dog193 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Sądze, że chodziło jej o konie :lol: Quote
Tepes Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='C&B']Płaczmy:placz: Jednak nie jadę, bo trenerka na wakacjach i będzie dopiero 26 :placz:[/quote] [COLOR=Blue]o jeee szkoda:( [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']:crazyeye: ale gdzie nie jedziesz ?? tam tam ?:-o:placz:[/quote] [COLOR=Blue]i tam tam i na konie[/COLOR] [quote name='dog193']Sądze, że chodziło jej o konie :lol:[/quote] [COLOR=Blue]tak o konie:eviltong: [/COLOR][quote name='deer_1987']Wstawaj spiochu!![/quote] [COLOR=Blue]no już już:diabloti:[/COLOR] Quote
Tepes Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='dog193']Tam tam też nie jedzie?[/quote] [COLOR=Blue]No nie bo jedzie na obóz konny to tam nie[/COLOR] Quote
dog193 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Aha, to nie wiedziałam. Zastanawiam sie teraz, komu jeszcze napisać o tym :hmmmm: Quote
Tepes Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='dog193']Aha, to nie wiedziałam. Zastanawiam sie teraz, komu jeszcze napisać o tym :hmmmm:[/quote] [COLOR=Blue]Nie mom pojęcia ino fajnie bydzie jak dużo osób chętynych a tu DUPA:diabloti: ale nie ma szans postarom sie jak wyjdzie zoboczymy:evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Czarnulka']Przepiękne konie :loveu:[/quote] [COLOR=Blue]dzięki:loveu:[/COLOR] [COLOR=Blue] Ok dobra mi sie pomyliło jedziemy do Zwardonia a nie do Szczyrku:evil_lol: i Bon oczywiście jedzie a bydziemy kimać na DWORCU Beskidzkim o tu:diabloti: [url=http://www.yooz.com.pl/zwardon/dwbeskidzki/]Całoroczne Schronisko Górskie PTTK- Dworzec Beskidzki ZAPRASZA[/url][/COLOR] Quote
Tepes Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='deer_1987']A zdjecia beda tu dzis?[/quote] [COLOR=Blue]Nie wiem. Bo jutro na kazdy lekcji mom kartkówka i sie ucza:cool1: jak wyjda z psem o 18 to kilka bydzie:cool3: [/COLOR] Quote
Pimpek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cześć wam, dziewczynki. Pardon. Dziewczynko i chłopczyku. :diabloti: Khem, khem. Wiem, że dawno mnie nie było i to trochę bezczelne z mojej strony, acz.. Dawaj zdjęciaa! (; Quote
Tepes Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Pimpek']Cześć wam, dziewczynki. Pardon. Dziewczynko i chłopczyku. :diabloti: Khem, khem. Wiem, że dawno mnie nie było i to trochę bezczelne z mojej strony, acz.. Dawaj zdjęciaa! (;[/quote] [COLOR=Blue]heeej:loveu::loveu: kogo tu widzimy:evil_lol: ojj fotki nie wiem kiedy mom starsznie zawalony tydzień nauką...[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]heeej:loveu::loveu: kogo tu widzimy:evil_lol: ojj fotki nie wiem kiedy mom starsznie zawalony tydzień nauką...[/COLOR][/QUOTE] ja tez mam tydzien zawalony oprocz jutra bo Kraków :multi: a tak to dzisiaj 2 kartkowki :roll: wlasnie teraz ide na jedna z fizyki :roll: pozniej matma wf kartkowka z anglika :roll:i polski i gdzie tu prywatne zycie??:placz::placz::diabloti: a tak wgl to hejOOOOoooOoO:loveu::loveu::loveu::iloveyou: Quote
Pestka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Hej poniedziałkowo! Widze ze wy zawaleni nauką.. :shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja tez mam tydzien zawalony oprocz jutra bo Kraków :multi: a tak to dzisiaj 2 kartkowki :roll: wlasnie teraz ide na jedna z fizyki :roll: pozniej matma wf kartkowka z anglika :roll:i polski i gdzie tu prywatne zycie??:placz::placz::diabloti: a tak wgl to hejOOOOoooOoO:loveu::loveu::loveu::iloveyou:[/QUOTE] jednak nie mialam 2 kartkowek tylko 3 :angryy::angryy::angryy: ( nie zapowiedziana z matmy) a ty jak tam w szkole ??:roll: Quote
