łapeczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No ej ej nie BAWIE SIE TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!! zabieram zabawki i idem gdzie indziej sie bawic !!!! Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 łapeczek napisał(a):ooo wy przeciwko mnie :( zapamietam sobie nie nikt nie jst przeciw TObie:D Martunia napisał(a):Ha, a ja będę miała 10 000 posta :cool3: menda:diabloti: łapeczek napisał(a):No ej ej nie BAWIE SIE TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!! zabieram zabawki i idem gdzie indziej sie bawic !!!! zostajesz TU! Quote
łapeczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No zostane bo chociaz pierwsza jestem na 1001 stronie ;]jakies pocieszenie jest ;p ale z ato ja bede pierwsza na 1111 stronie !!! i nie ma innej opcji jak ktos mi sie wcisnie to naprawde zabiore zabawki i pojde sie bawic gdzie indziej z kim innym Quote
łapeczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 ja juz nie kontakutuje !!! a musze jeszcze wysilic mozdzek i przeczytac lekturke od kochanych deer i jej tz ;] wiec znikamm PAPA jutro pewnie wieczorkiem wpdne apapapa dobrej nocki Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 łapeczek napisał(a):No zostane bo chociaz pierwsza jestem na 1001 stronie ;]jakies pocieszenie jest ;p ale z ato ja bede pierwsza na 1111 stronie !!! i nie ma innej opcji jak ktos mi sie wcisnie to naprawde zabiore zabawki i pojde sie bawic gdzie indziej z kim innym no to sie ciesz:evil_lol: jo chca być pierwszo na 6666:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Martunia napisał(a):Nie menda, a szuprajs :diabloti: nieeee:evil_lol::evil_lol: łapeczek napisał(a):ja juz nie kontakutuje !!! a musze jeszcze wysilic mozdzek i przeczytac lekturke od kochanych deer i jej tz ;] wiec znikamm PAPA jutro pewnie wieczorkiem wpdne apapapa dobrej nocki dobranoc;) Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Martunia napisał(a):taaaaaak :diabloti: nie dręcz mie już tym bo nie umia przestać normalnie:evil_lol::evil_lol: a jutro jest odpust łii i ida se kupić te miski takie do jedzienia nie wiem czy wiesz o co mi chodzi:evil_lol::evil_lol: i przy okazji może zachaczymy o stadnina bo tam niedaleko jest:diabloti: Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ale o co chodzi? :lol: :diabloti::diabloti: Wiesz co, nie wiem, o jakie chodzi :roflt: O właśnie, zgadnij z kim byłam na tym pokazie :diabloti: No dobra, nie ważne, w każdym razie pyta co u Ciebie i Oziego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (praktycznie masz już odp na moje pytanie :diabloti:). Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Martunia napisał(a):Ale o co chodzi? :lol: :diabloti::diabloti: Wiesz co, nie wiem, o jakie chodzi :roflt: O właśnie, zgadnij z kim byłam na tym pokazie :diabloti: No dobra, nie ważne, w każdym razie pyta co u Ciebie i Oziego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (praktycznie masz już odp na moje pytanie :diabloti:). http://imagenes.solostocks.pl/misie-bezowe-132302s0.jpg takie misie łone są fest dobry mniam:D Z Karoliną a co łona mo do Oziego Ozi już ją na pewno nie pamieto:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Aaa no wies,z pierwsze słyszę o nich, no ale mogą być ok ;) Hahaha no lepiej jej to powiedz, bo ona nie słucha, jak jej tak powiesz :diabloti: Cóż, cała ona :diabloti: Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Martunia napisał(a):Aaa no wies,z pierwsze słyszę o nich, no ale mogą być ok ;) Hahaha no lepiej jej to powiedz, bo ona nie słucha, jak jej tak powiesz :diabloti: Cóż, cała ona :diabloti: Nie znosz miśków z odpusu jak mozesz!!!!!!:cool1: A co zakochała sie w Ozim czy co jak coś to jest już zajęty:evil_lol: Quote
Martunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No cóż.. :eviltong: Ok, chętnie jej to przekażę :diabloti: ja już będę szła, bo ledwo co tu piszę.. :eviltong: zaraz będzie tak jak wczoraj z tymi szuprajsami :diabloti: dogobranoc! :loveu: Quote
Tepes Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Martunia napisał(a):No cóż.. :eviltong: Ok, chętnie jej to przekażę :diabloti: ja już będę szła, bo ledwo co tu piszę.. :eviltong: zaraz będzie tak jak wczoraj z tymi szuprajsami :diabloti: dogobranoc! :loveu: to jo tyz ida dobranoc szuprajsie dobranoc:evil_lol::evil_lol: Quote
.Agata. Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Dzieńdoberek ! :loveu: Miłej niedzieli :diabloti: Quote
Pestka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Gratuluję 1000 stronki! I zapraszam do nas na focie ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 łooo widzisz szybko sie zrobiło 1000 str a w zasadzie juz 1002:razz::razz::diabloti::multi::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 a my dzisiaj bedziemy znowu ratowac pieska :multi: teraz mam plan i nam juz nie ucieknie :diabloti: dzisiaj pierwsza noc spedzi w schronisku a co :]:razz::razz: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Agata_Roki napisał(a):Dzieńdoberek ! :loveu: Miłej niedzieli :diabloti: Hej i dzięki:) deer_1987 napisał(a):a z okazji 1002 czekam na foty :D noo nie:evil_lol: Pestka napisał(a):Gratuluję 1000 stronki! I zapraszam do nas na focie ;) dzięki:) HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):łooo widzisz szybko sie zrobiło 1000 str a w zasadzie juz 1002:razz::razz::diabloti::multi::loveu::loveu: no no szybko xD łapeczek napisał(a):Hejo HEjo ;] nie spij juz !!! no nie śpia nie śpia:diabloti: Quote
Tepes Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 łapeczek napisał(a):to dobrze ;] ale zdjęć nie chce mi sie za cholera robić:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 heh no ladnie ładnie;] ja przestudiowuje jeszcze raz to co wczoraj dostalam od Deer i chyba cos KUM KUMAM :) Quote
Recommended Posts