C&B Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Cześć imprezowiczki! Może tą czcionką, przez te tańce mnie zauważycie:multi: Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a no troche już troche imprezy mineło :D:D Przepraszam, byłam u kol i nie chciala mnie wypuścić wcześniej jak po 22. Szantaż normalnie był :diabloti: I teraz linkowalam jeszcze zdjęcia :D A widze że tu impreza kwitnie. Martunia jak zawsze obrazkami trzaska :cool3: Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='C&B']Cześć imprezowiczki! Może tą czcionką, przez te tańce mnie zauważycie:multi: heeej:hand: może sie przyłączysz?:cool3: [quote name='Pestka']Przepraszam, byłam u kol i nie chciala mnie wypuścić wcześniej jak po 22. Szantaż normalnie był :diabloti: I teraz linkowalam jeszcze zdjęcia :D A widze że tu impreza kwitnie. Martunia jak zawsze obrazkami trzaska :cool3: Psem trzeba było poszczuć:diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 o kurczę ale tu imprezka :evil_lol::evil_lol: No to się skromnie przyłączę do was dziewczyny :multi: Quote
Martunia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Haha no wiadomo, i to obrazki jakie wyszukane.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz czas na picie! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 a ja lece i dla mnie koniec imprezy :-( bo musze sie jeszcze umyc itp a rano wstac do schronu musimy taka impre jeszcze kiedys powtorzyc byle nie dzien przed moim schronem :D no to pa wam :loveu::loveu::bye::iloveyou: Quote
C&B Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Anula & Bono']heeej:hand: może sie przyłączysz?:cool3: Jeżeli znajdzie się gdzieś miejsce dla takiego szaraka jak ja:evil_lol: który ni ma pojęcia o tańcu to chętnie:evil_lol: Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']o kurczę ale tu imprezka :evil_lol::evil_lol: No to się skromnie przyłączę do was dziewczyny :multi: Noo i to rozumia:cool3: [quote name='Martunia']Haha no wiadomo, i to obrazki jakie wyszukane.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz czas na picie! taa no to chlup!:evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a ja lece i dla mnie koniec imprezy :-( bo musze sie jeszcze umyc itp a rano wstac do schronu musimy taka impre jeszcze kiedys powtorzyc byle nie dzien przed moim schronem :D no to pa wam :loveu::loveu::bye::iloveyou: łeee:placz: no to wyściskej ode mie Mustanga:diabloti: Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Nie dało rady psem bo nie było go pod ręką, byłam bezbronna :D Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Martunia']drinczka ??? :diabloti: to jest bardzi wino ale ok może być:diabloti: Quote
Martunia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 no cóż, nie ta buźka co chciałam tu się wyświetliła, ale cóż :evil_lol: winko też dobre :evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Wy tam jakieś wyszukane wina dajecie, a nie lepiej chlapnąć zwykłego Mamrota?:loveu: http://images3.wikia.nocookie.net/ranczo/images/thumb/7/7f/Mamrot.jpg/180px-Mamrot.jpg Quote
Bartiśkowa_ Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Też cosik przyniosłam :lol::evil_lol: Zdrówko :diabloti: Quote
C&B Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Od tych drinków, to aż w głowie się kręci:diabloti: Quote
Martunia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 E tam, trzeba iść na całość :diabloti: w końcu impreza u Anuli :cool3: Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Baryiśkowa to już było xD C&B my nie pijemy takich badziestw:D A tak wgl wolicie wampiry czy wilkołaki?:evil_lol: Bo jo wilkołaki a szcególnie jednego z Underworld- Lucjan:loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Tanie wino naj naj lepsze xD hihihihihih Quote
C&B Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [CENTER]Anula nie letnia, zresztą jak my wszystkie, ale jak impreza to impreza :drinking:trochę picia :bigcool:trochę tańca :laugh2_2:marychy też nie zabraknie :xsąsiedzi mogą być źli 0Xale my pokażmy im to :stupid: cóż za wspaniała historyjka, nie prawdaż? [/CENTER] Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 noooo zacna zacna xD zapodaj jeszcze jakas straszna xd Quote
Recommended Posts