim pasowac fiolet :D Quote
Tepes Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='deer_1987']ladnie moze na nim pasowac fiolet :D w sumie to fiolet nie jest xD ale strasznie mi sie Hamiltony podobają te kolory takie żywe są matka mie zabije za kolejno obroża xD Quote
Tepes Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='deer_1987']a to jak sie ten nazywa? :D w sklepie pisze że to jest winny xD fiolet mosz taki: http://sklep.canifel.pl/index.php/product/show/id/510 wiecie co mi kupcie na 18?? Chevrotel a 67 Chevy Impala i miło by było z Deanem w srodku od razu:diabloti: <3:loveu: Quote
Martunia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='Anula & Bono']Fajniuchny jest ale wola wiesz kogo xD hahaha jo sie na hista nie ucza NIC i dostana 3 xD może te marzenie sie spełni jo mom ambitniejsze marzenia ale ok xD haha mi chyba 3 abo 2 nie jest żem pewno ale leja na hista xD czy Ty sie dobrze czujesz!!!!!!!!?????????:crazyeye: no a jo byłach na urodzinkach nie było tak źle rodzina mie rozpijo ale to szczegół xD po drodze zdążyłach zrobić kilka fot koniom i mi aparat zdech:cool1: normalnie masakra psu nie zrobiłach nic po drodze spotkali my faceta z sokołem na ręce normalnie OMG jak Bono na pstwisku zoboczył Merlina to zaroz zaczął do niego piszczeć:eviltong: przeczytałaś koncek rozmowy z nim??:D normalnie ŚWINIA:cool3: No widzisz, a ja się uczę i mi grozi 2 xD Haha :D:D I nie uwierzysz, ten film mi się podobał xD Haha :D Te zdjęcia z Bonkiem cudowne :loveu: Czytałam, czytałam ^^ Dean! ^^ Ale on jest ładny, daj mi go xD Quote
Tepes Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='Martunia']No widzisz, a ja się uczę i mi grozi 2 xD Haha :D:D I nie uwierzysz, ten film mi się podobał xD Haha :D Te zdjęcia z Bonkiem cudowne :loveu: Czytałam, czytałam ^^ Dean! ^^ Ale on jest ładny, daj mi go xD jo mom tak samo nie ucz sie dupc to jo mom jutro spr z fizy i sie nie uczyłach pieprza to xD moga kapa dostać i tak nie byda miała zagrożenia bo liczyłach se xD a Tyś jest gupio takie ciulstywa oglądosz lepi se popacz na Supernatural na mojego Deana i jego Impala:loveu: Spindalaj Dean jest mój ale niestety...zawar pakt z diabłem żeby wskrzesić Sama i za to mu zostoł ino rok życia:placz: Quote
WeronikaM Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Chevrotel a 67 Chevy Impala i miło by było z Deanem w srodku od razuach to se wybrałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ............................ Quote
Tepes Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='WeronikaM']ach to se wybrałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ............................ no a co sie byda szczypać? xD dobra zapindalom na przystanek bo sie spóźnia :D Quote
Tepes Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Niezły przypał dzisiej był... Bo dzisiej byłach na tym konkursie jako widownia i miałach być ino na fizie a tak z reszty lekcji zwolnione my były...konkurs skończył sie wcześni i przyjechały my tak na gecia ale że my było z ni zwolnione to my poszły do dom koleżanki przyjechały my na faiza okazało sie że momy nieobecnosć psycholog panika i wgl ryczy po nos okazało sie że nauczyciele nos szukają i wgl MASAKRA:shake::cool3: jutro Ira na lekcji wychowawczy nos pozabijo ale ok a ze spr z fizy dostana piękno kapa nic nie umiałach:diabloti: i jutro z histy może mie spytac bo 4 czy 3 osoby zostały do pytania w tym jo ale nie chce mi sie uczyć:eviltong: Quote
Tepes Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 no i nawet jak seblekałach Debiuta grzeczniutko stoł nawet uszu nie kłod grzeczny facet:diabloti: Quote
taxelina Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://i48.tinypic.com/uqvir.jpg Lubie takie zdjecia ;) Quote
Martunia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Anula & Bono']jo mom tak samo nie ucz sie dupc to jo mom jutro spr z fizy i sie nie uczyłach pieprza to xD moga kapa dostać i tak nie byda miała zagrożenia bo liczyłach se xD a Tyś jest gupio takie ciulstywa oglądosz lepi se popacz na Supernatural na mojego Deana i jego Impala:loveu: Spindalaj Dean jest mój ale niestety...zawar pakt z diabłem żeby wskrzesić Sama i za to mu zostoł ino rok życia:placz: Haha no niestety xD Jak coś mówimy wych, to ona tylko gada, że to nie gimnazjum blebleble :roll: Ale on jest ładny ;( CO ty tam na końcu gadasz? xD Haha xD Ładne konie xD No no niezła akcja, u nas jakbyś miała moja wych to już byś nie żyła xD Wystarczy, że dzisiaj gadaliśmy i już jutro nas odpytuje na ocenę z rosyjskiego i ma być w pt sprawdzian (a miał być w pon ;/), więc ciekawie, ciekawie :D Quote
Tepes Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='deer_1987']http://i48.tinypic.com/uqvir.jpg Lubie takie zdjecia ;) jo tyż:diabloti: [quote name='Martunia']Haha no niestety xD Jak coś mówimy wych, to ona tylko gada, że to nie gimnazjum blebleble :roll: Ale on jest ładny ;( CO ty tam na końcu gadasz? xD Haha xD Ładne konie xD No no niezła akcja, u nas jakbyś miała moja wych to już byś nie żyła xD Wystarczy, że dzisiaj gadaliśmy i już jutro nas odpytuje na ocenę z rosyjskiego i ma być w pt sprawdzian (a miał być w pon ;/), więc ciekawie, ciekawie :D Wiem że jest ładny ale niestety moga Ci zaoferowac ino Sama ale łon tyż nie jest sły:eviltong: a o co Ci chodzi z tym że co jo na końcu godom bo nie kapuja z leksza:eviltong: Wiem że ładne jo nigdy nie umia zrobić Debiutowi żanego fajnego:cool1: Jutro nie byda zyła bo momy wychowawczo...e tam spr z rusa łatwizna jo mom kartkówa w czwartek i ino na nie czekom:diabloti: Quote
Martunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]Wiem że jest ładny ale niestety moga Ci zaoferowac ino Sama ale łon tyż nie jest sły:eviltong: a o co Ci chodzi z tym że co jo na końcu godom bo nie kapuja z leksza:eviltong: Wiem że ładne jo nigdy nie umia zrobić Debiutowi żanego fajnego:cool1: Jutro nie byda zyła bo momy wychowawczo...e tam spr z rusa łatwizna jo mom kartkówa w czwartek i ino na nie czekom:diabloti: No nie jest zły, ale wolę Deana xD Już nie pamiętam, w poprzednich postach coś tam pisałaś xD Fajne zdjęcia, co ty gadasz :D! I jak tam po godz wych? A spr mam pojutrze, jutro z biologi. =.= Quote
Tepes Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Martunia']No nie jest zły, ale wolę Deana xD Już nie pamiętam, w poprzednich postach coś tam pisałaś xD Fajne zdjęcia, co ty gadasz :D! I jak tam po godz wych? A spr mam pojutrze, jutro z biologi. =.= Ale odwal sie od mojego Deana nie ma szans nawet o nim nie myśl xD Ta jo tyż już nie pamietom i nie ma tojak dobrze sie dogodać:diabloti: a wiesz co zaskoszyła mie Ira...momy normalno nieobecnośc usprawiedliwiono jak na konkursie i nic nom nie godała:diabloti: a weź jo już mom doś ty bioli...dostałach 2 z podstawy z kartkówki:/ już łatwi momy na rozszerzeniu...jeszce na koniec sie okaże ze 2 byda mieć to bydzie świetnie:shake: atak wgk musimy na goadu pogodać jest NOWY:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 widza że nikt nos nie kocho:placz::diabloti::diabloti: kurde jutro piętek i mie baba z histy zapyto już na BANK nie chciało mi sie uczyć ale cóż xD weekend w końcu jada na wieś ale bez Bona...bo ta dieta rygorystyczno mo a babci jakby sie powiedziało żę nie mo dować bo zdechnie to i tak do...więc po feriach czy wakacjach pies wraco zawsze około 5 kg grubszy... no i dzisiej my były na koniacg fajniuchno było:D praktycznie cały czos kłus nogi mie bolą:D Mom kilka fot Pratera ae to jutro jak na wieś zajada to wkleja:) jak bydzie mi sie chciało:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 My was odwiedzamy ino mam lenia jak zwykle i pisac m i sie nie chce xdd Tej to dobrze na wsi se wypocznie ;) Quote
taxelina Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Anula & Bono']widza że nikt nos nie kocho:placz::diabloti::diabloti: ja wchodze przeciez codziennie! Quote
Kaya93 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dzień dobry! :buzi: Co tam? Jak tam?:razz: Quote
Martunia Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Anula & Bono']Ale odwal sie od mojego Deana nie ma szans nawet o nim nie myśl xD Ta jo tyż już nie pamietom i nie ma tojak dobrze sie dogodać:diabloti: a wiesz co zaskoszyła mie Ira...momy normalno nieobecnośc usprawiedliwiono jak na konkursie i nic nom nie godała:diabloti: a weź jo już mom doś ty bioli...dostałach 2 z podstawy z kartkówki:/ już łatwi momy na rozszerzeniu...jeszce na koniec sie okaże ze 2 byda mieć to bydzie świetnie:shake: atak wgk musimy na goadu pogodać jest NOWY:diabloti::evil_lol::evil_lol: Ej! Ja jestem u was niemal codziennie! :loveu: Buuu... będę płakać :(:( Ooo to nie było żadnego 'o.p.r.' xD? NOWY ?! I ja jeszcze o nim nic nie wiem?! :D:D Weź daj spokój, dzisiaj się załamałam fizyką, bo chciałam ją zdawać na maturze (z racji przyszłego zawodu), ale chyba zrezygnuję, bo u mnie fizyka jest masakryczna ;/ Nic z niej nie rozumiem, a nauczycielka nie potrafi dobrze tłumaczyć. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ja tez wchodze codziennie tylko nie pisze :D:D;):loveu:wiec nie placz :buzi: Quote
Tepes Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']My was odwiedzamy ino mam lenia jak zwykle i pisac m i sie nie chce xdd Tej to dobrze na wsi se wypocznie ;) to fajnie xD ta odpoczna se...choro żem jest:cool1: [quote name='deer_1987']ja wchodze przeciez codziennie! fajnie fajnie:diabloti: [quote name='Kaya93']Dzień dobry! :buzi: Co tam? Jak tam?:razz: siema:* a nijak bo choro żem jest i dupa..dzisiej na treningu w kocu dostalach mój puchar jo myślałach ze facet tak mi go do a łon ryczy na cały głos wszyscy przestają grać i paczą na mie boże tako gańba:evil_lol: [quote name='Martunia']Ej! Ja jestem u was niemal codziennie! :loveu: Buuu... będę płakać :(:( Ooo to nie było żadnego 'o.p.r.' xD? NOWY ?! I ja jeszcze o nim nic nie wiem?! :D:D Weź daj spokój, dzisiaj się załamałam fizyką, bo chciałam ją zdawać na maturze (z racji przyszłego zawodu), ale chyba zrezygnuję, bo u mnie fizyka jest masakryczna ;/ Nic z niej nie rozumiem, a nauczycielka nie potrafi dobrze tłumaczyć. a bo Tyś to jest taki nasz kochany wyjątek:loveu::loveu::evil_lol: nie płacz xD jaki opr?bo zaś nie wiem o czym godosz bo ie wiem o czym jo pisałach:eviltong: w sumie nie wiem czy nowy czy nie fizyka na maturze hahaha powodzenia:evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja tez wchodze codziennie tylko nie pisze :D:D;):loveu:wiec nie placz :buzi: to pisz a ie olewosz swoja najukochańszo matka:diabloti: Quote
Recommended Posts