Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Taa bydziemy razem w klanie i bydzie fajnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ta, każdy umie się bić tylko nie ja :evil_lol:! A co będziemy robić w tym klanie? xD Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']ta, każdy umie się bić tylko nie ja :evil_lol:! A co będziemy robić w tym klanie? xD ee nie wiem no ale W KUPIE siła, nie?:diabloti: Quote
dog193 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Wiesz co, ja w to namiętne gralam do zlotu - jakos po zlocie juz mi sie nie chcialo :eviltong: A jestem wilkolakiem ;) A tak właściwie to mam dwa konta :diabloti: Ale pierwsze to taki niewypał, więc zalozylam następne :eviltong: Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 A no tak, trzymajmy się kupy, bo kupy nikt nie ruszy! xdd Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 W KUPIE sila i moc xD nikt do nas nie podejdzie :P Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='dog193']Wiesz co, ja w to namiętne gralam do zlotu - jakos po zlocie juz mi sie nie chcialo :eviltong: A jestem wilkolakiem ;) A tak właściwie to mam dwa konta :diabloti: Ale pierwsze to taki niewypał, więc zalozylam następne :eviltong: A to jeszce przed zlotem szpilałaś no fajnie:diabloti: W sumie można powiedzieć że jo tyż konto mom bo mi marta tak wczoraj przypomniała ale już mi sie nie chce tym nic robić:evil_lol: [quote name='Klaudysiaczek']A no tak, trzymajmy się kupy, bo kupy nikt nie ruszy! xdd No oczywiście:diabloti: [quote name='łapeczek']W KUPIE sila i moc xD nikt do nas nie podejdzie :P haha:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 leniuszki leniszuk ...ja tyz mam lenia i ubrac mnie sie nie chca a na spacer ze sakrpeta trzeba sie niedlugo zbierac ;p Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Czuję w sobie zwierzę... Ale to chyba leniwiec xD. Spacer mnie czeka za 3 godziny dopiero :D. Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 hehe to jeszcze posiedzisz ja przed 13 musze sie zebrac ;] Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ogarnij skarpety i już na spacerek, a jak! :diabloti:. Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']leniuszki leniszuk ...ja tyz mam lenia i ubrac mnie sie nie chca a na spacer ze sakrpeta trzeba sie niedlugo zbierac ;p E tam co do ubierania to jo cały dzień w pizamie gnija jak nigdzie nie ida:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 hehehe no bedzie trzeba xD ciekawe co wyjdzie ze zdjec :P a gdzie Martunia czyzby jeszcze spala po wczorajszej imprezce Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']hehehe no bedzie trzeba xD ciekawe co wyjdzie ze zdjec :P a gdzie Martunia czyzby jeszcze spala po wczorajszej imprezce Ta Marta pewnie odsypio:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Pewnie tak :):) ah nie spi :p a imprezka u Faxowej przeniesiona na jutro :):) wiec dzis leczymy kace Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']Pewnie tak :):) ah nie spi :p a imprezka u Faxowej przeniesiona na jutro :):) wiec dzis leczymy kace Kuuurde a jo nie wiem jak pojada na te Chechło to nie wiem o kery wróca xD Ale nie wiem czy w końcu jada bo coroz mni osób jest:/ Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 no to ladnie ladnie ;) to tak jak u mnie z wyjazde z kumpelami z kl. do Ceradza na zdjecia najpier tyle chetnych a teraz wszystkim powypadalo cos ;/ Quote
ewatr Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 10 stron sie cofam do tyłu aby Bonusia zobaczyc ...a tu drinki , balety i wogole :evil_lol: Tak ze powiem tylko dzien dobry i znikam :eviltong: Quote
Bewarka Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Nienawidze was WSZYSTKICH !!! :placz: Udusze, zadźgam każdego po kolei, potne żyletką i zjem...:placz: A pierwsza będzie Anula, bo to jej galeria. :cool3: Quote
dog193 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Niestety nic nie mogę zrobic :shake: Chcialam jechac, no ale mojej mamie nie przegadam... Mi mowi, ze ona nie zna osób, z ktorymi ja chce jechac i mnie nie póści, bo jeszcze cos mi sie stanie... No i co ja moge :placz: Quote
Recommended Posts