Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Skibka']No ja bym też musiała się już zabrać za te oceny ale jakoś mam zero organizacji w sobie i narazie 'smola to'.:lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Kurde ja mam tak zawalony tydzień i już następny tez...
Że to jest masakra a tylko popatrza na ksiażki i gadam nie chce mi sie xP
A tam nawiasem Ty mówisz czy godosz?:D
Bo jo oczywiscie godom:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No ale co mi z wolnego jak i tak muszę się uczyć.
Dzięki!:)[/COLOR][/quote]

No ja bym też musiała się już zabrać za te oceny ale jakoś mam zero organizacji w sobie i narazie 'smola to'.:lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Kurde ja mam tak zawalony tydzień i już następny tez...
Że to jest masakra a tylko popatrza na ksiażki i gadam nie chce mi sie xP
A tam nawiasem Ty mówisz czy godosz?:D
Bo jo oczywiscie godom:diabloti:
[/COLOR][/quote]

Oczywiście, że godom.. Jo po polsku to ino pisać umia.:evil_lol:
Ale niewiedziałach czy Ty godosz i nie chciałach z siebie gupka zrobić.:lol:

Posted

[quote name='Maks i Spark']trzymamy kciuki za brata:p

A.[/quote]
[COLOR=Blue]Dzięki dzięki:)
Jak przyjdzie to zdam relacje jak mu poszło:)
[/COLOR]

[quote name='Skibka']Oczywiście, że godom.. Jo po polsku to ino pisać umia.:evil_lol:
Ale niewiedziałach czy Ty godosz i nie chciałach z siebie gupka zrobić.:lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Łaaa no to fajnie xP
Ja po polsku to ino pisać...:diabloti:
Jo ogólnie pisać to tyż wala tak xP
No ale większość dogomaniaków to mówi to nie chca tak no sama wiesz xP
A Ty bydziesz na Reggae w rytmie Hau Hau 2?:D
Serdecznie zapraszom Cie i Twoich znajomych i w ogóle:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Łaaa no to fajnie xP
Ja po polsku to ino pisać...:diabloti:
Jo ogólnie pisać to tyż wala tak xP
No ale większość dogomaniaków to mówi to nie chca tak no sama wiesz xP
A Ty bydziesz na Reggae w rytmie Hau Hau 2?:D
Serdecznie zapraszom Cie i Twoich znajomych i w ogóle:evil_lol:
[/COLOR][/quote]

Haha właśnie się chciałach Cie zapytać o to samo.:diabloti:
Mom zamiar jechać ino jeszcze niewiem pewnie bo mogą mi jakieś urodziny wypaść..
Ale jak nie to powinnach być ino sie Ciebie chciałach spytać czy wiesz jak tam dojechać bo jo to mom zero orientacji w terynie. A chciałabych tam być ino że nie mom pojęcia jak tam trefić bo jeszcze nie byłach w Zabrzu..:oops:

Posted

[quote name='Skibka']Haha właśnie się chciałach Cie zapytać o to samo.:diabloti:
Mom zamiar jechać ino jeszcze niewiem pewnie bo mogą mi jakieś urodziny wypaść..
Ale jak nie to powinnach być ino sie Ciebie chciałach spytać czy wiesz jak tam dojechać bo jo to mom zero orientacji w terynie. A chciałabych tam być ino że nie mom pojęcia jak tam trefić bo jeszcze nie byłach w Zabrzu..:oops:[/quote]
[COLOR=Blue]Aha jo na pewno jada jak coś:D
Wiesz co jo w Zabrzu byach ino 2 razy roz na tym Reggae to autem a roz my na wystawa jechali i mi nie dotarli bo kajś my błądzili i my sie w końcu znaleźli w Gliwicach:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Aha jo na pewno jada jak coś:D
Wiesz co jo w Zabrzu byach ino 2 razy roz na tym Reggae to autem a roz my na wystawa jechali i mi nie dotarli bo kajś my błądzili i my sie w końcu znaleźli w Gliwicach:evil_lol:
[/COLOR][/QUOTE]

Jo niemom zielonego pojęcia jak tam dojechać wiem ino że tramwajem ale nawet niewiem jakim i kaj wylyź, no i jakbych już wylazła to niewiem kaj iś.:lol:

Posted

[COLOR=black][B]Hej :multi:[/B][/COLOR]

[COLOR=#810081][URL]http://img91.imageshack.us/img91/3849/dogo19.jpg[/URL] [/COLOR][COLOR=#810081][B][COLOR=black]jaki słodziak[/COLOR][/B] :loveu:[/COLOR]
[COLOR=black][B]Ta obróżka z ebay super jest :lol:[/B][/COLOR]
[COLOR=#810081][/COLOR]
[URL="http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/t3.jpg?t=1240607497"][/URL]

Posted

[quote name='Skibka']Jo niemom zielonego pojęcia jak tam dojechać wiem ino że tramwajem ale nawet niewiem jakim i kaj wylyź, no i jakbych już wylazła to niewiem kaj iś.:lol:[/quote]
[COLOR=Blue]A przynajmi wiesz jak zajechać na Ruda??
To późni z rudy jedziesz baną 1 i łona stowo pod samym Wiatrakiem.

