Tepes Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='bianka19']Heeej :loveu: witam:hand: Quote
Sweet Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Hej nie ogolone ręce:diabloti::evil_lol::evil_lol: czytalam sobie wasze rozmowy fajne:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Tepes Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Sweet']Hej nie ogolone ręce:diabloti::evil_lol::evil_lol: czytalam sobie wasze rozmowy fajne:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Odwal sie od moich rąk Wiem że fajne:diabloti: Quote
olekg89 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Heyka:loveu::loveu: Pozdrów Mame:loveu::loveu: Quote
Tepes Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='olekg89']Heyka:loveu::loveu: Pozdrów Mame:loveu::loveu: Ta tyż Cie kochomy... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 nudno sie na galerii zrobilo :mad::razz: czas na fotki jakies z prawdziwego zdarzenia :cool3: a nie z tym jak maltretuje miśka Boniek :D:mad: Quote
Tepes Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nudno sie na galerii zrobilo :mad::razz: czas na fotki jakies z prawdziwego zdarzenia :cool3: a nie z tym jak maltretuje miśka Boniek :D:mad: Boże co Ty byś za zdjęcia chciała jak Bono rzuco mi sie na szyja?:diabloti: No a my z Ewulcem idziemy se na plac w czwartek jak pogoda bydzie to bydziesz miała fotki jak Ewa maltretuje Bona abo na odwrót:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Anula & Bono']Boże co Ty byś za zdjęcia chciała jak Bono rzuco mi sie na szyja?:diabloti: No a my z Ewulcem idziemy se na plac w czwartek jak pogoda bydzie to bydziesz miała fotki jak Ewa maltretuje Bona abo na odwrót:evil_lol: hmmm ta pierwsza opcja z rzucaniem ci sie na szyje bardziej mi sie podobala :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jak można nie golić rąk ... W przybliżeniu mała małpka! Quote
Martunia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Adzie się rozmowy tu nie podobają? :cool3: Quote
Sweet Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Martunia napisał(a):Adzie się rozmowy tu nie podobają? :cool3: czemu niby mi sie nie podobają?? przecież mówiłam ze fajne sa:eviltong: Quote
Tepes Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hmmm ta pierwsza opcja z rzucaniem ci sie na szyje bardziej mi sie podobala :cool3: Tyż tak myślałach:diabloti: [quote name='Kasia&Rika']Jak można nie golić rąk ... W przybliżeniu mała małpka! Małpki sa fajne:evil_lol: [quote name='Martunia']Adzie się rozmowy tu nie podobają? :cool3: skuli mie phi:shake: :diabloti: [quote name='Sweet']czemu niby mi sie nie podobają?? przecież mówiłam ze fajne sa:eviltong: no a jak xD [quote name='Pestka']Siemano :D hi :) [quote name='bianka19']Hejoo ;););) Witam:hand: Quote
Tepes Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Hhaah jakie rozmowy XD. No co:evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya93 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Witam sie po raz pierwszy:loveu: Bono jest przecudny:loveu: będziemy wpadać:cool3: Quote
Tepes Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='Kaya93']Witam sie po raz pierwszy:loveu: Bono jest przecudny:loveu: będziemy wpadać:cool3: Witamy nowych gości!:) I dziekujemy:loveu: Quote
Tepes Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='sandrulka']:hand:hello mizianko dla Bąka witam:hand: bąka jak to brzmi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sandrulka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']witam:hand: bąka jak to brzmi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: brzmi cudownie :loveu: Quote
sandrulka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Anula & Bono']witam:hand: bąka jak to brzmi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: brzmi cudownie! co tam ciekawego? Quote
Tepes Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 [quote name='sandrulka']brzmi cudownie :loveu: różne bąki są poczynając od owadów kończąc na...:diabloti: Quote
Recommended Posts