Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='łapeczek']hehehe oj oj masz szczescie ze mnie nie widzialas bo nie mam dlugich nogow xD
no to lec tylko wroc do 21:00
Ok już żem jest xD

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']Mamooo do 21 to ty sie nie wyszalejesz musze o ciebie zadbac mozesz byc conajmniej do 00:00 :D:D:D:loveu::loveu:
Ale to nie ma co szaleć bo ino na plac z kumpelą poszłach;)

[quote name='Martunia']Hejo :D Widzę, że Anula już poszła, ale i tak będzie imprezaaa :loveu:
Ale się nagadałyście :evil_lol:
EJ ja właśnie też ostatnio sukienkę założyłam, sama się sobie dziwię :lol:
Poszłach i już żem jest:cool3:
Normalnie dziołchy co sie z nami dzieje że my w kiecki i sukienki włazimy:evil_lol:

[quote name='Bartiśkowa_']Helloł :loveu:

Wrzuciłabyś jakieś fotki Bonkowe bo go dawno nie widziałam :cool3:
Hej:hand:
Nie mom zadnych:diabloti:

Posted

Tyn skrzydlaty niezły:evil_lol:

No no Marta szalejesz a ja chcecie moga wom napisać co znaczy liczba oto ta:loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='łapeczek']Napisz napisz;p
666 jest nazwana liczbą Bestii w większości wersji Apokalipsy świętego Jana w chrześcijańskiej Biblii. Stąd jest powszechnie uważana za liczbę szatańską. Według Apokalipsy Jana: "Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy: liczba ta bowiem człowieka. A liczba jego: sześćset sześciedziąt sześć" Jeśli się czegoś bardzo chce, zawsze można to "udowodnić". W liczbie 666 widziano już rewolucję francuską, Napoleona, Hitlera, Związek Radziecki, a teraz widzą w niej niektórzy Unię Europejską, Irak, bądź Osamę Bin Ladena. Według innych liczba symbolizuje jakąś formę obowiązkowego systemu identyfikacji tożsamości, na przykład tatuaż albo wszczepiony miniaturowy układ elektroniczny z zakodowana informacją, że dana osoba jest sługa bestii. Wyobraźnia ludzka nie zna granic. W poszukiwaniu znaczenia 666 obliczono także, że Biblia ma 1189 rozdziałów, czyli 66 x 18 (czyli 6+6+6) + 1, czyli jest o 1 przesunięta od samych szóstek. 666 rozdział Biblii to Krn 7, gdzie już pierwszy werset mówi o imieniu. 666 słowo Nowego Testamentu, ponumerowane alfabetycznie, to "pustka" (co tłumaczone jest jako brak Ducha Świętego). Zdaniem niektórych liczba 666 to znak opisanego w Biblii antychrysta. Według innych symbolizuje ona jakąś formę obowiązkowego systemu identyfikacji tożsamości, na przykład tatuaż albo wszczepiony miniaturowy układ elektroniczny z zakodowaną informacją, że dana osoba jest sługą bestii. Jeszcze inni utrzymują, że 666 to znak papiestwa. Liczbę tę można bowiem otrzymać po zsumowaniu wartości liczbowej poszczególnych liter łacińskiego wyrażenia Vicarius Filii Dei (Zastępca Syna Bożego), przypominającego jeden z oficjalnych tytułów papieża (Vicarius Christi). Twierdzi się też, że liczbę tę można uzyskać z przeliczenia łacińskiej formy imienia rzymskiego cesarza Dioklecjana i hebrajskiego odpowiednika wyrażenia „cesarz Neron”.

No to po jednym:diabloti: