Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Mnie też te posty wkurzają... :roll:
No szybko, szybko... Z jednej strony to dobrze w niektórych sytuacjach (np. egzaminy :evil_lol: lub tym podobne), a z drugiej szkoda trochę.. bo czasami czas sie spędza tak miło...

Posted

[quote name='Martunia']Przeżyjesz! :D To nie tak dużo w porównaniu z tym, co już za nami. :D Czas szybko leci.
Wiesz co, mnie raczej też. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Mam nadzieje żę jednak przeżyję:D
No czas strasznie szybko leci...Niedawno było rozpoczęcie w nowej szkole szok nikogo nie znam a teraz juz niedługo zakończenie.

[/COLOR][quote name='Martunia']Post przeskoczył. :D[/quote]
[COLOR=Blue]Wkurzają mnie te skaczące posty:angryy:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]No tak już niedługo:)
No Anita chyba też tylko tak moja mum idzie ze mną i Bonek jak co:eviltong:[/COLOR][/quote]
Spoko :lol:
Bońka wyściskam, mamie powiem dzień dobry i będzie git :lol:

Ktos jeszcze ze znajomych z dogo sie tam wybiera?

Posted

[quote name='Martunia']Mnie też te posty wkurzają... :roll:
No szybko, szybko... Z jednej strony to dobrze w niektórych sytuacjach (np. egzaminy :evil_lol: lub tym podobne), a z drugiej szkoda trochę.. bo czasami czas sie spędza tak miło...[/quote]
[COLOR=Blue]No w sumie fajnie bo szkoła szybko mija ale niefajnie bo wakacje też szybko przelecą...

[/COLOR][quote name='Martunia']GrRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... :roll::roll::roll:[/quote]
[COLOR=Blue]Spokojnie wdech i wydech wdech i wydech:cool3:[/COLOR]

Posted

[quote name='globalnydog193']Spoko :lol:

Ktos jeszcze ze znajomych z dogo sie tam wybiera?[/quote]
Przeskoczył..

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Ja właśnie mam zamiar sie zjawić ale jak będzie tata zaprzecza i mówi że mnie nie zawiezie :mad: najwyżej pokombinuje z autobusem
fajnie bybyło się spotkać ;)[/quote]
[COLOR=Blue]No tate trzeba kijem pogonić:D
No fajnie by było sie spotkać:)
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]No tate trzeba kijem pogonić:D[/COLOR]
[COLOR=blue]No fajnie by było sie spotkać:)[/COLOR]
[/quote]

mam jeszcze trochę czasu ;) może zmięknie
czas zbierać kasę :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']No właśnie mówię. ;)
Dzięki za uspokojenie. :D[/quote]
[COLOR=Blue]spoko zawsze do usług:diabloti:

[/COLOR][quote name='anitaaa i bartis']mam jeszcze trochę czasu ;) może zmięknie
czas zbierać kasę :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]A Ty jedziesz na krajową czy na retrievery xP?

[/COLOR][quote name='globalnydog193']Spoko :lol:

Ktos jeszcze ze znajomych z dogo sie tam wybiera?[/quote]
[COLOR=Blue]Tylko mi Bonka nie zamęcz xP
A nie wiem kto sie wybiera
[/COLOR]

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Wybiera sie jeszcze Skibka ;) a ja chyba na krajówkę jadę a wy??[/quote]
[COLOR=Blue]Aha.
Ja i na retrievery idę i na krajówkę.
[/COLOR]

Posted

Tak ja też będę na wystawie ale tylko tego 17 maja na krajówce.:lol:
Fajnie było by się spotkać tylko że ja jestem za zgadaniem się gdzie i jakieś znaki po których się odnajdziemy! Ostatnio w Katosach chcieliśmy się spotkać z Anitą ale nam nie wyszło bo się nie odnalazłyśmy..:evil_lol:
Anita musisz przyjechać ja też będę się tłuc autobusami!

