Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='C&B']Płaczmy:placz:
Jednak nie jadę, bo trenerka na wakacjach i będzie dopiero 26 :placz:[/quote]
[COLOR=Blue]o jeee szkoda:(

[/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']:crazyeye: ale gdzie nie jedziesz ?? tam tam ?:-o:placz:[/quote]
[COLOR=Blue]i tam tam i na konie[/COLOR]

[quote name='dog193']Sądze, że chodziło jej o konie :lol:[/quote]
[COLOR=Blue]tak o konie:eviltong:

[/COLOR][quote name='deer_1987']Wstawaj spiochu!![/quote]
[COLOR=Blue]no już już:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='dog193']Aha, to nie wiedziałam. Zastanawiam sie teraz, komu jeszcze napisać o tym :hmmmm:[/quote]
[COLOR=Blue]Nie mom pojęcia ino fajnie bydzie jak dużo osób chętynych a tu DUPA:diabloti:
ale nie ma szans postarom sie jak wyjdzie zoboczymy:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Czarnulka']Przepiękne konie :loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]dzięki:loveu:[/COLOR]
[COLOR=Blue]
Ok dobra mi sie pomyliło jedziemy do Zwardonia a nie do Szczyrku:evil_lol: i Bon oczywiście jedzie a bydziemy kimać na DWORCU Beskidzkim o tu:diabloti:
[url=http://www.yooz.com.pl/zwardon/dwbeskidzki/]Całoroczne Schronisko Górskie PTTK- Dworzec Beskidzki ZAPRASZA[/url][/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']A zdjecia beda tu dzis?[/quote]
[COLOR=Blue]Nie wiem.
Bo jutro na kazdy lekcji mom kartkówka i sie ucza:cool1:
jak wyjda z psem o 18 to kilka bydzie:cool3:
[/COLOR]

Posted

Cześć wam, dziewczynki. Pardon. Dziewczynko i chłopczyku. :diabloti:
Khem, khem. Wiem, że dawno mnie nie było i to trochę bezczelne z mojej strony, acz.. Dawaj zdjęciaa! (;

Posted

[quote name='Pimpek']Cześć wam, dziewczynki. Pardon. Dziewczynko i chłopczyku. :diabloti:
Khem, khem. Wiem, że dawno mnie nie było i to trochę bezczelne z mojej strony, acz.. Dawaj zdjęciaa! (;[/quote]
[COLOR=Blue]heeej:loveu::loveu:
kogo tu widzimy:evil_lol:
ojj fotki nie wiem kiedy mom starsznie zawalony tydzień nauką...[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]heeej:loveu::loveu:
kogo tu widzimy:evil_lol:
ojj fotki nie wiem kiedy mom starsznie zawalony tydzień nauką...[/COLOR][/QUOTE]

ja tez mam tydzien zawalony oprocz jutra bo Kraków :multi: a tak to dzisiaj 2 kartkowki :roll:
wlasnie teraz ide na jedna z fizyki :roll: pozniej matma wf kartkowka z anglika :roll:i polski i gdzie tu prywatne zycie??:placz::placz::diabloti:

a tak wgl to hejOOOOoooOoO:loveu::loveu::loveu::iloveyou:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja tez mam tydzien zawalony oprocz jutra bo Kraków :multi: a tak to dzisiaj 2 kartkowki :roll:
wlasnie teraz ide na jedna z fizyki :roll: pozniej matma wf kartkowka z anglika :roll:i polski i gdzie tu prywatne zycie??:placz::placz::diabloti:

a tak wgl to hejOOOOoooOoO:loveu::loveu::loveu::iloveyou:[/QUOTE]

jednak nie mialam 2 kartkowek tylko 3 :angryy::angryy::angryy: ( nie zapowiedziana z matmy) a ty jak tam w szkole ??:roll:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja tez mam tydzien zawalony oprocz jutra bo Kraków :multi: a tak to dzisiaj 2 kartkowki :roll:

a tak wgl to hejOOOOoooOoO:loveu::loveu::loveu::iloveyou:[/quote]
[COLOR=Blue]życia NI ma xD
jo miałąch dzisiej z fzy z bioli baba mis pytała z angola wypracowanie 250 złów i już sama nie pamiętom ida spać xD

[/COLOR][quote name='Pestka']Hej poniedziałkowo!
Widze ze wy zawaleni nauką.. :shake:[/quote]
[COLOR=Blue]hej no niestety

[/COLOR][quote name='HuSkYy-Paulina-94']jednak nie mialam 2 kartkowek tylko 3 :angryy::angryy::angryy: ( nie zapowiedziana z matmy) a ty jak tam w szkole ??:roll:[/quote]
[COLOR=Blue]ciężkie życie xD
a w szkole do dupy...już sie ciesza żem w domu jest i trzeba brać seie za nauka i zadania
[/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']no to odpoczywaj i nie mecze o foty dzis :P[/quote]
[COLOR=Blue]odpoczywej??[/COLOR]
[COLOR=Blue]dziołcha jo cały czos sie ucza odkąd przyszłach i robia zadania mój mózg już nie pracuja:evil_lol:[/COLOR]
[COLOR=Blue]fotki na pewno byda po weekendzie bo jedziemy z Bonem ee gdziestam no pisałach gdzie ale zapomniałach:diabloti:[/COLOR]

Posted

Hej :)
Będzie dobrze! Nauka nie może nas tak bardzo męczyć xD
Miałam kolejną lekcję ruskiego i było coś typu 'interesuję się tym i tym', przedstawienie się itd.. ogółem dużoo nowych słowek :(

Posted

[quote name='deer_1987']ja dopiero co sie obudzilam, musialam pospac po szkole bo wrocilam padnieta[/quote]
[COLOR=Blue]Jo tyż po szkole wróciłach padnięto ale uczyłach sie i robiłach zadaniai za chwila ida kimac jutro 3 pierwsze lekcje to rozszerzone biole matkooo:cool1:

[/COLOR][quote name='Martunia']Hej :)
Będzie dobrze! Nauka nie może nas tak bardzo męczyć xD
Miałam kolejną lekcję ruskiego i było coś typu 'interesuję się tym i tym', przedstawienie się itd.. ogółem dużoo nowych słowek :([/quote]
[COLOR=Blue]heloł:loveu:
no niby nie może ale męczy jak cholera już chca weekend:placz:
aaa pamietom ta lekcja my tyż to mieli ee fajnie jest jo na środa musza sie nauczyć opowiadać o Moskwie:diabloti:
[/COLOR]

Posted

Oj tam, bo jesteście na lepszym poziomie już xD A my dopiero literki i podstawowe słówka. Ale jest sukces! Potrafię już, powoli co prawda, ale zawsze coś, czytać różne teksty z podręcznika :D No i pisać też mniej więcej xD
Ja mam rozszerzoną biolę i już w czw sprawdzian... A co lekcje pytanka z lekcji od początku roku :D Ale za to dużo się rzeczy pamięta.

Posted

[quote name='Martunia']Oj tam, bo jesteście na lepszym poziomie już xD A my dopiero literki i podstawowe słówka. Ale jest sukces! Potrafię już, powoli co prawda, ale zawsze coś, czytać różne teksty z podręcznika :D No i pisać też mniej więcej xD
Ja mam rozszerzoną biolę i już w czw sprawdzian... A co lekcje pytanka z lekcji od początku roku :D Ale za to dużo się rzeczy pamięta.[/quote]
[COLOR=Blue]No oczywiście:D
no to gratulacje niedługo bydziesz już śimgać jak jo:evil_lol:
jo mom z rozszerzenia za 2 tyg sprawdzian a tego jest tak dużo że o matko:placz:
[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]Mocie trocha i ida sie uczyć i robić zadania:p[/COLOR]

[IMG]http://i38.tinypic.com/eal09l.jpg[/IMG]

[IMG]http://i35.tinypic.com/sde92x.jpg[/IMG]

[IMG]http://i37.tinypic.com/242ua9e.jpg[/IMG]

[IMG]http://i34.tinypic.com/16h59fn.jpg[/IMG]