Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

hehe kazdy jest inny :] ja tez generalnie jak nie musze to nie ide bo nie przepadam za masowymi imprezkami :P no chyba ze braciszkowy mnie wyciagnie to pojde ale tylko po to zeby nie robic mu przykrosci jak mnie zaprasza xD

Posted

łapeczek napisał(a):
hehe kazdy jest inny :] ja tez generalnie jak nie musze to nie ide bo nie przepadam za masowymi imprezkami :P no chyba ze braciszkowy mnie wyciagnie to pojde ale tylko po to zeby nie robic mu przykrosci jak mnie zaprasza xD

No to wiadomo zalezy od okolicznosci. ja juz zamowilam prezent dla tz, teraz planuje co kupic do jedzenia :D

Posted

Hejo :loveu:
Lekcje mam na 8 :multi: Czyli nie będę wstawać tak bardzo wcześnie, jak myślałam :) Tylko że mam jakieś przedsiębiorstwo i techologię informacyjną :placz: Co to jest? :placz: Ale basen mam :loveu:
Ogółem nie mogłam spać, ale ok 1.30 zasnęłam :diabloti:
Było ok :)

Posted

[quote name='zuzolandia']kciolas Zuzola w zonynbrelach to mosz :diabloti:

ale sie mocie jutro żadnie :evil_lol::evil_lol:
zaroz pacza:diabloti:
wiem ze zadnie no ale cóż:eviltong:

[quote name='Sweet']To ja wam życze dziewczynki powodzenia w szkole:lol:
Ja wstaje o 7 chociaz mam na 10 dopiero:eviltong:
No i ten Anula własciwie czego ty sie boisz??
i po co tak wcześnie wtsawać?:cool1:
nie wiem czego...ale zawsze przed szkołą mom stresa

[quote name='deer_1987'];) kto jeszcze nie spi?
jo xD nie umiałach usnąć:evil_lol:

[quote name='deer_1987']ja spalam od 19 do 21 i teraz nie moge zasnac. szukam powoli co szykowac na tz urodziny w niedziele
o imprezka sie szykuje:diabloti:

[quote name='łapeczek']No wlasnie a jak jeszcze sobie pomysla ze jutro zobacze znow te gemby nauczycieli i ta zgredke od matmy to mi sie na wymioty zbieroo;] no w sumie wychowawce to moge ogladac bo to zajebisty czllowieczek xD ale resszty niee
matko jo tyż tak kobitka z maty..ale alleluja chwalmy pana zmienili nom kobitka z maty jeee jak sie ciesza:multi:

[quote name='deer_1987']ja 22 tz 25 (w niedziele bedzie mial)
eeee tam to gdzie Wy starzy;)

[quote name='Martunia']Hejo :loveu:
Lekcje mam na 8 :multi: Czyli nie będę wstawać tak bardzo wcześnie, jak myślałam :) Tylko że mam jakieś przedsiębiorstwo i techologię informacyjną :placz: Co to jest? :placz: Ale basen mam :loveu:
Ogółem nie mogłam spać, ale ok 1.30 zasnęłam :diabloti:
Było ok :)
my przedsiębiorczosć bydziemy mieć dopiero od teroz w 1 my nie mieli jo momo na 7:40 i 8 lekcji...

Posted

Aha :(
Przedsiębiorczość to chyba będzie najnudniejszy przedmiot w szkole :roll: Przynajmniej dla mnie.. chociaż nie, jeszcze nie wiem, jak dokładnie będą wyglądały inne lekcje, bo to też od nauczycieli zależy...
Nie chcę jutro już lekcji :(
A i dzisiaj jakoś od początku dnia się nie stresowałam, "co ma być to będzie"... Wczoraj jakoś tak bardziej sie bałam :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Aha :(
Przedsiębiorczość to chyba będzie najnudniejszy przedmiot w szkole :roll: Przynajmniej dla mnie.. chociaż nie, jeszcze nie wiem, jak dokładnie będą wyglądały inne lekcje, bo to też od nauczycieli zależy...
Nie chcę jutro już lekcji :(
A i dzisiaj jakoś od początku dnia się nie stresowałam, "co ma być to będzie"... Wczoraj jakoś tak bardziej sie bałam :eviltong:
Ogólnie plan w 2 lic jest przesrany...jeszcze fakultety omg:shake:
To jest ponoć fest gupie właśnie ciężkie bracik mi godoł co to jest ale nie wiem coś o zarządzaniu firmą i takie duperele:cool1:
Jo tyż nie chce jutro lekcji...i jeszcze wufa momy na ostatni:roll:

[quote name='Mqrtynq']Hej :hand:
Ja też mam basen :roll:
Ja nie lubie :lol:
hej:hand:
jo tyż za basenem nie przepadom:cool3:

Posted

[quote name='Anula & Bono']Ogólnie plan w 2 lic jest przesrany...jeszcze fakultety omg:shake:
To jest ponoć fest gupie właśnie ciężkie bracik mi godoł co to jest ale nie wiem coś o zarządzaniu firmą i takie duperele:cool1:
Jo tyż nie chce jutro lekcji...i jeszcze wufa momy na ostatni:roll:

No cóż :-( Mnie też to czeka.
Już sama nazwa mi mówi, że będzie to nudny przedmiot :( Ale za to wosu w planie nie mam, ale książki trzeba kupić(?) :roll:
Ja na szczęście mam tylko jeden wf w planie :multi: Bo ten basen to niby zastępuje. Tylko szkoda, że mam go między lekcjami :roll:
Może przerzućmy się na lepszy temat? :eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']No cóż :-( Mnie też to czeka.
Już sama nazwa mi mówi, że będzie to nudny przedmiot :( Ale za to wosu w planie nie mam, ale książki trzeba kupić(?) :roll:
Ja na szczęście mam tylko jeden wf w planie :multi: Bo ten basen to niby zastępuje. Tylko szkoda, że mam go między lekcjami :roll:
Może przerzućmy się na lepszy temat? :eviltong:
Niestety...
Cooo jak to że w planie nie mosz wosu a trzeba kupić? jo wosu nie miałach ani w pierszy ani teroz jedyn wf!? super
Nie ma lepszego xD

[quote name='deer_1987']7:40 i 8 lekcji to kiedy konczysz?
o 14:50

Posted

[quote name='łapeczek']Łooo przekichane !!! ja naszczescie na 8:00 ale i tak za wczesnie dla mnie ;/ no coz odespie sobie w czwartek bo idem na 10:50
jo mom podany plan ino na jutro...a odeśpia na lekcjach:diabloti:

Posted

Witamy, my tu po raz pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni. :evil_lol:

Bono jest prześliczny... Bardzo duży z niego szczenior!! :evil_lol::loveu:

Mi też się nie chce iść do szkoły, o masakra. :angryy:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Witamy, my tu po raz pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni. :evil_lol:

Bono jest prześliczny... Bardzo duży z niego szczenior!! :evil_lol::loveu:

Mi też się nie chce iść do szkoły, o masakra. :angryy:
no również witamy:loveu: i też mamy nadzieje że nie ostatni;)
ta szczenior który nieługo będzie miał 5 lat:diabloti:

Posted

[quote name='Anula & Bono']no również witamy:loveu: i też mamy nadzieje że nie ostatni;)
ta szczenior który nieługo będzie miał 5 lat:diabloti:

Tak, tak... Ten duuuuuuuuży szczeniooor. :evil_lol::evil_lol:
Słodki jest... :loveu:

A Ty do której klasy teraz? Znaczy się, w której już jesteś? :cool3:

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Tak, tak... Ten duuuuuuuuży szczeniooor. :evil_lol::evil_lol:
Słodki jest... :loveu:

A Ty do której klasy teraz? Znaczy się, w której już jesteś? :cool3:
dzieki bardzo:loveu::loveu::loveu:
jo ida do 2 liceum no chodza do 2 liceum:evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono']dzieki bardzo:loveu::loveu::loveu:
jo ida do 2 liceum no chodza do 2 liceum:evil_lol:

Nie musisz się powtarzać, zrozumiałam... :eviltong::evil_lol:
Ja już w III gim... :placz::placz:
Te testy najbardziej mnie przerażają, a Tobie jak poszły? ;)

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Nie musisz się powtarzać, zrozumiałam... :eviltong::evil_lol:
Ja już w III gim... :placz::placz:
Te testy najbardziej mnie przerażają, a Tobie jak poszły? ;)
A jo za rok matura i co:diabloti:
a bo jo wiem jak mi poszły nie pamiętom już bo do niczego mi to niepotrzebne:evil_lol:
ale w sumie miałach tak około 116<?> nie wiem