Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Mnie też te posty wkurzają... :roll: No szybko, szybko... Z jednej strony to dobrze w niektórych sytuacjach (np. egzaminy :evil_lol: lub tym podobne), a z drugiej szkoda trochę.. bo czasami czas sie spędza tak miło... Quote
Tepes Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Martunia']Przeżyjesz! :D To nie tak dużo w porównaniu z tym, co już za nami. :D Czas szybko leci. Wiesz co, mnie raczej też. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Mam nadzieje żę jednak przeżyję:D No czas strasznie szybko leci...Niedawno było rozpoczęcie w nowej szkole szok nikogo nie znam a teraz juz niedługo zakończenie. [/COLOR][quote name='Martunia']Post przeskoczył. :D[/quote] [COLOR=Blue]Wkurzają mnie te skaczące posty:angryy:[/COLOR] Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 GrRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... :roll::roll::roll: Quote
dog193 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No tak już niedługo:) No Anita chyba też tylko tak moja mum idzie ze mną i Bonek jak co:eviltong:[/COLOR][/quote] Spoko :lol: Bońka wyściskam, mamie powiem dzień dobry i będzie git :lol: Ktos jeszcze ze znajomych z dogo sie tam wybiera? Quote
Tepes Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Martunia']Mnie też te posty wkurzają... :roll: No szybko, szybko... Z jednej strony to dobrze w niektórych sytuacjach (np. egzaminy :evil_lol: lub tym podobne), a z drugiej szkoda trochę.. bo czasami czas sie spędza tak miło...[/quote] [COLOR=Blue]No w sumie fajnie bo szkoła szybko mija ale niefajnie bo wakacje też szybko przelecą... [/COLOR][quote name='Martunia']GrRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... :roll::roll::roll:[/quote] [COLOR=Blue]Spokojnie wdech i wydech wdech i wydech:cool3:[/COLOR] Quote
dog193 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='globalnydog193']Spoko :lol: Bońka wyściskam, mamie powiem dzień dobry i będzie git :lol: Ktos jeszcze ze znajomych z dogo sie tam wybiera?[/quote] Przeskoczył.. Quote
Martunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 No właśnie mówię. ;) Dzięki za uspokojenie. :D Quote
Bartiśkowa_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ja właśnie mam zamiar sie zjawić ale jak będzie tata zaprzecza i mówi że mnie nie zawiezie :mad: najwyżej pokombinuje z autobusem fajnie bybyło się spotkać ;) Quote
Tepes Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Ja właśnie mam zamiar sie zjawić ale jak będzie tata zaprzecza i mówi że mnie nie zawiezie :mad: najwyżej pokombinuje z autobusem fajnie bybyło się spotkać ;)[/quote] [COLOR=Blue]No tate trzeba kijem pogonić:D No fajnie by było sie spotkać:) [/COLOR] Quote
dog193 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Tylko mi Bonka nie zamęcz xP[/COLOR][/quote] Za to juz odpowiedzialności nie ponoszę :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]No tate trzeba kijem pogonić:D[/COLOR] [COLOR=blue]No fajnie by było sie spotkać:)[/COLOR] [/quote] mam jeszcze trochę czasu ;) może zmięknie czas zbierać kasę :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie mówię. ;) Dzięki za uspokojenie. :D[/quote] [COLOR=Blue]spoko zawsze do usług:diabloti: [/COLOR][quote name='anitaaa i bartis']mam jeszcze trochę czasu ;) może zmięknie czas zbierać kasę :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]A Ty jedziesz na krajową czy na retrievery xP? [/COLOR][quote name='globalnydog193']Spoko :lol: Bońka wyściskam, mamie powiem dzień dobry i będzie git :lol: Ktos jeszcze ze znajomych z dogo sie tam wybiera?[/quote] [COLOR=Blue]Tylko mi Bonka nie zamęcz xP A nie wiem kto sie wybiera [/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]A Ty jedziesz na krajową czy na retrievery xP?[/COLOR] [/quote] Wybiera sie jeszcze Skibka ;) a ja chyba na krajówkę jadę a wy?? Quote
Tepes Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']Wybiera sie jeszcze Skibka ;) a ja chyba na krajówkę jadę a wy??[/quote] [COLOR=Blue]Aha. Ja i na retrievery idę i na krajówkę. [/COLOR] Quote
