Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Bylam ciekawa bo na takich psach ciekawie wychodza siwe wlosy na pyszczku :D
Hm a ciekawe jak Bono bydzie wylądoł jak bydzie w jego wieku bo raczy siwych kudełków mu nie bydzie widać:evil_lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale fajowe fotki :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: ale tego pająka moglas oszczedzic...:razz: jedz jutro do Krakowa to sie spotkamy :D:D:loveu::loveu::loveu:
Dzięki:)
a pająk superaśny sweetasny i wgl FUJ:evil_lol:
No chciałabych sie przejechac do Krakowa no ale cóż

Posted

[quote name='C&B']Na wstawianie jakiś traktorów to czas ma, a na pooglądanie pięknych koników to już nie...:cool1: A ostatnio sama chciała...
O jesu jedyn traktorek a reszta z wycieczki odwal sie wsatwiom zdj żle nie wstawiom tyż źle widziałach konie no i co:P i wg mie mosz za głęboko nogi w strzemionach:diabloti:

Posted

A myślisz, że ja o tych nogach nie wiem :evil_lol:
Ale to była raczej jazda utrwalająca ( bądź co bądź jakiś czas mnie tam nie było) i jeszcze świetnie nie jeżdżę więc zdarzają mi się błędy i to dość często :evil_lol: Cały czas instruktorka gadała : Pięta do dołu, pięta do dołu :diabloti: Ale ja mało inteligenta i po w-f mnie wszystko bolała (och ta glebusia:loveu:)

Posted

[quote name='C&B']A myślisz, że ja o tych nogach nie wiem :evil_lol:
Ale to była raczej jazda utrwalająca ( bądź co bądź jakiś czas mnie tam nie było) i jeszcze świetnie nie jeżdżę więc zdarzają mi się błędy i to dość często :evil_lol: Cały czas instruktorka gadała : Pięta do dołu, pięta do dołu :diabloti: Ale ja mało inteligenta i po w-f mnie wszystko bolała (och ta glebusia:loveu:)
znaczy jo nie wiem czy Ty wiesz:diabloti: skąd jo znom to pięty w dół:evil_lol: