Avaloth Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ja tez myślałam że prawdziwy ! fuj.. xD ale wygląda jak prawdziwy ;P. No pięknie, wiesz co Labomanciu zdjęć Andusiowi pięknemu nie zrobisz, no nie skandal xD a co tam poza tym u Ciebie, bo na mylogu się nie odzywasz? ;) ja też chcę sobie taką galerie założyć, ale najpierw to by trzeba tego psa zapisać jakoś i taki banner skombinować, bo na paincie raczej nie zrobię... Aulcia więcej fotek ! xD może masz jeszcze jakieś jak był mały? ;) ;* Quote
Nayantara Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 moja siostra hoduje prawdziwego:) ptasznika do tego blee Quote
Ania :) Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 chester07 napisał(a):ja tez myślałam że prawdziwy ! fuj.. xD ale wygląda jak prawdziwy ;P. No pięknie, wiesz co Labomanciu zdjęć Andusiowi pięknemu nie zrobisz, no nie skandal xD a co tam poza tym u Ciebie, bo na mylogu się nie odzywasz? ;) ja też chcę sobie taką galerie założyć, ale najpierw to by trzeba tego psa zapisać jakoś i taki banner skombinować, bo na paincie raczej nie zrobię... Aulcia więcej fotek ! xD może masz jeszcze jakieś jak był mały? ;) ;* hmm... No widzisz.. jakoś nie mam weny do robienia zdjęć.. a aparat cały czas na biurku czeka heh :lol: Noo.. u mnie duuużo zmian ^^ Jesli chodzi o chłopaka i ogólnie "rytm" życia zmieniony zdeczka :cool3: No, ale jakoś nie mam czasu na mylog . . . Tak Tak .. jakieś fotki by się Anulka przydały :mad: Quote
Tepes Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Heh nigdy bym, nie hodowała prawdziwego blee:P Hmm foty jak był mały no wiesz mam na komie ale nie wiem gdzie jest kabelek do niej:eviltong:Jak znajde to dam dosyć dużo nawet ich chyba:p No właśnie Ania jak ty możesz nieobfotografować swojego ulubieńca?to skandal:evil_lol: Quote
ewatr Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 czy cos lub kogos Ci to zdjecie przypomina :evil_lol: :eviltong:? Quote
Martunia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Aha, czyli to tylko skóra, tak? :eviltong: Weź nas nie strasz. :eviltong: Pozdrowienia dla Was. :loveu: Quote
Tepes Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='ewatr']czy cos lub kogos Ci to zdjecie przypomina :evil_lol: :eviltong:? Hah no nieźle te same pozy:P Fajnie to wygląda:) Quote
Tepes Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 No to idzie kolejna porcja mojej kochanej i słodkiej śmietanki:loveu: Macham sobie ogonkiem.Co sądzicie o moim zgrabnym tyłeczku:razz: Jestem sweet:p A tak zrobiłem jak zobaczyłem nowe buty pana:lol: Czy ja jestem śliczną foczką czy tylko ślicznym goldkiem? Quote
Tepes Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Werka']miooooooodziooooo Jak się dostać do Twojej galerii?Bo w podpisie ni masz:( Quote
Tepes Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 deer_1987 napisał(a):Ile on ma miesiecy? Bono ma 2,5 roku:diabloti: Quote
taxelina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 No to zyczymy jeszcze ponad 20 lat spedzonych razem i duzo glaskow :) Quote
Akadna Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 usunełam, żeby miec więcej miejsca na PwP:D proszę http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76606 A Vector na rocek, jeden miesiąc i trzy dni :grins: Quote
Tepes Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Heh Bono dokładnie ma 2 lata 6 miesięcy i 4 dni:) Dzięki za link do galerii:) Quote
Akadna Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Spoko, nie ma za co:) Gratuluję 10 strony! :klacz::) Niedługo i mnie dościgniesz w stronach!:D Quote
taxelina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Zawsze trudno sie zaczyna :D szczegolnie jak sie widzi takie po pare tysiecy :D Quote
aaliw Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Acctiually napisał(a):No to idzie kolejna porcja mojej kochanej i słodkiej śmietanki:loveu: Macham sobie ogonkiem.Co sądzicie o moim zgrabnym tyłeczku:razz: Tyleczek pierwsza klasa :cool3: A jakie smiglo na koncu ;) Tego czarnego noska troche zazdroscimy :razz: Pozdrawiamy Quote
Tepes Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Heh no można powiedzieć że dopiero 10:p Inni mają przeszło 1000 Zapodajcie jakąś śmieszną fote swoich psiaków:) Quote
Recommended Posts