Tepes Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja tez mam tydzien zawalony oprocz jutra bo Kraków :multi: a tak to dzisiaj 2 kartkowki :roll: wlasnie teraz ide na jedna z fizyki :roll: pozniej matma wf kartkowka z anglika :roll:i polski i gdzie tu prywatne zycie??:placz::placz::diabloti: a tak wgl to hejOOOOoooOoO:loveu::loveu::loveu::iloveyou:[/quote] [COLOR=Blue]życia NI ma xD jo miałąch dzisiej z fzy z bioli baba mis pytała z angola wypracowanie 250 złów i już sama nie pamiętom ida spać xD [/COLOR][quote name='Pestka']Hej poniedziałkowo! Widze ze wy zawaleni nauką.. :shake:[/quote] [COLOR=Blue]hej no niestety [/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']jednak nie mialam 2 kartkowek tylko 3 :angryy::angryy::angryy: ( nie zapowiedziana z matmy) a ty jak tam w szkole ??:roll:[/quote] [COLOR=Blue]ciężkie życie xD a w szkole do dupy...już sie ciesza żem w domu jest i trzeba brać seie za nauka i zadania [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 no to odpoczywaj i nie mecze o foty dzis :P Quote
Tepes Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='deer_1987']no to odpoczywaj i nie mecze o foty dzis :P[/quote] [COLOR=Blue]odpoczywej??[/COLOR] [COLOR=Blue]dziołcha jo cały czos sie ucza odkąd przyszłach i robia zadania mój mózg już nie pracuja:evil_lol:[/COLOR] [COLOR=Blue]fotki na pewno byda po weekendzie bo jedziemy z Bonem ee gdziestam no pisałach gdzie ale zapomniałach:diabloti:[/COLOR] Quote
Martunia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Hej :) Będzie dobrze! Nauka nie może nas tak bardzo męczyć xD Miałam kolejną lekcję ruskiego i było coś typu 'interesuję się tym i tym', przedstawienie się itd.. ogółem dużoo nowych słowek :( Quote
taxelina Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ja dopiero co sie obudzilam, musialam pospac po szkole bo wrocilam padnieta Quote
Tepes Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='deer_1987']ja dopiero co sie obudzilam, musialam pospac po szkole bo wrocilam padnieta[/quote] [COLOR=Blue]Jo tyż po szkole wróciłach padnięto ale uczyłach sie i robiłach zadaniai za chwila ida kimac jutro 3 pierwsze lekcje to rozszerzone biole matkooo:cool1: [/COLOR][quote name='Martunia']Hej :) Będzie dobrze! Nauka nie może nas tak bardzo męczyć xD Miałam kolejną lekcję ruskiego i było coś typu 'interesuję się tym i tym', przedstawienie się itd.. ogółem dużoo nowych słowek :([/quote] [COLOR=Blue]heloł:loveu: no niby nie może ale męczy jak cholera już chca weekend:placz: aaa pamietom ta lekcja my tyż to mieli ee fajnie jest jo na środa musza sie nauczyć opowiadać o Moskwie:diabloti: [/COLOR] Quote
Martunia Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Oj tam, bo jesteście na lepszym poziomie już xD A my dopiero literki i podstawowe słówka. Ale jest sukces! Potrafię już, powoli co prawda, ale zawsze coś, czytać różne teksty z podręcznika :D No i pisać też mniej więcej xD Ja mam rozszerzoną biolę i już w czw sprawdzian... A co lekcje pytanka z lekcji od początku roku :D Ale za to dużo się rzeczy pamięta. Quote
Tepes Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [quote name='Martunia']Oj tam, bo jesteście na lepszym poziomie już xD A my dopiero literki i podstawowe słówka. Ale jest sukces! Potrafię już, powoli co prawda, ale zawsze coś, czytać różne teksty z podręcznika :D No i pisać też mniej więcej xD Ja mam rozszerzoną biolę i już w czw sprawdzian... A co lekcje pytanka z lekcji od początku roku :D Ale za to dużo się rzeczy pamięta.[/quote] [COLOR=Blue]No oczywiście:D no to gratulacje niedługo bydziesz już śimgać jak jo:evil_lol: jo mom z rozszerzenia za 2 tyg sprawdzian a tego jest tak dużo że o matko:placz: [/COLOR] Quote
Tepes Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 [COLOR=Blue]Mocie trocha i ida sie uczyć i robić zadania:p[/COLOR] [IMG]http://i38.tinypic.com/eal09l.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/sde92x.jpg[/IMG] [IMG]http://i37.tinypic.com/242ua9e.jpg[/IMG] [IMG]http://i34.tinypic.com/16h59fn.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts