łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 no i jOOO bo jutro nie wstana na ten spaceros z skarpetucha Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='C&B']czemu?:-( Możemy o Edziu pogadać jak chcesz?:loveu: bo nie ma dżemy xD strasznie mi komp muli i kimać mi sie chce to do jutra paaa i dzięki wszystkim:loveu::loveu: Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 papaaa! A ja jeszcze siedze co mi tam, jutro na 10.30 do fryzjera wstac musze to na lajcie :D Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 No i jak tam żyjecie?:diabloti: No nawet wcześnie wstałach ale był lekki problem xD Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Hejooo Ja sie czuje za******** nie no leb mnie znowu boli i na kacu jestem :) i jeszcze ze sznupasem bylam na spacerku o 2:34 w burzy i ulewie ;/ zatluke ! a teraz musze sie jakos ogarnejszyn na spacerosa ze Skarpetka XD Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']Hejooo Ja sie czuje za******** nie no leb mnie znowu boli i na kacu jestem :) i jeszcze ze sznupasem bylam na spacerku o 2:34 w burzy i ulewie ;/ zatluke ! a teraz musze sie jakos ogarnejszyn na spacerosa ze Skarpetka XD haha xD Too spacerek musioł być bardzo fajny:cool3: No to idź idź ale uważej na aparat :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 No bylo wczoraj w nocy rewelacyjnie poprostuu...myslalam ze mu przywne zrobie ;/ i jeszcze wyszedl z klatki i taki zdziwiony ze wogole jest mokroo :( LOL hehehehe spoookooo Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']No bylo wczoraj w nocy rewelacyjnie poprostuu...myslalam ze mu przywne zrobie ;/ i jeszcze wyszedl z klatki i taki zdziwiony ze wogole jest mokroo :( LOL hehehehe spoookooo Za kara wykastrować go:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 mmmm....pozbyc go nazadow plciowych ?mmm....no nie wiem ale nie jest to zly pomysl :P jak sie to powtorzy jeszcze raz to przejde do czynow Quote
dog193 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Czesc :loveu: Przyszlam sobie :p cieszysz sie? :diabloti: No wiem, ze sie cieszysz :diabloti: Ej, ja tez gralam w Bitefight! :evil_lol: Ino nie wiem jeszcze jak z jutrem... :shake: Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='łapeczek']mmmm....pozbyc go nazadow plciowych ?mmm....no nie wiem ale nie jest to zly pomysl :P jak sie to powtorzy jeszcze raz to przejde do czynow haha xD od razu nożyczkami:evil_lol: [quote name='dog193']Czesc :loveu: Przyszlam sobie :p cieszysz sie? :diabloti: No wiem, ze sie cieszysz :diabloti: Ej, ja tez gralam w Bitefight! :evil_lol: Ino nie wiem jeszcze jak z jutrem... :shake: A byłaś wampirem czy wilkołakiem?:diabloti: A z tym jutrem jak nie pojedziesz to zginiesz... [quote name='LadyK']Dobry dzień :diabloti: hi:hand: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 mmm.....nozyczkami .... pomysle pomysle xD ale narazie wypada mi sie ubrac ;/ Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Ja byłam wilkołakiem :evil_lol:! Haha xD A czemu wszyscy byli a nie np są:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Bo się zdenerwowałam jak raz wyruszyłam na polowanie i mnie pobili :evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ooo ty bidoku Klaudysiaczek pobili cie ...trzebabylo im oddac xD Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Bo się zdenerwowałam jak raz wyruszyłam na polowanie i mnie pobili :evil_lol: Hahaha no cóż ciężkie życie xD Dzisiej postarom sie porobić zdjęcia Bonowi;) Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 A też fakt.... Tylko ekipy wtedy nie miałam na drugie polowanie i wpieniona skończyłam grę xDD Następnym razem zadzwonię do Was, haha :D Quote
Tepes Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']A też fakt.... Tylko ekipy wtedy nie miałam na drugie polowanie i wpieniona skończyłam grę xDD Następnym razem zadzwonię do Was, haha :D Ta ok to se musimy pozakładać konta tam:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Widocznie ja się nie umiem bić ;-( xd Quote
Recommended Posts