[B]Anula & Bono[/B]A jesteś pewna że można psa brać ze sobą? Bo jak tak to może moi rodzice też pojadą i Viki.

Posted

Myślę, ze ja Anule poznam, Anite tez powinnam kojarzyc, a z tobą sie musimy jakos umówic, bo nie wiem jak wyglądasz :eviltong: Ta wystawa z tego co sie orientuje będzie na Szombierkach, nie moje okolice, ja mieszkam w centrum, ale jakoś się znajdziemy ;)

Posted

[quote name='Skibka']Tak ja też będę na wystawie ale tylko tego 17 maja na krajówce.:lol:
Fajnie było by się spotkać tylko że ja jestem za zgadaniem się gdzie i jakieś znaki po których się odnajdziemy! Ostatnio w Katosach chcieliśmy się spotkać z Anitą ale nam nie wyszło bo się nie odnalazłyśmy..:evil_lol:
Anita musisz przyjechać ja też będę się tłuc autobusami!

[B]Anula & Bono[/B]A jesteś pewna że można psa brać ze sobą? Bo jak tak to może moi rodzice też pojadą i Viki.[/quote]
[COLOR=Blue]Jestem pewna że psa można zabrać ze sobą tylko musisz mieć książeczkę zdrowia:)[/COLOR]

[quote name='globalnydog193']Myślę, ze ja Anule poznam, Anite tez powinnam kojarzyc, a z tobą sie musimy jakos umówic, bo nie wiem jak wyglądasz :eviltong: Ta wystawa z tego co sie orientuje będzie na Szombierkach, nie moje okolice, ja mieszkam w centrum, ale jakoś się znajdziemy ;)[/quote]
[COLOR=Blue]No tak na Szombierkach na stadionie to akurat niedaleko mnie:D

[/COLOR][quote name='ewka i haker']witamy
wapdamy na chwile lecimy dalej

bedzie ktos w lodzi?[/quote]
[COLOR=Blue]Hej:)
No ja w łodzi na pewno nie będę.
[/COLOR]

Posted

[COLOR=Blue]Kurde i na wieś nie pojechałam i nie pojadę i dupa blada...
Jutro nasza klasa występuje na 3 maja...Ogólnie żal jesteśmy zgrani jak nie wiem co...
A i w ogóle jestem wkurzona że nie jade
[/COLOR]

Posted

[quote name='globalnydog193']Myślę, ze ja Anule poznam, Anite tez powinnam kojarzyc, a z tobą sie musimy jakos umówic, bo nie wiem jak wyglądasz :eviltong: Ta wystawa z tego co sie orientuje będzie na Szombierkach, nie moje okolice, ja mieszkam w centrum, ale jakoś się znajdziemy ;)[/QUOTE]

Ja poznam tylko Anitę.:razz: Ja na Bytomiu też się nie znam ale już byłam w zeszłym roku więc chyba dam radę tam dotrzeć.:lol:

Posted

[quote name='Skibka']Ja poznam tylko Anitę.:razz: Ja na Bytomiu też się nie znam ale już byłam w zeszłym roku więc chyba dam radę tam dotrzeć.:lol:[/quote]
[COLOR=Blue]A u mnie Bytom to niedaleko to siem znam xP

[/COLOR][quote name='Martunia']Oj nie denerwuj się. :calus: Innym razem pojedziesz, a i tak mamy wolne. ;)[/quote]
[COLOR=Blue]No tak wreszcie [SIZE=7][B]WOLNE![/B][/SIZE][/COLOR]:multi::multi::multi::multi:

[COLOR=Blue]Niusiek i jego nowy kumpel gigantyczna pchła:diabloti:

[IMG]http://i42.tinypic.com/2vsozzq.jpg[/IMG]

[IMG]http://i41.tinypic.com/2rh0h8j.jpg[/IMG]

[/COLOR]