Skibka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Tak ja też będę na wystawie ale tylko tego 17 maja na krajówce.:lol: Fajnie było by się spotkać tylko że ja jestem za zgadaniem się gdzie i jakieś znaki po których się odnajdziemy! Ostatnio w Katosach chcieliśmy się spotkać z Anitą ale nam nie wyszło bo się nie odnalazłyśmy..:evil_lol: Anita musisz przyjechać ja też będę się tłuc autobusami! [B]Anula & Bono[/B]A jesteś pewna że można psa brać ze sobą? Bo jak tak to może moi rodzice też pojadą i Viki. Quote
dog193 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Myślę, ze ja Anule poznam, Anite tez powinnam kojarzyc, a z tobą sie musimy jakos umówic, bo nie wiem jak wyglądasz :eviltong: Ta wystawa z tego co sie orientuje będzie na Szombierkach, nie moje okolice, ja mieszkam w centrum, ale jakoś się znajdziemy ;) Quote
ewka i haker Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 witamy wapdamy na chwile lecimy dalej bedzie ktos w lodzi? Quote
Tepes Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Skibka']Tak ja też będę na wystawie ale tylko tego 17 maja na krajówce.:lol: Fajnie było by się spotkać tylko że ja jestem za zgadaniem się gdzie i jakieś znaki po których się odnajdziemy! Ostatnio w Katosach chcieliśmy się spotkać z Anitą ale nam nie wyszło bo się nie odnalazłyśmy..:evil_lol: Anita musisz przyjechać ja też będę się tłuc autobusami! [B]Anula & Bono[/B]A jesteś pewna że można psa brać ze sobą? Bo jak tak to może moi rodzice też pojadą i Viki.[/quote] [COLOR=Blue]Jestem pewna że psa można zabrać ze sobą tylko musisz mieć książeczkę zdrowia:)[/COLOR] [quote name='globalnydog193']Myślę, ze ja Anule poznam, Anite tez powinnam kojarzyc, a z tobą sie musimy jakos umówic, bo nie wiem jak wyglądasz :eviltong: Ta wystawa z tego co sie orientuje będzie na Szombierkach, nie moje okolice, ja mieszkam w centrum, ale jakoś się znajdziemy ;)[/quote] [COLOR=Blue]No tak na Szombierkach na stadionie to akurat niedaleko mnie:D [/COLOR][quote name='ewka i haker']witamy wapdamy na chwile lecimy dalej bedzie ktos w lodzi?[/quote] [COLOR=Blue]Hej:) No ja w łodzi na pewno nie będę. [/COLOR] Quote
Tepes Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [COLOR=Blue]Kurde i na wieś nie pojechałam i nie pojadę i dupa blada... Jutro nasza klasa występuje na 3 maja...Ogólnie żal jesteśmy zgrani jak nie wiem co... A i w ogóle jestem wkurzona że nie jade [/COLOR] Quote
Skibka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='globalnydog193']Myślę, ze ja Anule poznam, Anite tez powinnam kojarzyc, a z tobą sie musimy jakos umówic, bo nie wiem jak wyglądasz :eviltong: Ta wystawa z tego co sie orientuje będzie na Szombierkach, nie moje okolice, ja mieszkam w centrum, ale jakoś się znajdziemy ;)[/QUOTE] Ja poznam tylko Anitę.:razz: Ja na Bytomiu też się nie znam ale już byłam w zeszłym roku więc chyba dam radę tam dotrzeć.:lol: Quote
Martunia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Oj nie denerwuj się. :calus: Innym razem pojedziesz, a i tak mamy wolne. ;) Quote
Tepes Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='Skibka']Ja poznam tylko Anitę.:razz: Ja na Bytomiu też się nie znam ale już byłam w zeszłym roku więc chyba dam radę tam dotrzeć.:lol:[/quote] [COLOR=Blue]A u mnie Bytom to niedaleko to siem znam xP [/COLOR][quote name='Martunia']Oj nie denerwuj się. :calus: Innym razem pojedziesz, a i tak mamy wolne. ;)[/quote] [COLOR=Blue]No tak wreszcie [SIZE=7][B]WOLNE![/B][/SIZE][/COLOR]:multi::multi::multi::multi: [COLOR=Blue]Niusiek i jego nowy kumpel gigantyczna pchła:diabloti: [IMG]http://i42.tinypic.com/2vsozzq.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/2rh0h8j.jpg[/IMG] [/COLOR] Quote
M&S Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ...dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://i41.tinypic.com/n1b1j9.jpg[/IMG] A. Quote
Martunia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Hahaha ta gigantyczna pchła jest bardzo zabawna. :evil_lol: [url]http://i42.tinypic.com/2vsozzq.jpg[/url] boskie zdjęcie. :D Quote
Recommended Posts