Tepes Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i35.tinypic.com/2a95wmc.jpg o ja ja chce tą gwiazdke :loveu::loveu: a ten kolczyk jakies grube ma wejscie nie wiem jaka tu masz dziurke ze ci sie zmiescil.... chyba tunel xD wlasnie musze zaczac nosic kolczyki bo mi zarosna dziurki te bardziej u gory :D Nieeee to kolce sie odkręco i sie wkłado normalnie:cool3: No a jo sie siedza i Desperados z cytryna pija:diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Anula & Bono']Nieeee to kolce sie odkręco i sie wkłado normalnie:cool3: No a jo sie siedza i Desperados z cytryna pija:diabloti: no tak to wiem xD ale chodzi mi o ta rurke jest taka grubsza niz wejscia innych kolczykow:razz: Quote
Tepes Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='deer_1987']ooo masz kolczyki :D a no mom xD [quote name='HuSkYy-Paulina-94']no tak to wiem xD ale chodzi mi o ta rurke jest taka grubsza niz wejscia innych kolczykow:razz: no niby jest grubszo ale bez problemu włazi bo w sumie ucho sie rozciągo:eviltong: Quote
C&B Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Wykolczykowałaś się jak krowa http://subtelnaperswazja.w.interia.pl/krowa3.jpg :diabloti: Ale fajna ta gwiazdka :loveu: Quote
Tepes Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='C&B']Wykolczykowałaś się jak krowa http://subtelnaperswazja.w.interia.pl/krowa3.jpg :diabloti: Ale fajna ta gwiazdka :loveu: Spaaadaj kolczyki sa super:loveu: A w sobota ida pilnować Barniego i Luckiego u Basi a Saszor bydzie kajs u koleżnaki Baśki tak więc im porobia fotki a Bonowi nie wiem kiedy xD bo Bono bydzie w doma A takie se z telefonu ze Zwardonia xD Quote
Tepes Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='deer_1987']widze tylko jedno.. eee no i dobrze widzisz xD Quote
Mi. Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 a ja nie mam w ogóle kolczyków :diabloti: oklepane:evil_lol: zastanawiam się jedynie nad językiem:cool3: Quote
Tepes Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='Mi.']a ja nie mam w ogóle kolczyków :diabloti: oklepane:evil_lol: zastanawiam się jedynie nad językiem:cool3: Ooooo kogo tu widza hej:hand: Jo tyz nad językiem myślałach ale nie wiem na 18 se zrobia abo język abo warga abo septum:diabloti: Quote
Tepes Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 dobry xD jutro ida pilnowac piesów tak wiec w nidziela bydom zdjęcia;) jak szłach z pingla pies mie prawie pogryz...wypuscili takiego cucka wielkosci Bona z łańcucha i go za brama puścili jo se ida a tyn pies do mie leci macho ogonem podaltuje dali macho i sru sie na mie ciepnył...trocha mi rękaw poszarpoł Quote
halgre Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 http://i34.tinypic.com/9h6s89.jpg Z telefonu i takie fajniste zdjęcie :crazyeye: Quote
Tepes Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 [quote name='halgre58']http://i34.tinypic.com/9h6s89.jpg Z telefonu i takie fajniste zdjęcie :crazyeye: a no z telefonu;) Quote
Martunia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Hejo :loveu: Oj to miałaś niezłą przygodę z tym psem :roll: Dobrze, że cię nie pogryzł... Było się na koniach? :D Quote
taxelina Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Eh porzuc szkole bo tak to malo sie tu pisze a lubilam tu offtopowac :D Quote
Tepes Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Martunia']Hejo :loveu: Oj to miałaś niezłą przygodę z tym psem :roll: Dobrze, że cię nie pogryzł... Było się na koniach? :D heloł:loveu::loveu: nooo dobrze bo by nie było fajnie:eviltong: a na konie dzisiej:) i dzisiej pilnowanie Barnuśka i Luckiego:) [quote name='deer_1987']Eh porzuc szkole bo tak to malo sie tu pisze a lubilam tu offtopowac :D Z miłą chęcią porzuca:evil_lol: Quote
Tepes Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 No i już żem jest u Basi i siedza z 2 potworami:loveu: Quote
Martunia Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 No to fajny dzień dziś masz :D I jak tam? ^^ Quote
Tepes Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='Martunia']No to fajny dzień dziś masz :D I jak tam? ^^ A fajnie wróciłach z koni powiedziała mi dziołcha że chce mie już puscić ino bardzi musza równowaga łapać w anglezowaniu czyli już niedługo sama byda jezdzić xD i już u Basi żem jest psy śpią foti robia i gitara:eviltong: Quote
C&B Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 No widzisz, w końcu się doczekałaś :multi: Ja jadę w niedzielę:loveu: Quote
Tepes Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='C&B']No widzisz, w końcu się doczekałaś :multi: Ja jadę w niedzielę:loveu: Tak mysla ze na 2 tydzien byda już sama śmigać xD Quote
C&B Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 No to super :loveu: A ja mam nadzieję, że w niedzielę nie spadnę, bo będę sobie galop przypomniać :shake: Quote
Tepes Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='C&B']No to super :loveu: A ja mam nadzieję, że w niedzielę nie spadnę, bo będę sobie galop przypomniać :shake: Kurde juz sie nie umia doczekać:diabloti: ee tam nie spadniesz bydzie git a ta wgl spadłaś juz kiedyś?:diabloti: Quote
Tepes Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='C&B']Raz spadłam :eviltong: o je xD ale nic Ci sie nie stało? Quote
Recommended Posts