[/COLOR][quote name='Bartiśkowa_'][COLOR=black][B]Hej :multi:[/B][/COLOR]

[COLOR=#810081][URL]http://img91.imageshack.us/img91/3849/dogo19.jpg[/URL] [/COLOR][COLOR=#810081][B][COLOR=black]jaki słodziak[/COLOR][/B] :loveu:[/COLOR]
[COLOR=black][B]Ta obróżka z ebay super jest :lol:[/B][/COLOR]

[/quote]
[COLOR=Blue]Hi:)
Kurde pozbywam sie niektórych rzeczy nie ma chętnych?:D
I chyba kupie smycz skórzaną szytą na okrągło:D
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A przynajmi wiesz jak zajechać na Ruda??
To późni z rudy jedziesz baną 1 i łona stowo pod samym Wiatrakiem.[/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR][/quote]

No na Ruda to mniejwiecej wiem ale na jakim przistanku czeba wylyź?
A to że ta bana stowo pod samym Wiatrakiem to mi nic nie dowo bo jo niewiem jak on wyglądo.:evil_lol:

Posted

[quote name='Skibka']No na Ruda to mniejwiecej wiem ale na jakim przistanku czeba wylyź?
A to że ta bana stowo pod samym Wiatrakiem to mi nic nie dowo bo jo niewiem jak on wyglądo.:evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Na Rudzie to wyłazisz na przystanku Ruda Południowo i tam mosz Mc Donald i na przeciw Mc mosz przystanek od bany a późni sie jedziesz w dół jedynką i po lewy stronie bydziesz miała Wiatrak a wyglądo tak:
[IMG]http://slask.blox.pl/resource/ck_wiatrak.jpg[/IMG]
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Na Rudzie to wyłazisz na przystanku Ruda Południowo i tam mosz Mc Donald i na przeciw Mc mosz przystanek od bany a późni sie jedziesz w dół jedynką i po lewy stronie bydziesz miała Wiatrak a wyglądo tak:
[url]http://slask.blox.pl/resource/ck_wiatrak.jpg[/url]
[/COLOR][/QUOTE]

O dzięki, o takie wytłumaczynie mi łaziło, może dojada.:lol:

Posted

[quote name='Skibka']O dzięki, o takie wytłumaczynie mi łaziło, może dojada.:lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Powinnaś trefić i Ci godom przystanek praktycznie przy Wiatraku jest nojwyży pobłądzisz:diabloti:

[/COLOR][quote name='aleb']Ooo skąd ja znam ten wiatrak :cool3:
przejeżdżam tędy prawie codziennie do i od szkoły linią 870 :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Heh:)
A ja tylko wiatraczka mijam jak jade na zawody xP
A mój brat częstym bywalcem tam jest xP

No a maturka z polskiego dobrze mu poszła mówił że łatwe i w ogóle:)
[/COLOR]

Posted

Właśnie słyszałach że matury nie nojgorsze, byle by takie były jak my bydymy pisać, bo chyba piszymy w tym samym roku.;)
Fajnie to wyglądo jak roz piszesz tak a roz tak, ale mie sie łatwij czyto.:cool3:

Posted

[quote name='Skibka']Właśnie słyszałach że matury nie nojgorsze, byle by takie były jak my bydymy pisać, bo chyba piszymy w tym samym roku.;)
Fajnie to wyglądo jak roz piszesz tak a roz tak, ale mie sie łatwij czyto.:cool3:[/quote]
[COLOR=Blue]No ciekawe jak bydzie jutro z angola, i mój barcik jeszce mata pisze oby było łatwe:D
No i do nos łatwe tyż żeby było:P
A tak jo wola pisać i czytać tak jak my se godomy ale innym może to nie pasić więc trzeba sie wysilić trocha:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Sweet']Hej:D
ale macie tu rozmówki polsko-śląskie:evil_lol::evil_lol::diabloti:
Ale i tak was rozumiem jednak wole język polski:eviltong::eviltong: Niektóre słowa macie tak śmiesznie brzmiące:):eviltong:
co tam u bonka?:D[/quote]
[COLOR=Blue]A co bo my czyste ślązoczki są to nie bydymy MÓWIĆ:diabloti:
Zaroz zaczna CI tu cyrylicą pisać to bydzie ciekawie to wcale nie zrozumisz nic:diabloti:
A u Bonisława dobrze:)
Głupieje w domu bo cieczki są...
A teraz śpi:)
[/COLOR]

Posted

Hej:D
Ale i tak was rozumiem jednak wole język polski:eviltong::eviltong: Niektóre słowa macie tak śmiesznie brzmiące:):eviltong:
co tam u bonka?:D

Posted

[quote name='Skibka']Ja za to nie nawidzę polskiego bo jest dużo cięższy niż nasza gwara bo nie trzeba tak odmieniać końcówek i wogóle.:roll:
A śmieszne to dopiero są polskie słowa np. kaszanka albo bułczanka.:megagrin:[/quote]
[COLOR=Blue]Jo tyz polskiego nie lubia xP
A tam co kaszanka abo np ino w sumie nawet nie wiem czy dobrze to napisza xP
W natryju na byfyju stoi szklonka tyju xP
Abo gybis czy gipsdeka:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Sweet']Hej:D
co tam u bonka?:D[/QUOTE]

Ja za to nie nawidzę polskiego bo jest dużo cięższy niż nasza gwara bo nie trzeba tak odmieniać końcówek i wogóle.:roll:
A śmieszne to dopiero są polskie słowa np. kaszanka albo bułczanka.:megagrin: