Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='bianka19']Hej Bonusie :loveu::loveu: hi:) [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ale piękny banerek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Taki agggresywny:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Hejooo Hejoooooo ... jak mnie łepetyna boli po tej imprezce wczorajszej to jest schock :] Quote
Czarnulka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Witam ja tu pierwszy raz ale nie ostatni. Śliczne psiaki ;) http://i31.tinypic.com/n1zfpi.jpg Cudne :loveu::loveu: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 ejo dziewoje wy moje lecem sie ogarnejszyn i sprzatejszyn troche chatejszyn bo mamuskowa jak wparuje w dom i zobaczy ze nie kiwnolam paluchem to mnie powisi .... bede jak tylko ogarnejszyn ten bajzlowy bajzel xD Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='łapeczek']Hejooo Hejoooooo ... jak mnie łepetyna boli po tej imprezce wczorajszej to jest schock :] Dobry:) No cóż jutro tyż Cie bydzie boleć:diabloti: [quote name='Czarnulka']Witam ja tu pierwszy raz ale nie ostatni. Śliczne psiaki ;) http://i31.tinypic.com/n1zfpi.jpg Cudne :loveu::loveu: Heeej i dzięki:) [quote name='łapeczek']ejo dziewoje wy moje lecem sie ogarnejszyn i sprzatejszyn troche chatejszyn bo mamuskowa jak wparuje w dom i zobaczy ze nie kiwnolam paluchem to mnie powisi .... bede jak tylko ogarnejszyn ten bajzlowy bajzel xD To to idź bo matka Cie pwoiesic nie może bo musisz wpaś do mie na impra:evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 hehe Juz zem jest xD jakos ogarnejszyn ten dom :) mmm...tylko maine pokoj zostal hihi no to bede miala armagedon jutro w glowie a takim razie ;] moze ogranicze picie %% Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='łapeczek']hehe Juz zem jest xD jakos ogarnejszyn ten dom :) mmm...tylko maine pokoj zostal hihi no to bede miala armagedon jutro w glowie a takim razie ;] moze ogranicze picie %% Ok xD E tam Ty mieszkosz w tym pokoju tak wiec jak Ci odpowiado syf no to co za problem:evil_lol::evil_lol: ta ogranicz bo potym przypadkiem spotkomy sie kajś w AA:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Anula & Bono']Ok xD E tam Ty mieszkosz w tym pokoju tak wiec jak Ci odpowiado syf no to co za problem:evil_lol::evil_lol: ta ogranicz bo potym przypadkiem spotkomy sie kajś w AA:diabloti: Noo Jo JO ale jak wroci moj brother to i on w nim mieszko ;/ ale nie kwestia jest zlozenie łozkowego łozka i sprzatniecie biorkowego xD:diabloti: i to by bylo na tyle :razz: ale mam lenia i mnie sie nie chce :mad: Hmm...pomyslem bo ten przypodek spotkania sie w AA jest interesujacy :diabloti: Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='łapeczek'] Noo Jo JO ale jak wroci moj brother to i on w nim mieszko ;/ ale nie kwestia jest zlozenie łozkowego łozka i sprzatniecie biorkowego xD:diabloti: i to by bylo na tyle :razz: ale mam lenia i mnie sie nie chce :mad: Hmm...pomyslem bo ten przypodek spotkania sie w AA jest interesujacy :diabloti: Aa no tak jak jo mieszkom w pokoju z bratem niestety:eviltong: Ta to w AA spotkomy sie chyba nie ino my:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Anula i AA :evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']Anula i AA :evil_lol::evil_lol: To sie tak zaczyno imprezka imprezka a póxni londuje sie w AA:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Anula & Bono']Aa no tak jak jo mieszkom w pokoju z bratem niestety:eviltong: Ta to w AA spotkomy sie chyba nie ino my:evil_lol: no przekichane ...:placz: ...ale mamuska moja cos psioczy ze na nowy rok kupuje dzialeczke i sie bendziemy budowac xD wtedy bede miec swojego pokoja takiego duzieego ze sie bede w nim ganiac xD no i zrobie maly zlot u mnie dla moich dziewojek xD Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='łapeczek'] no przekichane ...:placz: ...ale mamuska moja cos psioczy ze na nowy rok kupuje dzialeczke i sie bendziemy budowac xD wtedy bede miec swojego pokoja takiego duzieego ze sie bede w nim ganiac xD no i zrobie maly zlot u mnie dla moich dziewojek xD Ale lepi mieszkac z bratem niż pod mostem:eviltong: A Ty mosz starszego czy młodszego? Ooo działka nooo super:) Ok i jo zabiora mojego psa mordercy zby zagryz Maksiora:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Anula & Bono']Ale lepi mieszkac z bratem niż pod mostem:eviltong: A Ty mosz starszego czy młodszego? Ooo działka nooo super:) Ok i jo zabiora mojego psa mordercy zby zagryz Maksiora:diabloti: no lepij lepij z bratem niz pod mostem :P ja mam mlodszego o 2 lata ale w roku szkolnym mieszka u babki bo tam do sszkoly ma 3 minuty a ty musi jechoc tramwojem 30 minut :razz::razz: No ja tez sie ciesza ale czekom az to nastapi ... no jasen ze zabierosz Bonowego ale nie po to aby zagryzl mojego przydupasa:cool3::cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 łapeczek napisał(a):no lepij lepij z bratem niz pod mostem :P ja mam mlodszego o 2 lata ale w roku szkolnym mieszka u babki bo tam do sszkoly ma 3 minuty a ty musi jechoc tramwojem 30 minut :razz::razz: No ja tez sie ciesza ale czekom az to nastapi ... no jasen ze zabierosz Bonowego ale nie po to aby zagryzl mojego przydupasa:cool3::cool3: mlodszy od Cie o 2 lata a ty ile masz ??;D:D:D Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Joo mom 17 z 8 miechow stukni mi 18 :P a moj brat ma 15 ( w grodniu skonczy ) Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='łapeczek']no lepij lepij z bratem niz pod mostem :P ja mam mlodszego o 2 lata ale w roku szkolnym mieszka u babki bo tam do sszkoly ma 3 minuty a ty musi jechoc tramwojem 30 minut :razz::razz: No ja tez sie ciesza ale czekom az to nastapi ... no jasen ze zabierosz Bonowego ale nie po to aby zagryzl mojego przydupasa:cool3::cool3: Oooo matko bosko młodszego to mosz przewalone xD jo mom starszego o 3 lata:diabloti: a to nawet dobrze że u babki mieszko:evil_lol: W końcu Bono musi miec jakieś zajęcie:p Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 noo w sumie dobrze ale ten rok bedzie ostatni bo gim konczy osiol jedne ;/ Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='łapeczek']noo w sumie dobrze ale ten rok bedzie ostatni bo gim konczy osiol jedne ;/ Ale skad wiesz może siupnie:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Onn ? Nieeee !!!! nie ma takiej opcji zeby on mial rok jeszcze jeden to nie jest ten typ Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='łapeczek']Onn ? Nieeee !!!! nie ma takiej opcji zeby on mial rok jeszcze jeden to nie jest ten typ No to cóż xD A jo o 18 ida na plac i nie wiem czy na swoja impreza zdąża:evil_lol: Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='łapeczek']oooo Ty jakk mozesz Normalnie:evil_lol: Ale postarom sie zdązyć;) Quote
Recommended Posts