Tepes Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='Martunia']Noo... Ja już trzymam kciuki :D :thumbs: No jo oczywiście tyż:diabloti: Ale sie zoboczy jak to wyjdzie jeszcze duuużo czasu:) Quote
Martunia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No jeszcze dużo czasu :D Może akurat się uda :D Mizianko dla Bonka :loveu: Quote
Tepes Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='Martunia']No jeszcze dużo czasu :D Może akurat się uda :D Mizianko dla Bonka :loveu: Fest fajnie by było. My dzieisje se godomy z matką tak o byle czym i mi nagle wyjeżdżo szkoda że nie momy więcy pokoi bo by Marta mogła przyjechać:diabloti: Quote
Tepes Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='Martunia']No :) Ooo że ja do was :D ? Ale miło :) Taaaa do nos:evil_lol: fajnie by było no ino nie wiem czy Ty bys chciała no ale cóż że nie mo żadnego wyra wolnego niestety Quote
dog193 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Czesc :razz: Marta, to kiedy założysz swoja galerie na dogo? :diabloti: :evil_lol: Kiedy ta wystawa? To tez pojade :loveu: Chyba, ze mnie nie chcecie :diabloti: Quote
Tepes Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 [quote name='dog193']Czesc :razz: Marta, to kiedy założysz swoja galerie na dogo? :diabloti: :evil_lol: Kiedy ta wystawa? To tez pojade :loveu: Chyba, ze mnie nie chcecie :diabloti: Dobry:) Oo właśnie Marta kiedy założysz:cool3::evil_lol::evil_lol: A bo jo wiem kiedy kiedyśtam we wrześniu mo być:diabloti: Quote
Tepes Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Włahahaha Asia uchwyciła mojego psa jakiż to on agresywny pittbul zlotu i wgl:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 zęby to widze podobne do mnie :cool3::cool3: Quote
Martunia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Anula & Bono']Taaaa do nos:evil_lol: fajnie by było no ino nie wiem czy Ty bys chciała no ale cóż że nie mo żadnego wyra wolnego niestety No co ty, ja się nie wpraszam. :eviltong: Spotkanko w następne wakacje mi wystarczy. :D [quote name='dog193']Marta, to kiedy założysz swoja galerie na dogo? :diabloti: :evil_lol: Ooo Ewa! ^^ A wiesz, całkiem niedługo, już mam przygotowane zdjęcia. :evil_lol: Taak, Bono jest bardzo zUym pitbullem. :evil_lol: Quote
Rahl Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ooo tak, Bono to chodzące zuo, widać to na tamtym zdjęciu :diabloti: Quote
łapeczek Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Witamy sie !!! oj zagoscimy teraz tutaj dlogo oj dlugo bo przekopanie sie przez to wszytsko co nas ominelo potrwa xD! Quote
.Agata. Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hej Wam :hand: A Bono fakt - samo zUo :evil_lol: ale jakie śliczne :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']zęby to widze podobne do mnie :cool3::cool3: Tak uzębienie mocie bardzo podobne:diabloti: [quote name='Martunia']No co ty, ja się nie wpraszam. :eviltong: Spotkanko w następne wakacje mi wystarczy. :D Ooo Ewa! ^^ A wiesz, całkiem niedługo, już mam przygotowane zdjęcia. :evil_lol: Taak, Bono jest bardzo zUym pitbullem. :evil_lol: Ale wpierw te spotkanie wypolić musi:evil_lol::evil_lol: O to zaroz podosz mi linka do Twoi galerii na dogo:diabloti: pittbulo podhalanem:diabloti: [quote name='gordonowa']Ooo tak, Bono to chodzące zuo, widać to na tamtym zdjęciu :diabloti: No oczywiście:diabloti: [quote name='łapeczek']Witamy sie !!! oj zagoscimy teraz tutaj dlogo oj dlugo bo przekopanie sie przez to wszytsko co nas ominelo potrwa xD! Oooo hej!:) Ohh no dużo tu się działo i wgl:evil_lol::evil_lol: [quote name='Agata_Roki']Hej Wam :hand: A Bono fakt - samo zUo :evil_lol: ale jakie śliczne :loveu::loveu: Witam:) Ta samo zUo ino do odstrzału:diabloti: Quote
Tepes Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 o a tu ino czeko żeby Misia sie ruszyła to zaroz sie na nia rzuci:diabloti: Quote
Efciq Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Hej :lol: My tu pierwszy raz i na pewno nie ostatni ;) http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy1084.jpg Ale masz ślicznego psa :loveu: http://i20.tinypic.com/2n0kosz.jpg Słodki :) Pozdrawiamy :lol: Quote
Martunia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ale wpierw te spotkanie wypolić musi:evil_lol::evil_lol: O to zaroz podosz mi linka do Twoi galerii na dogo:diabloti: pittbulo podhalanem:diabloti: Hej :loveu::loveu::loveu: Wypali, wypali, jeszcze ja tego dopilnuję :lol: Już, już, tylko poprawię małe szczególy :diabloti: No oczywiście, przecież to jest najgroźniejszy pies zlotu, do tego podhalan! Quote
Tepes Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='Efciq']Hej :lol: My tu pierwszy raz i na pewno nie ostatni ;) http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy1084.jpg Ale masz ślicznego psa :loveu: http://i20.tinypic.com/2n0kosz.jpg Słodki :) Pozdrawiamy :lol: Witamy nowego gościa!:) I dziękujemy bardzo [quote name='bianka19']Heej :loveu::loveu: Witam:hand: [quote name='Martunia']Hej :loveu::loveu::loveu: Wypali, wypali, jeszcze ja tego dopilnuję :lol: Już, już, tylko poprawię małe szczególy :diabloti: No oczywiście, przecież to jest najgroźniejszy pies zlotu, do tego podhalan! Ty dopilnujesz ok trzymom za słowo a jak sie nie udo to zginiesz:diabloti: Z takim psem to najlepi nikaj nie wychodzić xD Sama sie boja o własne życie jak śpia:evil_lol::evil_lol: Quote
dog193 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Marta zginie, Marta zginie :multi::diabloti: Quote
Tepes Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='dog193']Marta zginie, Marta zginie :multi::diabloti: A ską wiesz może sie akurat udo:evil_lol::evil_lol: I jak tam króle?? Wziełabyś pokozała jakież zdj:diabloti: Quote
dog193 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ale nawet jak sie uda to i tak nic nie przeszkadza w tym, zeby zginęla :diabloti: A króle dobrze, zaczynaja sie coraz lepiej dogadywac ;) Jeszcze zdjęć nie robilam :eviltong: A Bono jak, kogo dzisiaj zabil? :diabloti: Quote
Tepes Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='dog193']Ale nawet jak sie uda to i tak nic nie przeszkadza w tym, zeby zginęla :diabloti: A króle dobrze, zaczynaja sie coraz lepiej dogadywac ;) Jeszcze zdjęć nie robilam :eviltong: A Bono jak, kogo dzisiaj zabil? :diabloti: Czemu Ty tako niedobro do Marty?:D A jak nie jo ją zabija to Bono zagryzie:evil_lol: No to fajnie że coroz lepi sie dogadują:) no to czas porobić zdjęcia:eviltong: A wiesz co nawet nie wiem kogo zabił już trocha tego było:lol: Quote
dog193 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja? Niedobra dla Marty? Nieeeeeee :shake: :diabloti: Mialam wlasnie na mysli to, ze jak ty jej nie zabijesz to i tak Bono zagryzie :diabloti: No czas porobic, mozesz mi przyniesc aparat, bo mi sie nie chce szukac :evil_lol: Ach no tak, juz tego nie da sie policzyc :diabloti: Quote
Recommended Posts