Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']pewnie sie na mnie rzuci xD agresor jeden...:D:D:D kurcze ide sie uczyc z anglika bo mam jutro kartkowke :placz::roll: zaczyna sie...:angryy:
ahaaa kurde jo zapomniałach całkiem o szkole że wy łazicie:evil_lol::evil_lol:

Posted

Hej :loveu:
Tak w ogóle zapomniałam ci napisać, jak na rosyjskim ostatnio było :cool3::cool3: A więc mieliśmy pisanie literek już więcej niż tylko jedno :diabloti: Jakieś takie podstawy typu kto to jest - to jest kot, itp. :eviltong: I że zamiast "eto" z e z kreską się czyta "eta" :D Ogółem zaczyna mi sie podobać ten język :D:D:D
A pozostałe lekcje.. hm jutro nieokreślona ilość kartkówek, na pewno będzie jedna, bo zapowiedziana, a reszta może być.. się zobaczy ;)
A ty mi zdrowiej szybko :loveu::loveu::loveu:
O Bonek w nowej obróżce? :D
I założyła mi koleżanka facebooka xDDD

Posted

[quote name='halgre58']

http://i29.tinypic.com/2v8hh11.jpg
Śliczny goldenek i śliczna fotka :loveu:

http://i25.tinypic.com/u4pkg.jpg
A Bono na coś czyha ... :evil_lol:

http://i31.tinypic.com/28qz6a.jpg
Ładny portrecik :loveu::loveu:
Bono jak zwykle poluje na myszy:evil_lol:

[quote name='Martunia']Hej :loveu:
Tak w ogóle zapomniałam ci napisać, jak na rosyjskim ostatnio było :cool3::cool3: A więc mieliśmy pisanie literek już więcej niż tylko jedno :diabloti: Jakieś takie podstawy typu kto to jest - to jest kot, itp. :eviltong: I że zamiast "eto" z e z kreską się czyta "eta" :D Ogółem zaczyna mi sie podobać ten język :D:D
A pozostałe lekcje.. hm jutro nieokreślona ilość kartkówek, na pewno będzie jedna, bo zapowiedziana, a reszta może być.. się zobaczy ;)
A ty mi zdrowiej szybko :loveu::loveu:
O Bonek w nowej obróżce? :D
I założyła mi koleżanka facebooka xDDD
heloł:loveu::loveu:
łał to szalenie dużo już wiesz xD haha:P bardzo fajny jest;)
Ta zdrowija jak sie do można powiedzieć zę nic już mi nie ma:diabloti:
co CI założyła?:D

No a jo byłach dzisiej u alergologa...i kobita mi padała ze kurza:-o
w życiu nie miałach papierosa w ręku!! ogólnie dym mie strasznie drażni jak dziadek przyjedzie do mie to jak zaczyno kurzyć mom ochota go z doma wayalić...:shake: a ta mi z takim czymś wyjechała nie wiem na jaki podstawie:lol: szczerze miałach ochota wstanąć i wyjść...
No i kupiłach se rękawiczki na konia bo mi si paluchy strasznie obdzierają:cool3:

Posted

[quote name='halgre58']Witam ...

No teraz jest pogoda, która powinna być rano :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hej:loveu::loveu:
a u mie od rana tako pogoda jest:eviltong:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']mama mama mama mama :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

fajne te twoje rekawiczki koniowe xD
kasa mi sie konczy na komie :placz: i juz nie bedzie pisania na lekcjach xD
dziecko dziecko dziecko:loveu::loveu::loveu:
dzięki;)
to se doładuj xD no i widzisz ze mną pisanie jest straszne dużo kasy wysysom a jo mom darmowe esy:evil_lol::evil_lol: