Martunia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Anula & Bono']na 8 i o 6:40 tak wczaas?:crazyeye: Kobito bydzie wszystko dobrze!!! Jo przez pierwsze 2 tyg chodziłach do szkoły z bólem brzucha tak sie stresowałach:evil_lol::evil_lol: No bo teraz do szkoły nie mam paru kroków, a będę musiała dojeżdżać :( Jak na razie kiedy o szkole myślę to też mnie brzuch boli :eviltong: No ale mam nadzieję, że nie bedzie źle.. Pewnie się okaże, że bez powodu się tak bardzo stresowałam, ja mam tak zawsze :eviltong: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Martunia']No bo teraz do szkoły nie mam paru kroków, a będę musiała dojeżdżać :( Jak na razie kiedy o szkole myślę to też mnie brzuch boli :eviltong: No ale mam nadzieję, że nie bedzie źle.. Pewnie się okaże, że bez powodu się tak bardzo stresowałam, ja mam tak zawsze :eviltong: Jo tyż dojeżdżom No właśnie zawsze tak jest tu stres umiero sie wgl późni przydzie co do czego to nie warto było sie tak stresować:cool3: Quote
Martunia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No ja właśnie tak mam ;) Ale dobra, już nie mówmy o szkole :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Martunia']No ja właśnie tak mam ;) Ale dobra, już nie mówmy o szkole :evil_lol: Jutro ostatni dzień to jest straszneeeee:roll: jo z/w leca na ostatni spacerek z Bonem ale taki szybki sik sik i do domu nynu:diabloti: Quote
Sweet Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Anula & Bono']Jo tyż dojeżdżom No właśnie zawsze tak jest tu stres umiero sie wgl późni przydzie co do czego to nie warto było sie tak stresować:cool3: ja też bede dojeżdżac:evil_lol: ja mam tylko stracha że bede zasypiac albo w ogole nie wstane:evil_lol::evil_lol: i nauczycieli sie troche boje:evil_lol: w sumie nie wiem czemu:evil_lol: a tak ogólnie to dobrze sie czuje z tym że nowa szkoła:lol::lol: a lekcje mam najwczesniej na 8.00:eviltong: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Sweet']ja też bede dojeżdżac:evil_lol: ja mam tylko stracha że bede zasypiac albo w ogole nie wstane:evil_lol::evil_lol: i nauczycieli sie troche boje:evil_lol: w sumie nie wiem czemu:evil_lol: a tak ogólnie to dobrze sie czuje z tym że nowa szkoła:lol::lol: a lekcje mam najwczesniej na 8.00:eviltong: aha. Ok już żem jest xd jak tam sie zimno zrobiło a jo se w piżamie poszłach:diabloti: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Anula & Bono']aha. Ok już żem jest xd jak tam sie zimno zrobiło a jo se w piżamie poszłach:diabloti: Logowanie do nasza-klasa.pl :shake::shake: Quote
Martunia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Anula & Bono']Jutro ostatni dzień to jest straszneeeee:roll: jo z/w leca na ostatni spacerek z Bonem ale taki szybki sik sik i do domu nynu:diabloti: No nawet nie chcę o tym myśleć :roll: :) A co do tego konta, to dzieci nie mają co robić... :angryy::angryy::angryy: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Martunia']No nawet nie chcę o tym myśleć :roll: :) A co do tego konta, to dzieci nie mają co robić... :angryy::angryy::angryy: we mie sie aż gotuje dziołcha!:angryy::angryy: jakbych spotkała takiego gnoja to późni potrzebowoł by pomocy psychologa i najlepi lekarza... Quote
Martunia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Nie przejmuj się tym tak, może ten cały admin usunie konto tego dzieciaczka... Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Martunia']Nie przejmuj się tym tak, może ten cały admin usunie konto tego dzieciaczka... mom nadzieja...szczerze to wkur**ają mie te konta fikcyjne:cool1: Quote
Martunia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No do niczego one są, nie wiem, po co takie istnieją :razz: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Martunia']No do niczego one są, nie wiem, po co takie istnieją :razz: Jo tyż nie wiem... Czemu jutro ostatni dzień wolności matko bosko zaś psa zosatwiać na tyle godzin boziu no Quote
Martunia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ja nawet sobie wtorku nie wyobrażam :roll: To będzie straszne :-( Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Martunia']Ja nawet sobie wtorku nie wyobrażam :roll: To będzie straszne :-( Jo tyż nie xD Zaś te żadne ryje oglądać jeee:cool1: no ale cóż trzeba wytrzymać ino do wakacji:diabloti: Quote
Martunia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No ja nowe twarze będę poznawała :evil_lol: Tak, trzymajmy się tego... szybko minie (tak, jasne :roll:). Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Martunia']No ja nowe twarze będę poznawała :evil_lol: Tak, trzymajmy się tego... szybko minie (tak, jasne :roll:). No właśnie Marta trzeba wierzyć w to że SZYBKO MINIE:cool1: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 To może jeszcze takie foto Debiuta na poprawienie humoru:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No oby szybko minęło, bo ja chcę jeszcze wakacji :eviltong: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='Martunia']No oby szybko minęło, bo ja chcę jeszcze wakacji :eviltong: Ale te wakacje zapowaidają sie BOSKO:diabloti: jak wszsytko wypoli jada z Renatą do Sopotu:loveu::loveu: to bydom takie pierwsze prawdziwe wakacje! Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 http://i27.tinypic.com/2i8bpdy.jpg dupce ma tarantowata tak leciutko slodziak Quote
Martunia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 No to super :D I może też w góry... :cool3: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 [quote name='łapeczek']http://i27.tinypic.com/2i8bpdy.jpg dupce ma tarantowata tak leciutko slodziak a no mo xD [quote name='Martunia']No to super :D I może też w góry... :cool3: no może xP i może jeszce gdzieś indzi:eviltong: Quote
Cavy Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Witojcie ludziska. :evil_lol: :eviltong: Co żeś Cie dziś ciekawego robili? :lol: :razz: Quote
Recommended Posts