Pestka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ale piękny robaczek :D http://i31.tinypic.com/bijvhg.png Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 http://i27.tinypic.com/ivb7yw.png łeeee :shake: :placz: http://i27.tinypic.com/2qcnk2e.png mój brat śpi prawie tak słodko jak ja <lol2> PS.musze czekac teraz 54 min :-(:mad: gdyż iż coś tam sobie robi to coś i przekroczyłam limit ogladania i teraz za 54 min moge dalej ogladac :roll: Mama:loveu::calus: Quote
Tepes Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='Pestka']Ale piękny robaczek :D http://i31.tinypic.com/bijvhg.png Taki duży i włochaty:evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i27.tinypic.com/ivb7yw.png łeeee :shake: :placz: http://i27.tinypic.com/2qcnk2e.png mój brat śpi prawie tak słodko jak ja <lol2> PS.musze czekac teraz 54 min :-(:mad: gdyż iż coś tam sobie robi to coś i przekroczyłam limit ogladania i teraz za 54 min moge dalej ogladac :roll: Mama:loveu::calus: Ta Twój bart śpi bardzi słodko niż Ty:diabloti: Że niby co z tymi 54 minutami nie kapuja:D Jeee jak jo już chca być po 18 najlepi już żeby wakacje były kolejne:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']Taki duży i włochaty:evil_lol: Ta Twój bart śpi bardzi słodko niż Ty:diabloti: Że niby co z tymi 54 minutami nie kapuja:D Jeee jak jo już chca być po 18 najlepi już żeby wakacje były kolejne:evil_lol: i tak nie zrozumiesz , nie na twoj rozum:evil_lol::evil_lol:haha huh tez bym już chciała twoją 18 bo wtedy sie będą zbliżać kolejne wakacje bo te ju.ż sie prawie kończą:placz::-( ale mam starą matke ... :D:D:loveu: Quote
Tepes Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']i tak nie zrozumiesz , nie na twoj rozum:evil_lol::evil_lol:haha huh tez bym już chciała twoją 18 bo wtedy sie będą zbliżać kolejne wakacje bo te ju.ż sie prawie kończą:placz::-( ale mam starą matke ... :D:D:loveu: Że niby co Twoja matka tępo jest?:cool3: Ta jo chca moja osiemnastka bo zbliżo sie lustero i mops i nawtęne wakacje:diabloti: ta tako staro że szok:evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']Że niby co Twoja matka tępo jest?:cool3: Ta jo chca moja osiemnastka bo zbliżo sie lustero i mops i nawtęne wakacje:diabloti: ta tako staro że szok:evil_lol::evil_lol: a nie ??haha:diabloti: :loveu::loveu: a tam lusterko i mops wakacje ważne :D:D:D bo tak to będe miec zwiekszone rodzenstwo i mi tyle uwagi nie bedziesz poswiecac :mad::D:D jedynej corce :D:cool3: a to lusterko to po to żeby mnie obfocić no nie ??:cool3::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a nie ??haha:diabloti: :loveu::loveu: a tam lusterko i mops wakacje ważne :D:D:D bo tak to będe miec zwiekszone rodzenstwo i mi tyle uwagi nie bedziesz poswiecac :mad::D:D jedynej corce :D:cool3: a to lusterko to po to żeby mnie obfocić no nie ??:cool3::loveu::loveu: A idź gupie dziecko:eviltong::eviltong::loveu: I co nie cieszysz sie żę braciszka CI przybydzie?:diabloti: No oczywiście lustero po to żeby CIebie obfocić:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']A idź gupie dziecko:eviltong::eviltong::loveu: I co nie cieszysz sie żę braciszka CI przybydzie?:diabloti: No oczywiście lustero po to żeby CIebie obfocić:evil_lol: ciesze sie ciesze :D:D ale raczej do mnie podobne nie bedzie buahaha :lol::lol::loveu::loveu::loveu: no ja mysle:loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ciesze sie ciesze :D:D ale raczej do mnie podobne nie bedzie buahaha :lol::lol::loveu::loveu::loveu: no ja mysle:loveu::loveu: No miejmy nadzieja że za rok:loveu::loveu::loveu: śliczniątko zawito:multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 brzydaal:lol::lol::loveu::loveu: a ja ide oglądać ciąg dalszy filmu :loveu::loveu: Quote
C&B Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Anula, nadal chcesz rolnikiem zostać? Znalazłam różowy traktorek !:loveu: :diabloti: Quote
Tepes Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']brzydaal:lol::lol::loveu::loveu: a ja ide oglądać ciąg dalszy filmu :loveu::loveu: tak brzydal:loveu::loveu::loveu: A jaki to film lookałaś? [quote name='C&B']Anula, nadal chcesz rolnikiem zostać? Znalazłam różowy traktorek !:loveu: :diabloti: Chcieć to jo chca mopsa:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dowej tyn różowy traktor:diabloti: Quote
C&B Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Anula & Bono'] Chcieć to jo chca mopsa:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dowej tyn różowy traktor:diabloti: A ja ozika :cool1: http://images25.fotosik.pl/39/1a5d2f65d3621a92.jpg Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 transformers :loveu::cool3: i chce 2 ale nie moge bo trza miec jakis zloty bilet :roll: za ktory sie placi smsem 20 cos zl :roll: phi trza bedzie jakos sciagnac czy cos :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='C&B']A ja ozika :cool1: http://images25.fotosik.pl/39/1a5d2f65d3621a92.jpg ozika czyli?:lol: o jaki cudny:loveu::loveu::loveu: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']transformers :loveu::cool3: i chce 2 ale nie moge bo trza miec jakis zloty bilet :roll: za ktory sie placi smsem 20 cos zl :roll: phi trza bedzie jakos sciagnac czy cos :evil_lol: dziołcha o czym Ty wgl godosz?:diabloti: Quote
C&B Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Anula & Bono']ozika czyli?:lol: o jaki cudny:loveu::loveu::loveu: Aussie - owczarka australijskiego :loveu: No, kup sobie , bo tamten się zdziadział :evil_lol: Quote
Tepes Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='C&B']Aussie - owczarka australijskiego :loveu: No, kup sobie , bo tamten się zdziadział :evil_lol: Aha no fajnie. A to takie marzenie które się spełni czy raczej nie?:D Bo u mnie bardzo możłiwe żę się mopsik spełni ale jescze ni wiem:eviltong: Ty mi kup:diabloti: Quote
C&B Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Anula & Bono']Aha no fajnie. A to takie marzenie które się spełni czy raczej nie?:D Bo u mnie bardzo możłiwe żę się mopsik spełni ale jescze ni wiem:eviltong: Ty mi kup:diabloti: Jak budu już dorosła i się z domu wyniosę to tak:evil_lol: Mopsiki są słodziaste :loveu: Na 100 urodziny ci kupię :D Quote
Tepes Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='C&B']Jak budu już dorosła i się z domu wyniosę to tak:evil_lol: Mopsiki są słodziaste :loveu: Na 100 urodziny ci kupię :D Aha xD Bo w sumie jo nie moga mieć 2 psa no ale cóż:diabloti: Zoboczymy jak to bydzie w końcu 18 rodziny i wgl:eviltong: Na 100 jee nie dożyja :D planuja umrzeć młodo:evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Anula & Bono']Aha xD Bo w sumie jo nie moga mieć 2 psa no ale cóż:diabloti: Zoboczymy jak to bydzie w końcu 18 rodziny i wgl:eviltong: Na 100 jee nie dożyja :D planuja umrzeć młodo:evil_lol::evil_lol: ty matka nie przeginaj :mad: nie chce zostac pół sierota w wieku iluś tam lat :D:D a w zasadzie to sierotą bo ojca to tylko na zdjęciach widziałam więc można powiedzieć że bede sierota jak mnie zostawisz chyba ze w ojcu sie wzbudzi instynkt ojcowski ale i tak bez ciebie sie bede czuc jak sierota :placz::cool1::loveu::loveu::lol: Quote
Tepes Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ty matka nie przeginaj :mad: nie chce zostac pół sierota w wieku iluś tam lat :D:D a w zasadzie to sierotą bo ojca to tylko na zdjęciach widziałam więc można powiedzieć że bede sierota jak mnie zostawisz chyba ze w ojcu sie wzbudzi instynkt ojcowski ale i tak bez ciebie sie bede czuc jak sierota :placz::cool1::loveu::loveu::lol: Jo nigdy nie przeginom i widzisz bydziesz musiała zająć sie braćmi:diabloti: E tam niestety ale ojciec mo CIe gdzieś:lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Anula & Bono']Jo nigdy nie przeginom i widzisz bydziesz musiała zająć sie braćmi:diabloti: E tam niestety ale ojciec mo CIe gdzieś:lol: Bonem schecia z tym krzywomordkim zobacze :D:D ( nie no zartuje oczywiscie sie zajme) ale tylko wtedy kiedy zabicie bedzie jakims wypadkiem :mad: wiem :roll: najpierw spłodził a teraz sobie jest na hawajach :D:D nad wodą buahaha:loveu: Quote
Tepes Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']Bonem schecia z tym krzywomordkim zobacze :D:D ( nie no zartuje oczywiscie sie zajme) ale tylko wtedy kiedy zabicie bedzie jakims wypadkiem :mad: wiem :roll: najpierw spłodził a teraz sobie jest na hawajach :D:D nad wodą buahaha:loveu: Ejj brzydalem tyż musisz nim w szczególności:evil_lol: nie na Hawajach ino w Sopocie:diabloti: Quote
Recommended Posts